עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיבים תזונתיים? אני אוכל המון ירקות אז אני לא צריך (הרבה סלטים ותבשילים עם ירקות)מה השיאים שלך ?
ודרך אגב , אתה מתווסף בסיבים או שאתה מצליח להשיג אותם מהתזונה(בCBL..) ?
יש מצב לפירוט קטן פשוט אני דיי מתקשה בעיניין בעיקר כשההגבלה היא ל30 גרם פחמימה...אני אוכל המון ירקות אז אני לא צריך (הרבה סלטים ותבשילים עם ירקות)
ירקות נחשבות לפחמימה "מותרת" שלא מחשיבים ב30ג פחמימה של סך היום מכיוון שהם מלאים בסיבים והיא נחשבת לפחמימה "פעילה" (פחמימה שלא מעלה את האינסולין ומשפיעה על רמות הגלוקוז והגוף משתמש בה מלבד ייצור אנרגיה)יש מצב לפירוט קטן פשוט אני דיי מתקשה בעיניין בעיקר כשההגבלה היא ל30 גרם פחמימה...
אני זוכר אבל שבספר הוא מראה טבלה ושם יש למשל ברוקולי(סתם דוגמא) 5 גרם פחמימה מתוכם 2 סיבים והשאר לא , אז מחשיבים את ה3 לא ?ירקות נחשבות לפחמימה "מותרת" שלא מחשיבים ב30ג פחמימה של סך היום מכיוון שהם מלאים בסיבים והיא נחשבת לפחמימה "פעילה" (פחמימה שלא מעלה את האינסולין ומשפיעה על רמות הגלוקוז והגוף משתמש בה מלבד ייצור אנרגיה)
יש ירקות שיש בהם סוגי פחמימה שדווקא לא מומלץ לאכול כמות גדולה ממנה, או לפחות לא בתוספת של שומן (כמו עגבניה שהרבה חולי סכרת נמנעים ממנה) לכן אם צורכים ירקות עדיף לצרוך עם שומן (אני אוכל הרבה סלט עם גבינות, שמן זית, אגוזים ותבשילים עם בקר)
זה אני כבר לא יודע, אבל אני אישית לא מחשיב ירקות. אני גם לא מפריז, אבל אני אוכל בערך כ~3-5 ירקות ביום. אני לא צורך פחמימה בכלל מלבד המעט שיש בקוטג' וטחינה שאותם אני כמעט ולא אוכל.אני זוכר אבל שבספר הוא מראה טבלה ושם יש למשל ברוקולי(סתם דוגמא) 5 גרם פחמימה מתוכם 2 סיבים והשאר לא , אז מחשיבים את ה3 לא ?
גם אני מאמין ככההבנתי.
אה ודרך אגב , אני זוכר ששאלת למה הוא מתעקש על קוטג' דל שומן בלילה , אז אם תשים לב זה רק לפני שינה , ורק בימים של העמסות , כלומר הוא לא רוצה להוריד את הערך הגליקמי . זה ההשערה שלי אבל אני חושב שהיא נכונה.
מה הכוונה בכבד ? כמה זמן אני מתאמן רציני ?גם אני מאמין ככה
כמה זמן אתה מתאמן כבד?