הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
160, 165 בהתאמה
וכמה היית עושה אם היית עושה ללא ?

הפואנטה שלי היא שעבודה עם רצועות בנפח סתם מעמיסה על הCNS כי אתה עובד עם משקל כבד יותר, אתה מתחזק פחות מאשר בעבודה ללא ואתה מגיע לאימון העצימות עייף יותר.
אם ילדחלש עושה את השיטה שלי כפי שהסברתי לו הוא יכול להסכים איתי.

וכמה היית עושה אם היית עושה ללא ?

הפואנטה שלי היא שעבודה עם רצועות בנפח סתם מעמיסה על הCNS כי אתה עובד עם משקל כבד יותר, אתה מתחזק פחות מאשר בעבודה ללא ואתה מגיע לאימון העצימות עייף יותר.
אם ילדחלש עושה את השיטה שלי כפי שהסברתי לו הוא יכול להסכים איתי.
ממה שהתייעצתי עם אנשים, ב3 שבועות לפני התחרות לשלב את הרצועות גם בנפח. לא יודע עד כמה זה מעמיס על המערכת העצבית אם הנפח יותר קל לי. להפך, אם המשקל יותר כבד ויותר קל מתיש הרבה פחות ממשקל כבד ומתיש מאוד

ממה שהתייעצתי עם אנשים, ב3 שבועות לפני התחרות לשלב את הרצועות גם בנפח. לא יודע עד כמה זה מעמיס על המערכת העצבית אם הנפח יותר קל לי. להפך, אם המשקל יותר כבד ויותר קל מתיש הרבה פחות ממשקל כבד ומתיש מאוד
אני חושב שהסיבה היחידה לשלב רצועות בנפח זה כדי לתרגל קשירה ועבודה איתן .
יכול להיות שתתיעל איתן עכשיו ותהיה יותר חזק מאשר אם תעשה מה שאני אומר לעומת זאת יכול להיות שתהיה יותר חזק אם תעשה מה שאני ממליץ.

אני חושב שהסיבה היחידה לשלב רצועות בנפח זה כדי לתרגל קשירה ועבודה איתן .
יכול להיות שתתיעל איתן עכשיו ותהיה יותר חזק מאשר אם תעשה מה שאני אומר לעומת זאת יכול להיות שתהיה יותר חזק אם תעשה מה שאני ממליץ.
אולי שילוב של רצועות ותרגילי עזר? הפרונט סקוואטים מדהים.

^pala עדכן/ה את הלוג ״"גם אני פוחד ליפול, אבל מסתבר שאין דרך אחרת אלא לנסות"״:

עדכון לוג: 28/02/15

בנץ 90x3 92.5x3 95x2 100x1
שיא יקר בבנץ. היה ניסיון עם עצירה אבל שה היה שאפתני מדי.
דדליפט 160x1f שה הכי הרבה שהיה לי. גם הסקוואט מרגיש לי חלש, אז זה כנראה השבוע האחרון שאני מרים כבד ומתחיל את ההכנות לתחרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית