- פותח/ת השרשור
תן לו שליליאל תתגרה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן לו שליליאל תתגרה.
למי 😲תן לו שלילי
תן לו שלילי
אני אספוג את זה, רק תענו לי על השאלה ותשתפו אותי בגג:lol:מסכן הבחור,לא יודע אפילו למה הוא נפל.
אני מוותר פעם אחת לאנשים תמימים.
ידידי,הרגע קראת למישהו ששוקל 70 ענק.אני אספוג את זה, רק תענו לי על השאלה ותשתפו אותי בגג:lol:
ידידי,הרגע קראת למישהו ששוקל 70 ענק.
אתה יותר מסטול או יותר עיוור ממני,בשני המקרים זה הזמן להתקפל לישון.
הבנאדם מחטב ב70 קילו,אין שום דבר ענק בו. זה משקל שאוגרים נולדים.
אני שוקל 72 על 1.62, והוא נראה גדול ממני פיזית, אז משהו לא הסתדר לי.
לפי היחס הנ"ל גם 72 על 1.62 זה פסדר, לא? אפשר להגיד שאני גדול?🤣אדם ששוקל 70 לעולם לא גדול,אלא אם כן הוא בגובה 1.60/1.50/1.40.
לפי היחס הנ"ל גם 72 על 1.62 זה פסדר, לא? אפשר להגיד שאני גדול?🤣
או להתחתן... @Ori.S10 קילו מעל הגובה זה בסיס מצויין! להתחיל מסה.🙄
תמונה אחרי יום העמסה, נע בין 68-69, סה"כ ירידה של 7 קילו בחיטוב כולל נוזלים, וסה"כ 10 קילו מאז שהתחלתי לשמור על תזונה. די בטוח שעליתי במסת שריר כי התחטבתי משמעותית אבל המשקל גוף לא השתנה יותר מידי. ירדתי 4 חורים בחגורה שלי ויש לי אינזר M וטיטאן M ושניהן גדולות עליי 😵
![]()
היום היה אימון ריקון גליקוגן אחרי העמסה אתמול ( לא התפרעתי על הפחמימות )
15 פווארקלין
15 פוש פרס
מזחלת
בוקס גאמפ
X 3
20ד הליה מהירה
מתחיל תוכנית חדשה, בתקווה:...
יפה מאוד!
אין לי מושג האמת, אולי אני אבדוק אחכיפה מאוד!
עוד כמה אתה מתכנן לרדת? וסתם בשביל לדעת, מה ההיקף מותן שלך?
אני רואה שאתה על דל פחמימה, כמה גרם בערך? ואתה עושה את זה סטייל CBL עם העמסה אחת אחרי אימון בשבוע?אין לי מושג האמת, אולי אני אבדוק אחכ
לא בדיוק מתכנן לרדת, אני בגדול זורם כרגע. למזלי הצלחתי לשמור על המשקלים\להתחזק אז אני לא בפאניקה
לא. ;(היית בהודו בסוף? אני גם משתחרר עוד שבועיים ומתכנן טיול
הייתי על אפס פחמימה חודש, אחכ הוספתי עוד 50ג פחמימה למשך שבועיים-שלוש, עכשיו אני חוזר לשבוע אחרון ללא פחמימות ועולה בהדרגה. הייתי עושה פעם בשבוע העמסה עם אימון מאוד נפחי סטייל בילדינג ואז העמסה בערב עד היום שלמחרת, ויום אחכ בבוקר אימון כמו שציינתי למעלה על בטן ריקה ושאר השבוע רגיל. הייתי על תוכנית סטייל DUP שאני חושב שזה ה-דבר אבל אני לא ארחיב על זה, סוריאני רואה שאתה על דל פחמימה, כמה גרם בערך? ואתה עושה את זה סטייל CBL עם העמסה אחת אחרי אימון בשבוע?
חוזר לעדכן קצת.
סקוואט 120 5x5
סומו דד 105x3x6
RDL 75x3x10
סווינגים
20ד הליכה
הוספתי קצת פחמימות כדי לא לשרוף את עצמי.