עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון בהכל. אם המטרה שלך זה לעשות תואר בחינוך גופני, תתכונן להישאר רעב בסוף התואר.
יש לך כל כך הרבה חומר באינטרנט, למה שתשלם כל כך הרבה כסף בשביל מידע שקיים בחינם? התואר שאתה מדבר עליו הוא בשביל מציאת עבודה, או בשביל שאנשים יסתכלו עליך אם היכולות שלך לא בולטות
אני די מדבר ספציפית על חינוך גופני. זה מדבר גם על כל תואר, אבל דרושים יכולות וכישורים מעבר לממוצע (אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)אז למה ללמוד בכלל באוניברסיטה אם יש הכל באנטרנט?
או שאתה מדבר ספציפית על התואר של חינוך גופני?
אני די מדבר ספציפית על חינוך גופני. זה מדבר גם על כל תואר, אבל דרושים יכולות וכישורים מעבר לממוצע (אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)
השאלה שלך היא אם הרמה של הלימודים, כלשהם, בחינוף גופני הם יעילים? התשובה שלי הייתה לא, ויש מקומות יותר אידיאלים לצרוך מידע. אתה רוצה ללמוד בשביל להיות יותר טוב, לא בשביל להרוויח יותר כסף (למרות שזה בא יד ביד) -> תלמד בצורה הנכונה, במקומות הנכונים.אני מבין למה אתה מתכוון, אבל זה לא רלוונטי לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול.
אגב ידוע לי שתואר הוא לא מדד להצלחה, אבל אני שואל שאלה אחרת לגמרי
לקחת את סטיב ג'ובס זה מגוחך, הוא אחד למיליון.(אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)
אני די מדבר ספציפית על חינוך גופני. זה מדבר גם על כל תואר, אבל דרושים יכולות וכישורים מעבר לממוצע (אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)