הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תואר בווינגייט

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
הרבה פעמים אומרים בפורום שהקורס "הדרכת חדר כושר" הוא קורס ברמה נמוכה וכדאי לעשות אותו רק בשביל התעודה.
מה לגבי תואר שם בתחומים כלשהם? המכללה ברמה גבוהה? או שזה נכון גם לגבי המכללה שמה שמלמדים שם הוא לא רציני?

מה אתם אומרים?

זה נכון בהכל. אם המטרה שלך זה לעשות תואר בחינוך גופני, תתכונן להישאר רעב בסוף התואר.

• פותח/ת השרשור
זה נכון בהכל. אם המטרה שלך זה לעשות תואר בחינוך גופני, תתכונן להישאר רעב בסוף התואר.

לא בהכרח בחינוך גופני, השאלה שלי היא לא כמה התארים האלה רווחיים אלה עד כמה החומר הנלמד הוא מעמיק ונכון.
אני מתכוון שאם נגיד אגש למסלול של תואר באיזה שהוא תחום שם אז האם החומר שאלמד הוא נכון וחסר מיתוסים, כי הבנתי שבקורס שהשתמשתי בו כדוגמא מלמדים שטויות.
אני לא רוצה לבזבז זמן על ללמוד חומר שיש בו טעויות, (אני לא מדבר רווחית אם שווה לי לעשות את זה).
השאלה שלי היא לא רק לגבי תואר מסויים, אלה גם לגבי קורסים אחרים

יש לך כל כך הרבה חומר באינטרנט, למה שתשלם כל כך הרבה כסף בשביל מידע שקיים בחינם? התואר שאתה מדבר עליו הוא בשביל מציאת עבודה, או בשביל שאנשים יסתכלו עליך אם היכולות שלך לא בולטות

• פותח/ת השרשור
יש לך כל כך הרבה חומר באינטרנט, למה שתשלם כל כך הרבה כסף בשביל מידע שקיים בחינם? התואר שאתה מדבר עליו הוא בשביל מציאת עבודה, או בשביל שאנשים יסתכלו עליך אם היכולות שלך לא בולטות

אז למה ללמוד בכלל באוניברסיטה אם יש הכל באנטרנט?
או שאתה מדבר ספציפית על התואר של חינוך גופני?

אז למה ללמוד בכלל באוניברסיטה אם יש הכל באנטרנט?
או שאתה מדבר ספציפית על התואר של חינוך גופני?
אני די מדבר ספציפית על חינוך גופני. זה מדבר גם על כל תואר, אבל דרושים יכולות וכישורים מעבר לממוצע (אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)

• פותח/ת השרשור
אני די מדבר ספציפית על חינוך גופני. זה מדבר גם על כל תואר, אבל דרושים יכולות וכישורים מעבר לממוצע (אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)

אני מבין למה אתה מתכוון, אבל זה לא רלוונטי לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול.
אגב ידוע לי שתואר הוא לא מדד להצלחה, אבל אני שואל שאלה אחרת לגמרי

אני מבין למה אתה מתכוון, אבל זה לא רלוונטי לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול.
אגב ידוע לי שתואר הוא לא מדד להצלחה, אבל אני שואל שאלה אחרת לגמרי
השאלה שלך היא אם הרמה של הלימודים, כלשהם, בחינוף גופני הם יעילים? התשובה שלי הייתה לא, ויש מקומות יותר אידיאלים לצרוך מידע. אתה רוצה ללמוד בשביל להיות יותר טוב, לא בשביל להרוויח יותר כסף (למרות שזה בא יד ביד) -> תלמד בצורה הנכונה, במקומות הנכונים.

(אתה חושב שסטיב גובס למד שיווק ויזמות לפני שהוא הפך למיליארדר בגיל 23?)
לקחת את סטיב ג'ובס זה מגוחך, הוא אחד למיליון.
תואר אקדמי הוא עדיין הדרך היעילה ביותר לצבור ידע עבור הרוב המוחלט של האוכלוסיה.

@StrongMan

לימודי תואר 1 בוינגייט מיועדים בעיקר למי שרוצה להיות מורה לספורט לכל שאר התפקידים יש דרכים טובות יותר להגיע.
אז השאלה היא, מה אתה רוצה לעשות?

יש גם את הדוגמה של Will Hunting...

• פותח/ת השרשור
הבנתי, את החומר אני לומד כבר שנים לבד, אבל תמיד חשבתי ללמוד את זה במוסד כלשהו בתקווה שיחדשו לי דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית