סרטון תוצאות קבוצת אקטיב חיפה באליפות העולם האחרונה בהונגריה

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT

RAW:
Miry t3 60kg 1st 100wr/65wr/105wr/267.5wr
Liad t2 82kg 1st 190/100/187 /477.5
Chen t3 90kg 1st 250wr/147/310 / 702.5wr
Ofek open 110kg 3rd 280/150/292/ 722.5

EQ
Maor junior 90kg 1st 250/162/235 / 647.5
Yossi open 100kg 3rd 325/225/275/ 825​

זה הסרטון הערוך של קבוצת חיפה מאליפות העולם של GPC בהונגריה מלפני 3 שבועות
הקבוצה הביאה ביצועים נהדרים עם כמה שיאי עולם חדשים והרבה שיאים אישיים
וגם לחברה שהלך פחות טוב עדיין הייתה תחרות מאתגרת וחכמה שבעזרת תכנון נכון הצליחו לקטוף מקומות במקצים קשים
הכוונה לאופק ויוסי שלקחו מקומות שלישיים ב OPEN! הישג נהדר

אגב.. כמו בכל סרטון קבוצתי, המוזיקה של כל מתחרה נבחרה על ידיו.. [אחרת הכל היה אלבייטי בטח... :D]

• פותח/ת השרשור
איך זה שמירי עשתה רק 100 ק"ג סקוואט כשהיה לה במכון 110X3?
וסחתיין על The Cage ששמתם לליעד, ישר זיהיתי חחח

עומק

ולגבי the cage חחח... אם היית שומע את האופציה הראשונה שהוא נתן לי לשים בסרטון שלו....
הצלתי אותו מזה, למזלו האופציה השנייה הייתה השיר הזה

למה הדדליפט של יוסי כל כך נמוך לעומת הסקוואט והבנץ ?
חוץ מזה, כל הכבוד !

לא הלך לו בכלל הדדליפט בתחרות הזאת, וגם בכללי ציוד נותן פחות משקל משמעותית בדדליפט מאשר בסקוואט ובנץ'
מבחינה טכנית מאוד קשה להכנס לסט-אפ נכון בדדליפט עם ציוד

עומק

לא הלך לו בכלל הדדליפט בתחרות הזאת, וגם בכללי ציוד נותן פחות משקל משמעותית בדדליפט מאשר בסקוואט ובנץ'
מבחינה טכנית מאוד קשה להכנס לסט-אפ נכון בדדליפט עם ציוד
לפי מה שאני זוכר העומק היה בסדר גמור בסרטון של ה-110.
ודווקא הדדליפט שלו היה נראה ממש קל, הוא לא התאמץ בכלל.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני זוכר העומק היה בסדר גמור בסרטון של ה-110.
ודווקא הדדליפט שלו היה נראה ממש קל, הוא לא התאמץ בכלל.

הדדליפט היה קל כי זה לא משקל כבד בישבילו... הכשלים הגיעוט מכניסה לא טובה לסט-אפ, זה בעייתי ממש עם הציוד, מושך אותך ממש
בסקוואט ובנץ' הירידה והמתיחה של הציוד היא ע"י המשקל של המוט... בדדליפט זה רק אתה

לגבי העומק, על זה הסקוואטים שלה נפסלו, אני בקושי מתאמן עם הקבוצה בתכלס [צבא וזה].... הרבה זמן לא ראיתי סקוואט של מירי בלייב, לא יודע לומר מה היה במכון

תחרות בחו"ל זה לא כמו תחרות בארץ, כמות מטורפת של מתחרים, 2 במות בו זמנית, המון בלאגן.
הייתה לנו אי הבנה בכניסה הראשונה של מירי, המחשב הראה שיש 2 מתחרות לפניה ובדיוק כשהתחלנו לחבוש אותה קראו לה לבמה, הדקה שמוקצת עברה ולא נתנו לה להיכנס, פסלו בלי למצמץ. אחרי ה100 הלכנו על 112, שהיה קל אבל היה חסר טיפה עומק. ביקשנו כניסה רביעית עם יותר משקל, אבל שוב על חוקים מעצבנים לא הרשו לנו (במכון היא עשתה 112x3 לעומק טוב).

תחרות בחו"ל זה לא כמו תחרות בארץ, כמות מטורפת של מתחרים, 2 במות בו זמנית, המון בלאגן.
הייתה לנו אי הבנה בכניסה הראשונה של מירי, המחשב הראה שיש 2 מתחרות לפניה ובדיוק כשהתחלנו לחבוש אותה קראו לה לבמה, הדקה שמוקצת עברה ולא נתנו לה להיכנס, פסלו בלי למצמץ. אחרי ה100 הלכנו על 112, שהיה קל אבל היה חסר טיפה עומק. ביקשנו כניסה רביעית עם יותר משקל, אבל שוב על חוקים מעצבנים לא הרשו לנו (במכון היא עשתה 112x3 לעומק טוב).
וואי איזה זין.. תכלס אני מבין את הרצון שלהם להראות שהם לא חאפרים ושהם רציניים, אבל לא צריך לפסול על כלום.. אם זו הייתה פאשלה שלהם והמחשב הראה שיש 2 מתחרות לפניה, מן הסתם שאסור לפסול אותה. זה ממש אידיוטי. אני מאמין שכל אחד מהשופטים הוא ליפטר בעצמו, והם אמורים לדעת כמה חשוב להיכנס כמו שצריך ושאם הם בטעות גרמו למתחרה להיכנס לא כמו שצריך, מגיע לו עוד ניסיון.

וואי איזה זין.. תכלס אני מבין את הרצון שלהם להראות שהם לא חאפרים ושהם רציניים, אבל לא צריך לפסול על כלום.. אם זו הייתה פאשלה שלהם והמחשב הראה שיש 2 מתחרות לפניה, מן הסתם שאסור לפסול אותה. זה ממש אידיוטי. אני מאמין שכל אחד מהשופטים הוא ליפטר בעצמו, והם אמורים לדעת כמה חשוב להיכנס כמו שצריך ושאם הם בטעות גרמו למתחרה להיכנס לא כמו שצריך, מגיע לו עוד ניסיון.

הבעיה שהם מאוד לחוצים לתקתק את הכל. ביום של מירי היו בסה"כ 200+ מתחרים שלכל אחד 9 כניסות, תחשוב שבארץ עם 30-40 מתחרים התחרות לוקחת עד הערב, ככה שהלחץ על המזכירות הוא עצום. כל הצעקות שלי לא עזרו :mad:

הדדליפט של חן חולני.
מעניין אותי מה יקרה שהוא כבר לא יהיה ילד, יכנס לקטג' 120+ ויתחיל להזריק (אלה אם הוא כבר מוזרק אני לא יודע, לא מוריד מהערך שלו חס וחלילה)

ספורטאי ענק

הדדליפט של חן חולני.
מעניין אותי מה יקרה שהוא כבר לא יהיה ילד, יכנס לקטג' 120+ ויתחיל להזריק (אלה אם הוא כבר מוזרק אני לא יודע, לא מוריד מהערך שלו חס וחלילה)

ספורטאי ענק
חן בחיים לא יזריק, הוא תמים מדי חחח

ואיזו תועלת זה יביא לעולם?. . .. .
שהוא יהיה טוב יותר מכל האחרים במשהו שלא באמת משנה יותר מדי?

אם בשבילו זה משנה זאת סיבה מספיק טובה
תלוי כמה זה חשוב לו, אני לא באמת יודע אם כדאי לו כי אני לא מכיר אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית