ייעוץ לא עולה במשקל

matanshati

משתמש מתחיל
132
10
נק' מוניטין:
3
132
10
שלום,

אני כבר חצי שנה מתאתמן בשביל לעלות מסה ועד עכשיו העלתי רק 3 קילו! וכל פעם שאני עולה על המשקל הוא פעם עולה ופעם יורד.
הבעיה היא שאני מרגיש שהשרירירם שלי התנפחו והתחזקו אבל עדיין אני לא רואה שיפור במשקל או ירידה באחוזי השומן בגוף... מה לעשות?

דבר שני, אני עובד עם תוכנית AB 4 פעמים בשבוע כדאי לי להחליף לתוכנית ABC 3 פעמים בשבוע?

תודה לעונים 😃

חברים אתם סוטים מהנושא,
בסך הכל שאלתי איך זה יכול להיות שאני מרגיש/רואה שהשרירים גדלים ומתפתחים אבל המשקל שלי נשאר נמוך ועולה בקצב איטי (3 ק"ג בחצי שנה)
ענו לך על השאלה, אתה לא אוכל מספיק.
שאני יספור כמה פעמים כתבו לך את זה?

נערך לאחרונה:
מראה הוא מאוד מטעה, תבדוק הקפים ביד, רגל ותראה אם יש שינוי.
האם יש שינוי במשקלי העבודה?

ככל הנראה, צברת מעט שריר אבל זה עדיין שינוי לעומת קודם.
עלייה מינימלית תהיה קילו בחודש

חברים אתם סוטים מהנושא,
בסך הכל שאלתי איך זה יכול להיות שאני מרגיש/רואה שהשרירים גדלים ומתפתחים אבל המשקל שלי נשאר נמוך ועולה בקצב איטי (3 ק"ג בחצי שנה)
חד משמעי כי אתה לא אוכל מספיק

אתם מביאים לו תוכנית של 3 תרגילים באימון? הוא בחיים לא יגדל ועוד רק 3 ימים בשבוע
תמצא תוכנית אחרת של 4 ימים לפחות ושאימון יקח 45-60 דקות ככה זה נראה כאילו זה לוקח 20-30 דקות אימון בדיחה

כמו כן יש דבר שאתה צריך להבין שכמה שיותר שריר יהיה לך ככה המשקל יהיה יותר נמוך אז אתה יכול להיות 80 קילו להתחיל להתאמן ולרדת במשקל גם אם התאמנת על גודל לא רק על חיטוב אם אכלת נכון. ועוד משהו יש תוכנית A שזה לממש מתחילים שאתמול קנו גופייה יש AB זה כבר לחצי שנה יש ABC ויש ABCD אז אל תתקע על AB כל החיים שלך אם אתה רואה שזה לא עושה לך כלום והAB שפה נתנו לא יעזור לך הוא מורכב מאותם תרגילים פחות או יותר הכל COMPUND שזה בעצם כאילו אתה עושה A A A בשבוע הכי טוב תבנה לך תוכנית משלך תן 2 תרגילים לשריר גדול 2 תרגילים לשריר בינוני ו2 תרגילים לשריר קטן ביום ככה יוצא לך 6 תרגילים לכל אחד תן 3 סטים יש לך 18 סטים באימון במקום 15 לאותם שרירים גם האימון התארך ככה שאתה משקיע יותר בגוף, איך מישהו פה בכלל יכול ללכת לחדר כושר ל25 דקות? זה בדיחה
אתה לא יודע מה זה להתקדם ודורש מאנשים לבוא לחדר כושר בשביל לעשות ולא בשביל להתקדם. התקדמות לא נמדדת לפי מספר הצורות בהן אתה יכול לעבוד על שריר כלשהו, אלא במשקל אותו אתה מרים. לא צריך יותר מחמישה תרגילים. צריך להתקדם בהם. לעשות סקוואט בעשר צורות שונות לא נקרא להתקדם, להוסיף 100 קילו לסקוואט כן.
אתה מטעה אותו בחשיבה הקונבנציונלית שעוסקת בלעשות פעילות גופנית, לא בלהתאמן.

ועכשיו לשאלה השניה, מה עדיף? AB ב-4 ימים או ABC ב-3 ימים?
ומה היתרונות והחסרונות של כל שיטה?

אחי,
לך למכון, תרים משהו כבד-> תוריד אותו -> לך לאכול. לא מדע מסובך מידי

זה מה אני עושה כבר חצי שנה, אני שואל כדי לדעת אם יש צורך לגוון בתוכניות...
ספרתי 10 פעמים רק בפוסט הזה שאמרו לך שאתה צריך לאכול יותר.
בקשר ללגוון בתוכנית הציעו לך SS.
או שתאכל טוב ותמשיך אם מה שאתה עושה עכשיו
או שתאכל טוב ותעשה SS
או שתמשיך לשאול את אותה שאלה.

• פותח/ת השרשור
חברה, אני עולה במשקלים! מרים דברים כבדים יותר משתמש בשיטת הפרמידה ובסוף כל אימון בא לי למות!
אבל אני שואל שוב, מבין 2 תוכניות מה הכי עדיף! AB 4 פעמים בשבוע או ABC 3 פעמים בשבוע?

ופליז, תענו על השאלה ואל תחפרו לי על SS!

חברה, אני עולה במשקלים! מרים דברים כבדים יותר משתמש בשיטת הפרמידה ובסוף כל אימון בא לי למות!
אבל אני שואל שוב, מבין 2 תוכניות מה הכי עדיף! AB 4 פעמים בשבוע או ABC 3 פעמים בשבוע?

אני ממליץ על קרוספיט

נאמר לך כבר כמה פעמים שזה לא חשוב מה שתעשה, העיקר להתקדם. אתה יכול לעשות 3 פעמים ביום ו-21 אימונים בשבוע בלי מנוחה בכלל, אם אתה מתקדם זה אחלה... קפיש?

DannyG אם תקרא למעלה הביאו לו אימון של איזה 10 סטים סך הכל אז כן זה 20 דקות אלא אם כן הוא לוקח הפסקות ענקיות כל הקטע בתוצאות זה כמה שפחות הפסקה, ומר שחר זה אתה מדבר שטויות 3 ימים בשבוע יתן פחות תוצאות מ4-5 פעמים בשבוע זה כולם יודעים ו3 תרגילים באימון כללי זה כלום הוא לא פועל על חצי מהשרירים שלו וצריך לפנות לכל שריר מכיוון אחר זה שאתה עושה BENCH וסיימת עם החזה שלך זה בעיה שלך אבל אם הוא רוצה באמת תוצאות אז למה לא לתת לו אימון אחר ושוב לא קראת על האימון שאמרו לו של 10 סטים למעלה

תוכנית אמיתית של כח אם אתה רק רוצה כח בלי ניפוח בלי כלום באמת תעשה שאתה תגדל בכח אבל תשאר באותו גודל שזה דיי באסה תלוי למה אתה צריך את זה אם באופן מקצועי אתה הולך לזה או סתם, אם אתה מעוניין להעלות במשקל ובגודל אתה צריך תוכנית אחרת אבל שוב התוכנית כח הכי טובה זה 5X5 זה התוכנית הכי מפורסמת בעולם ה3X5+1X5 שהראו לך פה זה סתם חרטא תרשום 5X5 או שתחפש תוכנית אחרת לדוגמא לחיטוב תחפש LEAN ולגדילה תחפש HYPERTHROPY HIIT

ולמנהל אני לא מבין מה רשמת זה בדיוק מה שאני אמרתי שלא צריך לגוון אבל צריך שיהיה יותר עבודה עם השריר וכן מה שרשמתי זה הכי נכון זה רשום לך במליון אתרים וספרים שמצחיק בתור מנהל אתה אמור לדעת זה הא',ב' של האימונים להתחיל לאט ואז להתחיל לבודד כמובן שהוא בשלב מתחיל אבל עדיין לעשות 3 תרגילים באימון רק 3 תרגילים זה בדיחה מצחיק שאתה תומך בזה לא אמרתי לו לעשות 20 סוגי חזה ורגליים אבל כן אפשר לעשות והכי טוב גם לערבב תרגילים לשרירים זה עוזר לשריר לא להתקבע על תרגיל ולהגיע ל plateau

אז מתן לסיכום לא יודע מה רשמו לך פה לא מבין במה שהם אמרו ברגע שאתה עושה תוכנית עם 5 חזקות על תרגיל אתה לא תעלה במשקל ולא תגדל הרבה ברור שתגדל כי אתה עוסק בפעילות אבל לא הרבה 5 חזרות זה לכח אם אתה רוצה לגדול תחפש תוכנית אחרת כמו כן גם תתחיל לאכול הרבה אל תקח גיינר זה סתם חרטא ויקר יחסית לכמות תקנה חלבון ותוסיף לו דברים כמו חמאת בוטנים ושיבולת שועל תבדוק כמה קלוריות אתה צריך ביום ותאכל יותר והכי חשוב תאכל לפני השינה משהו זה הבעיה הכי גדולה של מי שלא גדל תאמין לי גם אני הייתי שם מ55 קילו עברתי ל77
בגלל שאתה עדיין מתחיל תשאר עם AB אבל תגדיל אותם אל תעשה כמו שאמרו פה של 3 תרגילים תעשה של 6 ככה שיוצא לך 2 תרגילים לשריר ואז ביום השני את ה3 שרירים האחרים גם 2 לכל אחד תנסה לעשות כמה שפחות הפסקות בין הסטים עצמם אבל בין תרגיל לתרגיל תקח הפסקה

DannyG
אלא אם כן הוא לוקח הפסקות ענקיות כל הקטע בתוצאות זה כמה שפחות הפסקה
ואללה.... יפה טוב לדעת...

DannyG
ומר שחר זה אתה מדבר שטויות 3 ימים בשבוע יתן פחות תוצאות מ4-5 פעמים בשבוע זה כולם יודעים ו3 תרגילים באימון כללי זה כלום הוא לא פועל על חצי מהשרירים שלו
מי זה כולם?
אתה מוזמן לתת לי שם של שריר שלא עובד ב-SS

DannyG
תוכנית אמיתית של כח אם אתה רק רוצה כח בלי ניפוח בלי כלום באמת תעשה שאתה תגדל בכח אבל תשאר באותו גודל
מה נראה לך קורה כשמתחזקים? כן כן המערכת העצבית משתפרת, גיוס יחידות מוטריות וכו' וכו' ...
לפי הטענה שלך מישהו ששוקל 60 קילו ויתאמן כוח , לא יגדל... מעניין..

DannyG
לעשות 3 תרגילים באימון רק 3 תרגילים זה בדיחה מצחיק
אני רוצה לראות אותך מסיים אימון של סקוואט כבד, דדליפט כבד ובנץ' כבד, וקורא לאימון הזה בדיחה...

DannyG
תנסה לעשות כמה שפחות הפסקות בין הסטים
למה? המטרה שיהיה כמה שיותר משקל על המוט... אתה מודע לזה?

DannyG אם תקרא למעלה הביאו לו אימון של איזה 10 סטים סך הכל אז כן זה 20 דקות אלא אם כן הוא לוקח הפסקות ענקיות כל הקטע בתוצאות זה כמה שפחות הפסקה, ומר שחר זה אתה מדבר שטויות 3 ימים בשבוע יתן פחות תוצאות מ4-5 פעמים בשבוע זה כולם יודעים ו3 תרגילים באימון כללי זה כלום הוא לא פועל על חצי מהשרירים שלו וצריך לפנות לכל שריר מכיוון אחר זה שאתה עושה BENCH וסיימת עם החזה שלך זה בעיה שלך אבל אם הוא רוצה באמת תוצאות אז למה לא לתת לו אימון אחר ושוב לא קראת על האימון שאמרו לו של 10 סטים למעלה

תוכנית אמיתית של כח אם אתה רק רוצה כח בלי ניפוח בלי כלום באמת תעשה שאתה תגדל בכח אבל תשאר באותו גודל שזה דיי באסה תלוי למה אתה צריך את זה אם באופן מקצועי אתה הולך לזה או סתם, אם אתה מעוניין להעלות במשקל ובגודל אתה צריך תוכנית אחרת אבל שוב התוכנית כח הכי טובה זה 5X5 זה התוכנית הכי מפורסמת בעולם ה3X5+1X5 שהראו לך פה זה סתם חרטא תרשום 5X5 או שתחפש תוכנית אחרת לדוגמא לחיטוב תחפש LEAN ולגדילה תחפש HYPERTHROPY HIIT

ולמנהל אני לא מבין מה רשמת זה בדיוק מה שאני אמרתי שלא צריך לגוון אבל צריך שיהיה יותר עבודה עם השריר וכן מה שרשמתי זה הכי נכון זה רשום לך במליון אתרים וספרים שמצחיק בתור מנהל אתה אמור לדעת זה הא',ב' של האימונים להתחיל לאט ואז להתחיל לבודד כמובן שהוא בשלב מתחיל אבל עדיין לעשות 3 תרגילים באימון רק 3 תרגילים זה בדיחה מצחיק שאתה תומך בזה לא אמרתי לו לעשות 20 סוגי חזה ורגליים אבל כן אפשר לעשות והכי טוב גם לערבב תרגילים לשרירים זה עוזר לשריר לא להתקבע על תרגיל ולהגיע ל plateau

אז מתן לסיכום לא יודע מה רשמו לך פה לא מבין במה שהם אמרו ברגע שאתה עושה תוכנית עם 5 חזקות על תרגיל אתה לא תעלה במשקל ולא תגדל הרבה ברור שתגדל כי אתה עוסק בפעילות אבל לא הרבה 5 חזרות זה לכח אם אתה רוצה לגדול תחפש תוכנית אחרת כמו כן גם תתחיל לאכול הרבה אל תקח גיינר זה סתם חרטא ויקר יחסית לכמות תקנה חלבון ותוסיף לו דברים כמו חמאת בוטנים ושיבולת שועל תבדוק כמה קלוריות אתה צריך ביום ותאכל יותר והכי חשוב תאכל לפני השינה משהו זה הבעיה הכי גדולה של מי שלא גדל תאמין לי גם אני הייתי שם מ55 קילו עברתי ל77
בגלל שאתה עדיין מתחיל תשאר עם AB אבל תגדיל אותם אל תעשה כמו שאמרו פה של 3 תרגילים תעשה של 6 ככה שיוצא לך 2 תרגילים לשריר ואז ביום השני את ה3 שרירים האחרים גם 2 לכל אחד תנסה לעשות כמה שפחות הפסקות בין הסטים עצמם אבל בין תרגיל לתרגיל תקח הפסקה
אתה צריך לקבל באן על התגובה הזו.
קודם כל - אם אתה מצליח לסיים אימון, שמורכב משלושה תרגילים מורכבים, שנעשים בעצימות גבוהה, אני מבטיח לך שתצטרך הרבה מאוד זמן לנוח, ואם לא, אתה לא עובד קרוב למקסימום שלך. אני מגיע לאימונים של שעה וחצי-שעתיים עם שלושה תרגילים בלבד. 4-5 פעמים בשבוע לא ייתנו כלום למתאמן מתחיל חוץ מנפח גבוה מדי, חוסר תוצאות וסכנה לפציעה. הוא לא פועל על חצי מהשרירים שלו עם 3 תרגילים? כמו שאמרתי, 3 תרגילים מורכבים - סקוואט, בנץ ודדליפט - עובדים על כל שריר בגוף. ובאימון B יש פרס וקלין\מתח.SS היא התוכנית האופטימלית למתאמן המתחיל, גם אם הוא רוצה להיות בילדר או וואטאבר. לא תקבל כלום מלעשות ABCDEFGH במשקלי ילדה, חוץ מפציעה. עד שלא תעשה SS טובה וכמה סבבים של טקסס\לינארית, אתה חלש שמשחק בקקי.
תוכנית אמיתית של כוח זה רק כוח בלי מסה בלי כלום?!?!?1 באמת עחי?!?! אז מה קורה, בן אדם שעלה מ 60 ק''ג סקוואט ל 140 אקרוס, זה יהיה הכל שומן?
למה יותר עבודה זה יותר טוב?

הנה נתחיל שחר
1. כולם יודעים שכרגע HIIT זה הרעיון הכי טוב שנותן גדילה ושריפת שומן באותו זמן
כלומר לעשות את אותו אימון פשוט עם כמה שפחות הפסקות להמשיך להרים את אותו משקל ולדחוף את עצמך קדימה

2.אני דיברתי על התוכנית הספציפית שמישהו העלה שם ושכולם רשמו שהיא טובה אני אישית גם עשיתי 5X5 שזה SS וכמובן שהיא נוגעת לכל שריר

3.אם תעשה חיפוש בגוגל תגלה שלעשות אימון כח ולעשות אימון רגיל לגדילה או חיטוב זה שני דברים שונים לגמרי וגם התוצאות יהיו שונות, אחרת מה הסיבה לעשות 10 חזרות ולגדול כשאני יכול בעצם לעשות רק 5? אפילו הנה החיפוש הראשון שנפל הכותרת
Strength vs Size: How To Get Big, Get Strong or Do BOTH
ככה שאני לא מדבר שטויות אבל כנראה שאתה צריך עוד ללמוד קצת

4. האימון רגליים שלי זה SUPERSETS של 5 סטים 10 חזרות עם סקוואט\פרס\לאנג\דאדליפא ובטן אז אני כן יודע מה זה אימון כבד תודה רבה לך מר שחר

5. כמו שאמרתי יש הבדל בין SS לבין אימון רגיל אבל אתה רואה שהבן אדם רוצה לגדול בגודל ובמשקל ומפריע לו והוא רוצה להתקדם מהר יותר כמובן שאין קיצורי דרך אבל כן אם הוא יחליף לתוכנית אחרת אשר עושים פחות חזרות עם משקלים רציניים במקום חצי חזרות עם בומבה משקלים הוא עובדתית כן יגדל בגודל כמובן לא בחוזק זה מה שהוא יפסיד אבל ירוויח SIZE

בוא תתן אם אני טועה אני באמת שלא בא לשלול אף אחד סתם לתת קצת מהידע שלי מחוץ לעולם ה"פורום" הזה שלכם ואחרי יעוץ עם מלא אנשי מקצוע [לא אל תדאגו לא ממדריכים בחדר כושר]

הנה נתחיל שחר
1. כולם יודעים שכרגע HIIT זה הרעיון הכי טוב שנותן גדילה ושריפת שומן באותו זמן
כלומר לעשות את אותו אימון פשוט עם כמה שפחות הפסקות להמשיך להרים את אותו משקל ולדחוף את עצמך קדימה

2.אני דיברתי על התוכנית הספציפית שמישהו העלה שם ושכולם רשמו שהיא טובה אני אישית גם עשיתי 5X5 שזה SS וכמובן שהיא נוגעת לכל שריר

3.אם תעשה חיפוש בגוגל תגלה שלעשות אימון כח ולעשות אימון רגיל לגדילה או חיטוב זה שני דברים שונים לגמרי וגם התוצאות יהיו שונות, אחרת מה הסיבה לעשות 10 חזרות ולגדול כשאני יכול בעצם לעשות רק 5? אפילו הנה החיפוש הראשון שנפל הכותרת
Strength vs Size: How To Get Big, Get Strong or Do BOTH
ככה שאני לא מדבר שטויות אבל כנראה שאתה צריך עוד ללמוד קצת

4. האימון רגליים שלי זה SUPERSETS של 5 סטים 10 חזרות עם סקוואט\פרס\לאנג\דאדליפא ובטן אז אני כן יודע מה זה אימון כבד תודה רבה לך מר שחר

5. כמו שאמרתי יש הבדל בין SS לבין אימון רגיל אבל אתה רואה שהבן אדם רוצה לגדול בגודל ובמשקל ומפריע לו והוא רוצה להתקדם מהר יותר כמובן שאין קיצורי דרך אבל כן אם הוא יחליף לתוכנית אחרת אשר עושים פחות חזרות עם משקלים רציניים במקום חצי חזרות עם בומבה משקלים הוא עובדתית כן יגדל בגודל כמובן לא בחוזק זה מה שהוא יפסיד אבל ירוויח SIZE

בוא תתן אם אני טועה אני באמת שלא בא לשלול אף אחד סתם לתת קצת מהידע שלי מחוץ לעולם ה"פורום" הזה שלכם ואחרי יעוץ עם מלא אנשי מקצוע [לא אל תדאגו לא ממדריכים בחדר כושר]
אם אתה יכול לעשות אחרי סקוואט גם פרס גם דדליפט וגם לאנגים וגם בטן וגם זיין וגם תותח אתה לא עובד אפילו קרוב לכבד

מר רינו אתה בכלל יודע לקרוא עברית? מישהו אמר לו לעשות ABCASLDKA:SDKL ? אמרתי לו שכן השלב האחרון זה של האלופים שמה בתחרויות זה 7 אימונים שונים בשבוע אחד לכל שריר אף אחד לא המליץ על זה פשוט הסברתי לו שאם מרגישים שנתקעים והמשלים רק עולים ועולים אז אפשר לפצל ולעשות עוד יום אם מישהו יעשה שנתיים AB ומישהו יעשה שנה AB ושנה ABC יהיה תוצאות שונות וטובות יותר.

וכל הכבוד לך לעשות אימון של שעתיים ולהאכיל את הCORTISOL שלך בגוף ממש מעולה בוא תקרא על זה קצת כמה שזה מזיק לגדילה של הגוף ושל השרירים מוזר שאף אחד לא אמר לך את זה עדיין.

ועל הדיבור הנגוע שלך אני באמת מקווה שתמשיך לעשות כל החיים שלך AB ובהצלחה עם התוצאות
אנגלית אני בטוח שאתה לא יודע לקרוא עם הטון דיבור שלך אז הנה הבאתי לך לפה תוצאה ראשונה שיוצא לי בגוגל בלי לחפור אפילו
No matter how strong or fit you are, high cortisol levels induced by chronic stress can wreak havoc on your mental and physical well-being. They put you at increased risk for hypertension and cardiovascular disease and exacerbate just about any other problem you might suffer from. Remember, however, to keep things in perspective and take the long view. Don't sweat the small stuff!

עריכה בשביל לא לרשום תגובה חדשה, לא אמרתי שאני עושה הכל הכל הכל אחד אחרי השני, זה תקח 2 ותעשה סופר סטים של 5 סטים ואז הפסקה ואז תקח עוד 2 ותעשה סופרסטים וכן זה כבד זה כל הקטע

אנגלית אני בטוח שאתה לא יודע לקרוא עם הטון דיבור שלך אז הנה הבאתי לך לפה תוצאה ראשונה שיוצא לי בגוגל בלי לחפור אפילו
No matter how strong or fit you are, high cortisol levels induced by chronic stress can wreak havoc on your mental and
1. מה הטעם לצטט לו משהו באנגלית אם אתה בטוח שהוא לא יודע לקרוא אנגלית?
2. אתה יודע מה זה "chronic stress"? רמז: זה לא משהו שמשתנה אם האימון שלך נמשך שעה או שעה וחצי.
3. "התוצאה הראשונה" שיוצא[ת] לך בגוגל אינה יותר טובה, מהימנה או מועילה מהתוצאה השבע מאות.
4. אני לא מאמין שאני נכנס לדיון הזה. הנה, אני בורח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית