הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להחזיק גב בדדליפט

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
בדדליפט אני לא מצליח להחזיק גב בכלל, גם בחימום הראשון שלי שאמור להיות סופר קל הגב שלי מתעגל. אני מוציא חזה הכי חזק שאני יכול, אבל לא מצליח בכלל להחזיק את הגב בהמשך התנועה וזה מונע ממני להתקדם
יש עצות?

רק עכשיו ראיתי את הסרטון.
לנשום יותר חזק ולחזק את הגב. אין פה בעייה של מודעות.

אני דווקא לא מסכים.
הבעייה היא בסטאפ, אתה לא ממש מבצע אותו, אתה מדלג על השלב של הרמת החזה לפני רוב החזרות ואתה לא ממש מנסה לסחוט את המוט למעלה עם גב מכווץ.
בנוסף, הכתפיים שלך מתחילות יותר מידי אחורה ולפני שהמוט עולה הן זזות קדימה על מנת שתוכל להתקיים משיכה (בחלק מהחזרות). צריך פשוט למקם את הכל במקום לפני שמתחילים למשוך, וזה לא מה שקורה אצלך.

בנוסף, צילום מהצד (לא מהצד מאחורה, אלא מפרופיל) יאפשר אבחון טוב של דברים נוספים.

• פותח/ת השרשור
דדליפט, סקוואט, פשיטות גב.
כרגע אל תעשה דילואד. אם כשאתה מוסיף משקל זה יתעגל יותר, אז תעשה.
אני ב SS ככה שדדליפט וסקוואט לא חסר, פשיטות גב אני יכול להוסיף בכיף.
אני דווקא לא מסכים.
הבעייה היא בסטאפ, אתה לא ממש מבצע אותו, אתה מדלג על השלב של הרמת החזה לפני רוב החזרות ואתה לא ממש מנסה לסחוט את המוט למעלה עם גב מכווץ.
בנוסף, הכתפיים שלך מתחילות יותר מידי אחורה ולפני שהמוט עולה הן זזות קדימה על מנת שתוכל להתקיים משיכה (בחלק מהחזרות). צריך פשוט למקם את הכל במקום לפני שמתחילים למשוך, וזה לא מה שקורה אצלך.
סבבה, גם פסיכו העיר לי על הכתפיים, אני אעלה עוד סרטון אימון דדליפט הבא.
לא הבנתי את ה ''לסחוט את המוט למעלה עם גב מכווץ''

אני חושב שאתה דווקא כן מוציא חזה בתחילת התנועה, אבל לא מתאמץ להחזיק אותו במצב הזה.
ה"חזה בחוץ" הוא לא רק לSETUP, הוא לאורך כל התנועה וצריך להשקיע בו הרבה כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית