הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
מקווה שהאשכול הזה בתת-פורום הנכון....אבל לא ידעתי איפה לשים אותו אז.......
אומרים שהזמן המומלץ לישון בלילה זה בין 6-8 שעות אבל לי לא יוצא לישון את השעות האלה רצוף בגלל שאני בצבא ויש לנו פעילויות בלילות לפעמים(עובד בחדר כושר בלי לפספס אימון אחד אפילו. חדר כושא סבבה).
זה משנה שהשינה לא רציפה? כי אני יודע שנגיד בגעל ההתבגרות בשביל לגדול צריך את השינה רצוף כי רק אחרי 45 דקות של שינה ההורמון גדילה נכנס לפעולה.
זה אותו דבר בהיבט של אימון והתאוששות? או שהשינה זה פשוט דרך מנוחה?

תודה רבה מראש D=

זה יגרע מהתאוששות בין האימונים שלך ובעקיפין בעצימות האימונים. בתנאי צבא אין הרבה מה לעשות, פשוט מסתדרים עם מה שיש.
אז לא תקבל תוצאות של 100% אלא 80%, עדיף מכלום..

• פותח/ת השרשור
זה יגרע מהתאוששות בין האימונים שלך ובעקיפין בעצימות האימונים. בתנאי צבא אין הרבה מה לעשות, פשוט מסתדרים עם מה שיש.
אז לא תקבל תוצאות של 100% אלא 80%, עדיף מכלום..
תודה רבה אחי.
מה אתה ממליץ בנוגע לאימון לפני לילה לבן?
לדלג? או לעשות בכל זאת?.

• פותח/ת השרשור
תלוי בך, אם אתה מרגיש עם זה בסדר אז אפשר להמשיך.
סליחה על כל השאלות אבל.....
אם הרגליים שלי תפוסות/תשושות מאיזה פעילות מחוץ לחדר כושר והיום יש לי אימון רגליים...עדיף לדלג נכון? כדי לא להיפצע.
ועוד שאלה מתלווה, אם זה יום רגליים כתפיים והכתפיים שלי בסדר אז כדאי לאמן רק כתפיים בלי רגליים ביום הזה? או לדחות את כל האימון?
תודה על כל העזרה אחי!

סליחה על כל השאלות אבל.....
אם הרגליים שלי תפוסות/תשושות מאיזה פעילות מחוץ לחדר כושר והיום יש לי אימון רגליים...עדיף לדלג נכון? כדי לא להיפצע.
ועוד שאלה מתלווה, אם זה יום רגליים כתפיים והכתפיים שלי בסדר אז כדאי לאמן רק כתפיים בלי רגליים ביום הזה? או לדחות את כל האימון?
תודה על כל העזרה אחי!
רק כתפיים, אם הרגליים שלך מותשות מפעילויות אחרות סביר מאוד להניח שלא תצליח להוסיף משקל באימון הזה, אז עדיף לחכות יומיים ואז להתאמן נורמלי עם האפשרות להוסיף משקל וגם להצליח...
או לעשות אימון קל יותר, גם אופציה

• פותח/ת השרשור
רק כתפיים, אם הרגליים שלך מותשות מפעילויות אחרות סביר מאוד להניח שלא תצליח להוסיף משקל באימון הזה, אז עדיף לחכות יומיים ואז להתאמן נורמלי עם האפשרות להוסיף משקל וגם להצליח...
או לעשות אימון קל יותר, גם אופציה
איזה אחים! תודה רבה לשניכם על כל העזרה.
אתם עוזרים מלא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית