הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזון המשקל בבנצ'

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
צריך טיפים מהחברה המומחים פה בפורום כיצד מטפלים במוט שעולה בצורה זוויתית עם נטיית המשקל לצד אחד של הגוף.
אני ימני מטבעי כך ש99 אחוז מהפעילויות היומויות אני מבצע ביד ימין ולכן מן הסתם אני חזק יותר בצד זה,
זה מתבטא בבנצ' כך שבמשקלים כבדים הנטייה של המשקל היא לצד ימין.

כיצד אפשר לטפל בבעיה? ולא - עשיתי כבר כמה פעמים ריסט ודיאלוד, אני מדבר על פתרון ממשי.
הבעיה היא לא התשומת לב שהמוט עקום וצריך ליישר אותו הבעיה היא שאני חזק יותר בצד ימין וזה מתבטא בהרמה.

לפני שיצעקו פה שזה בעיית טכניקה וצריך לעבוד על זה - אז אני אוסיף ואגיד שאני קצת סקפטי בעניין הזה.
אם כל זה שבתכנית כח לוחצים כ3 טון בשבוע, אני עדיין ימני ומבצע את רב הפעיליות בצד ימין ולכן תמיד תהיה חוסר פרופציה בידיים.
אז השאלה האמיתית היא כיצד מטפלים בחוסר הפרופציה?

תעבוד קצת עם דאמבלים לאזן את זה. אחרי שתהיה מאוזן זה לא שפתאום בגלל שאתה כותב ביד ימין החזה הימני שלך יהיה מסוגל להרים 5 קילו יותר מהחזה השמאלי שלך.. גם לי פעם היה את החוסר איזון הזה, עבדתי קצת עם דאמבלים והתאזנתי

צריך טיפים מהחברה המומחים פה בפורום כיצד מטפלים במוט שעולה בצורה זוויתית עם נטיית המשקל לצד אחד של הגוף.
אני ימני מטבעי כך ש99 אחוז מהפעילויות היומויות אני מבצע ביד ימין ולכן מן הסתם אני חזק יותר בצד זה,
זה מתבטא בבנצ' כך שבמשקלים כבדים הנטייה של המשקל היא לצד ימין.

כיצד אפשר לטפל בבעיה? ולא - עשיתי כבר כמה פעמים ריסט ודיאלוד, אני מדבר על פתרון ממשי.
הבעיה היא לא התשומת לב שהמוט עקום וצריך ליישר אותו הבעיה היא שאני חזק יותר בצד ימין וזה מתבטא בהרמה.

לפני שיצעקו פה שזה בעיית טכניקה וצריך לעבוד על זה - אז אני אוסיף ואגיד שאני קצת סקפטי בעניין הזה.
אם כל זה שבתכנית כח לוחצים כ3 טון בשבוע, אני עדיין ימני ומבצע את רב הפעיליות בצד ימין ולכן תמיד תהיה חוסר פרופציה בידיים.
אז השאלה האמיתית היא כיצד מטפלים בחוסר הפרופציה?

גם לי היתה חוסר סימטריה, יד שמאל היתה הרבה יותר חזקה מיד ימין, בסופו של דבר זה התאזן.
אם תעלה את הבנץ' שלך מ-80 ק"ג ל-100 ק"ג זה כנראה יעלם.

אתה יכול כמובן לעבוד קצת עם דאמבלים כמו שהציעו, אלו שתי גישות שונות ושתיהן מוצלחות.

גם לי היתה חוסר סימטריה, יד שמאל היתה הרבה יותר חזקה מיד ימין, בסופו של דבר זה התאזן.
אם תעלה את הבנץ' שלך מ-80 ק"ג ל-100 ק"ג זה כנראה יעלם.

אתה יכול כמובן לעבוד קצת עם דאמבלים כמו שהציעו, אלו שתי גישות שונות ושתיהן מוצלחות.
זה דווקא מונע ממני להתחזק אני מצליח לנעול רק ביד אחת וביד השנייה אני כבר מגיע לכשל
מה לעשות ?

זה דווקא מונע ממני להתחזק אני מצליח לנעול רק ביד אחת וביד השנייה אני כבר מגיע לכשל
מה לעשות ?
העניין עם מה שהוא הציע זה בעצם שיד אחת לא תכשל בעצם ואתה תעבוד לפי היד החלשה. היד החלשה צריכה 70 קילו והחזקה 80? אז אתה שם 70 ומתקדם בהתאם ליד החלשה.
כנ"ל אם אתה הולך על מה שאני אמרתי ועובד עם דאמבלים

מה לעשות ?

היד החלשה תתחזק יותר מהר מהיד החזקה, אז אין כאן ממש בעיה - אם תבחר לנקוט בגישה זו תבצע את המשקל שהיד החלשה מסוגלת לנעול ותתקדם משם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית