הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון האם צריך לדאוג לחלבונים גם לפני שינה

DvirLevy

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
צטוט מתוך הספר "Zyzz’s Bodybuilding Bible":

Now when you do the simple maths of it all, most proteins don’t last for 8 hours –"
and your body uses most of your protein while you’re recovering, i.e. sleeping. So
for that time when you’re sleeping, you will most likely end up protein deficient by
the end of the night.
So the obvious answer is to take the longest possible protein, and this protein is
called Casein protein. The closest food you will get to this is eggs, which are great.
Cottage Cheese is also a big winner in this category. But to make the most of it,
you should probably supplement this right before bed."

השאלה אם זה באמת נכון וצריך לדאוג לחלבונים גם לפני השינה ובכלל במשך היום? (כדי שהגוף ישתמש בהם בעת הצורך ולא יבזבז אותם לאנרגיה-לפי דבריו)

היה על זה דיון לפני כמה ימים, מה שחשוב זה הכמות חלבון שאתה צורך היממה. (משעה כלשהי עד אותה שעה ביום שאחרי). עדיף שזה יהיה מחולק בצורה מסודרת אבל זה לא חובה.

• פותח/ת השרשור
בטוח שלא צריך גם לפני השינה בגלל הטענה שהחלבון נשאר בגוף מקסימום 8 שעות? זה דיי נשמע הגיוני ..

בטוח שלא צריך גם לפני השינה בגלל הטענה שהחלבון נשאר בגוף מקסימום 8 שעות? זה דיי נשמע הגיוני ..
אל תדאג , חלבון נשאר בגוף אחרי הרבה יותר מ-8 שעות

יש המלצות ללפני שינה וכאלה אבל לא משהו מטורף .. פשוט לדאוג לאכול במהלך היום

לא משנה כמה זמן חומצות אמיניות משוחררות ממחזור הדם, לא יהיה לך פירוק של שריר גם אם לא תצרוך חלבון בזמן צום ארוך מזה.
כל ההפחדות ו"קנה היום חלבון קזאין בפירוק אקסטרא מיוחד ואיטי לזמן השינה" נועדו נטו למכירה של תוספי תזונה של החברות הגדולות.

תאכל את כמות החלבון היומית שאתה צריך(פי 2-2.5 ממשקל גוף זה יעד טוב), כל השאר= התעסקות בתפל

אז מה שאתה אומר בגדול זה שזה בסדר לאכול בשר בלילה ובבוקר?

אני לא יודע אם אתה עונה בציניות. מה זה בזמן אימון? ותתפלא שהייתי מתחיל עשיתי את מה שאתה אומר. שעה לפני אימון אכלתי בשר ובזמן האימון כמעט הקאתי.

אני לא יודע אם אתה עונה בציניות. מה זה בזמן אימון? ותתפלא שהייתי מתחיל עשיתי את מה שאתה אומר. שעה לפני אימון אכלתי בשר ובזמן האימון כמעט הקאתי.

התכוונתי שהתזמון לא צריך להטריד אותך כרגע, פשוט תדאג לאכול מספיק חלבון/שומן/פחמימות כל יום.

מה שחשוב זה שתאכל את הערכים התזונתיים שאתה צריך בסוף יום. אבל אל תעשה דברים שגורמים לך להרגיש רע. אם לאכול בשר בבוקר לא עושה לך טוב אז אל תעשה את זה. אם לאכול בשר לפני אימון מכביד עליך (וכנראה שזה יכביד עליך) אל תעשה את זה, אבל אם יבוא מישהו ויגיד שהוא אוכל בשר לפני אימון ואין לו בעיה עם זה - שיהיה לו בכיף.

לא שמעתי על בנאדם שאוכל 2 המבורגרים 5 דקות לפני אימון ובשעה אימון שהוא מעביר הוא מרגיש סבבה. זה כמו להגיד שיורים לבנאדם ברגל והוא נהנה מזה.

לא שמעתי על בנאדם שאוכל 2 המבורגרים 5 דקות לפני אימון ובשעה אימון שהוא מעביר הוא מרגיש סבבה. זה כמו להגיד שיורים לבנאדם ברגל והוא נהנה מזה.
בגלל זה לא עושים את זה

אבל זה לא מה שהוא אומר. הוא אומר שאתה יכול מתי שנוח לך העיקר שתגיע למספיק חלבון. אם לא נוח לך לפני אימון כנראה אתה לא אמור לאכול המבורגר לפני אימון.. לא כזה מסובך להבין את זה כשהוא רושם בזמן אימון 🙄

אני יכול לדפוק לאפה עם שווארמה ואז לתת אימון אירובי?
זה גם מוזר בשבילך?

ת'אמת אין לי מושג לגבי אימון אירובי ,אבל נישמע לי הגיוני לאכול לאפה לפני אימון אירובי. כי תמיד שאני אוכל עם חברים אני אומר להם לעשות ריצה קלה בשביל להוריד את מה שאכלנו.

אני דיברתי על אימון כוח שאתה אוכל שעה לפני האימון הרבה בשר. עשיתי את זה כמה פעמיים בהיותי טיפש שמתחיל להתאמן ולקח לי קצת זמן להבין למה כל אימון אני רוצה להקיא את הנשמה.

Back
למעלה תחתית