הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם דאמבלים במשקלים גבוהים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן

אני עושה במכון הכושר(לחולונים שביניכם - פרייבט ג'ים) שלי תרגיל לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים.

עכשיו הבעיה כאן לצערי שאחרי משקל של 25 ק"ג יש אצלי במכון כושר דאמבלים של 30 ק"ג ואין משקולות

עם משקל באמצע.

יש לנו מוטות מתפרקים הבעיה שהעבודה איתם מאוד מאוד מסורבלת- לוקח הרבה זמן לבנות כזה משקל, אי אפשר לשים ולהרים אותם על הברכיים, אי אפשר לזרוק אותם והעבודה איתם כתרגיל בכלליות מאוד קשה ומתסבכת.

בעיקרון יש לנו מכונה לכתפיים אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בה, למישהו יש אולי רעיון או פתרון בשבילי ?

@Moshe מאוד יעזור לי אם תיתן לי עצה כי אתה מכיר את תכנית האימונים שלי.

אתה יכול לנסות להתחזק עם 25. לעשות חמישה סטים במקום שלושה זה התחזקות. לעשות 15 חזרות במקום 6 או 8 זה התחזקות. לא רק התקדמות במשקל. נגיד שאתה מצליח לעשות 5X20 עם מנוחות של 5 שניות בין סט לסט - כנראה תצליח 30 ל3X 6-8 עם מנוחות ארוכות יותר..

אתה יכול לנסות להתחזק עם 25. לעשות חמישה סטים במקום שלושה זה התחזקות. לעשות 15 חזרות במקום 6 או 8 זה התחזקות. לא רק התקדמות במשקל. נגיד שאתה מצליח לעשות 5X20 עם מנוחות של 5 שניות בין סט לסט - כנראה תצליח 30 ל3X 6-8 עם מנוחות ארוכות יותר..
נראה לך יעיל לעבוד ככה? זה לא מתאים למטרה שלו וזה לטווח הארוך אני בספק אם זה יעזור לו.

נראה לך יעיל לעבוד ככה? זה לא מתאים למטרה שלו וזה לטווח הארוך אני בספק אם זה יעזור לו.
מעבר לזה שהוא מחטב אני לא יודע מה המטרה שלו.
בקשר ליעילות - זה ממש לא נראה לי יעיל לעבוד ככה. אני חושב שפרס כבד צריך להיות תרגיל כתפיים יחיד כשהוא מתאמן מתחיל. אבל לא אני בניתי את התוכנית שלו, ואני לא מומחה לכתפיים - אני לא יודע איזה תרגילים יכולים להחליף את לחיצת הכתפיים במשקולות. אז הנחתי שרצוי להישאר עם התרגיל הזה - ומן הסתם רצוי גם להתחזק. רוסייהלוהטת רשם את זה טוב פעם:
אם הוספת משקל - התחזקת
אם עשית 1X5 ואימון אחר כך ל3X5 -התחזקת
אם עשית 3X5 ואימון אחר כך 3X15 - התחזקת
אם עשית 5 חזרות קשות ואימון אחר כך הכול עלה מהר - התחזקת
אם עשית 3X5 עם 10 דקות מנוחה ואימון אחר כך עם 30 שניות מנוחה - התחזקת

הוספת משקל זה המדד הכי יעיל להתחזקות. ברגע שהאופציה הזאת חסומה לנו - אפשר ( ורצוי, לדעתי) להתחזק בדרכים אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית