הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת דיאטה לשבוע

Sam31213

משתמש מתחיל
263
12
נק' מוניטין:
12
263
12
שלום לכולם,
השאלה שלי היא כזאת:
אני בדיאטה האנבולית כבר חצי שנה, מרוצה מהמשקל ומהתפריט שלי 😃
מה יקרה אם אני טס לחול ולא שומר על הדיאטה(אוכל לחם ופחמימות אחרות) לשבוע אחד בלבד, יש השפעה נוראית?
קראתי בספר שלאחר 3 ימי פחמום הגוף חוזר לשרוף פחמימה...יש אפשרות שזה לא יקרה? אם אני יאכל קצת פחמימות ליום זה יעזור?
אשמח לתגובות 😃

יקרה , סביר להניח שאחרי ארוחה גדולה של פחמימות הגוף שלך יצא מקטוזיס , ז''א כשתחזור לשגרה יקח כמה ימים עד שתחזור לשגרה שלך.

מניסיון אפשר להמשיך דיאטה מכל סוג גם בטיול בחול, קצת תכנון נכון מראש והכנה, לאן אתה טס?

אני טסתי לחודש לארה"ב, והצלחתי להוריד 4 קילו. הכול נטו שאלה של הכנות. קח דוגמאות:

* תנסה לוודא שיש במלונות חדרי כושר, בארה"ב החדרי כושר במלונות סבירים+, והכי חשוב פתוחים 24\7. נגמר היום טיול? תיהיה חזק ולך לשעה אימון.
* לקחתי קפה שחור איתי (שים לב שהוא בשקית אטומה שלא יתפוצץ במזוודה) וקניתי שמה קומקום חשמלי (במלונות בדרך כלל אין, והקפה שם נוראי)
* לקחתי איתי פיבר1 וקניתי שם קערה + חלב (סויה במקרה שלי אבל יש חלב)
* לקחתי איתי קרקרים מכוסמין מלא (ניצת הדובדבן) זה לא מתקלקל ויספק לך תמיד את הפחמימה הטובה שאתה צריך, שים לך בתיק ובכל מקום לא משנה מה במקום לאכול את הזבל שימכרו לך במסעדות או דוכנים תשתמש בעוף שלהם ובקרקרים שלך.
* לקחתי איתי טונה שיהיה לאחרי האימון הלילי, או משקאות חלבון..יש להם שמה בכללל סופר בכל דוכן ובכל מקום קטן ככל שיהיה משקאות חלבון מוכנים, אומנם לא הכי זול שבעולם אבל זה נותן את ה 25-40 גרם חלבון בכייף ואם תחפש גם תמצא נטולי פחמימה.
* מבחינת שומנים, קח איתך שקדים לא קלויים ואתה תמצא שם יופי של דברים.

עוד משהו שעשיתי זה קניות..הלכתי לסופרים וקניתי אבוקדו חלב לחם ועוד כל מה שצריך..

כמובן שאני טסתי לחודש אז זה קצת שונה..בעקרון אין סיבה שחמישה ימים יעשו שינוי אמיתי, אבל אני מבין אותך..אסור לוותר אף פעם ;)

בכל מקרה תנסה גם להנות..אין בעיה ללכת למסעדות ולבקש חזה עוף, גם אם אין מנה בתפריט תנסה לראות הרבה פעמים עשו לי מנה במיוחד רק עם חזה עוף וירקות על הגריל, תקפיד להגיד שאתה שומר על המשקל ומבקש כמה שפחות שמן, הם זורמים עם זה לגמרי.

אני טסתי לחודש לארה"ב, והצלחתי להוריד 4 קילו. הכול נטו שאלה של הכנות. קח דוגמאות:

* תנסה לוודא שיש במלונות חדרי כושר, בארה"ב החדרי כושר במלונות סבירים+, והכי חשוב פתוחים 24\7. נגמר היום טיול? תיהיה חזק ולך לשעה אימון.
* לקחתי קפה שחור איתי (שים לב שהוא בשקית אטומה שלא יתפוצץ במזוודה) וקניתי שמה קומקום חשמלי (במלונות בדרך כלל אין, והקפה שם נוראי)
* לקחתי איתי קרקרים מכוסמין מלא (ניצת הדובדבן) זה לא מתקלקל ויספק לך תמיד את הפחמימה הטובה שאתה צריך, שים לך בתיק ובכל מקום לא משנה מה במקום לאכול את הזבל שימכרו לך במסעדות או דוכנים תשתמש בעוף שלהם ובקרקרים שלך.
* לקחתי איתי טונה שיהיה לאחרי האימון הלילי, או משקאות חלבון..יש להם שמה בכללל סופר בכל דוכן ובכל מקום קטן ככל שיהיה משקאות חלבון מוכנים, אומנם לא הכי זול שבעולם אבל זה נותן את ה 25-40 גרם חלבון בכייף ואם תחפש גם תמצא נטולי פחמימה.

עוד משהו שעשיתי זה קניות..הלכתי לסופרים וקניתי אבוקדו חלב לחם ועוד כל מה שצריך..

כמובן שאני טסתי לחודש אז זה קצת שונה..בעקרון אין סיבה שחמישה ימים יעשו שינוי אמיתי, אבל אני מבין אותך..אסור לוותר אף פעם ;)

בכל מקרה תנסה גם להנות..אין בעיה ללכת למסעדות ולבקש חזה עוף, גם אם אין מנה בתפריט תנסה לראות הרבה פעמים עשו לי מנה במיוחד רק עם חזה עוף וירקות על הגריל, תקפיד להגיד שאתה שומר על המשקל ומבקש כמה שפחות שמן, הם זורמים עם זה לגמרי.
טסים לחופשה בשביל להנות, לא בשביל לאכול קרקרים מכוס מלא וטונה במים...
לפות"ש, טוס ותהנה, תאכל כמה שאתה רוצה מבלי להגביל את עצמך, השבוע הזה
דווקא יכול לתת לך פוש פסיכולוגי ענק ולתת לך כוח כדי להגיע ליעד שלך.

כל הכבוד על הנחישות אבל לפי דעתי זה מזעזע . כשאני יהיה בארהב אני עומד לאכול בלי חשבון (לא שאני מתחשבן עכשיו 😛)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית