הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בוקר אור חבר'ה 😃

noa_ss

משתמש מתחיל
18
9
נק' מוניטין:
34
18
9
כתבתי בפורום נשים אבל חוששני שלא הובנתי כהלכה, אני מאמינה שתמונה תצמצם את הפער הזה.
אני מתאמנת באימוני כח עם משקלים כבדים (שכבדים לי).
אשמח להערכת אחוז שומן, באופן כללי , אבל מעבר לכך-
הייתי רוצה לחטב יותר בלי לפגוע במסת השריר שיש לי כרגע/לעבור תקופת מסה ארוכה.
גם אם אעשה מסה ואז חיטוב אגיע בסופו של דבר לנקודה הזו בדיוק, שהיא לא מספיק טובה לי באופן אישי.
איך מורידים את שכבת השומן האחרונה הזו?

קבצים מצורפים

• 20131021_082921.jpg
    20131021_082921.jpg
    KB 17.2 · צפיות: 441
לערך 20% שומן. לאן את רוצה לרדת מתחת לכך? אני לא חושב שיש לך מספיק מסת שריר כדי להגיע לאחוז שומן יותר נמוך מזה ונראה לי שכדאי לתת 4-6 חודשים של העלאה במסת השריר (מה שיעלה אותך במעט שומן) ולאחר מכן לחטב לאחוזים נמוכים יותר.
לחטב עוד מהנקודה הזו יוביל אותך פשוט להראות רזה מידי.
אם את עכשיו נניח 60 ק״ג על 20% שומן ותעלי ל-65-70 ק״ג ולאחר מכן תחטבי שוב ל-60 ק״ג, את אומנם תגיעי לאותו משקל אבל הפעם תהיי חטובה יותר (נניח 16-17% שומן). אני זורק מספרים בתור דוגמה, הם כמובן לא מחייבים כלל.

• פותח/ת השרשור
לערך 20% שומן. לאן את רוצה לרדת מתחת לכך? אני לא חושב שיש לך מספיק מסת שריר כדי להגיע לאחוז שומן יותר נמוך מזה ונראה לי שכדאי לתת 4-6 חודשים של העלאה במסת השריר (מה שיעלה אותך במעט שומן) ולאחר מכן לחטב לאחוזים נמוכים יותר.
לחטב עוד מהנקודה הזו יוביל אותך פשוט להראות רזה מידי.
אם את עכשיו נניח 60 ק״ג על 20% שומן ותעלי ל-65-70 ק״ג ולאחר מכן תחטבי שוב ל-60 ק״ג, את אומנם תגיעי לאותו משקל אבל הפעם תהיי חטובה יותר (נניח 16-17% שומן). אני זורק מספרים בתור דוגמה, הם כמובן לא מחייבים כלל.

תודה רבה 😃
משהו שפשוט לא הבנתי.. ככל שמסת השריר גדולה יותר גוף האישה מסוגל להגיע לאחוז שומן נמוך יותר?

תודה רבה 😃
משהו שפשוט לא הבנתי.. ככל שמסת השריר גדולה יותר גוף האישה מסוגל להגיע לאחוז שומן נמוך יותר?
את יכולה להגיע לאחוז שומן נמוך גם עכשיו, השאלה הגדולה היא איך זה יראה עליך ו ההימור שלי הוא שזה לא יראה כמו שאת מצפה לו וזה בעיקר כי חסרה מסת שריר.

תודה רבה 😃
הגיוני לא? גוף שרירי צריך לתחזק בהמון קלוריות. נוריד מעט ונתחטב... אלא שנפרק שריר על הדרך.
לכן באופן גורף, קצת מסה, תופתעי, זה יראה יותר יפה גם ללא חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית