הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלין בSS

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
שלום.
אני עושה SS, בסופו של דבר המטרה של היא מסה ולא כוח.
רציתי לשאול אם באמת קלין הכרחי בשבילי או שעדיף להחליף אותו בחתירה או במתח.
אני יודע שזה תרגיל לכוח מתפרץ, אבל מעבר לזה הוא גם נותן מסת שריר?
אם כן, אז מה עדיף, חתירה או מתח?
אם זה משנה אז הוספתי מקבילים וchin ups (מתח בנות) לתוכנית..

קלין או פאוור קלין?
אגב בשביל כוח הרבה מחליפים את הפאוור קלין במתח או חתירה. הפאוור קלין מתמקד לכוח מתפרץ, אישית אני מעדיף פאוור קלין על חתירה.

• פותח/ת השרשור
קלין או פאוור קלין?
אגב בשביל כוח הרבה מחליפים את הפאוור קלין במתח או חתירה. הפאוור קלין מתמקד לכוח מתפרץ, אישית אני מעדיף פאוור קלין על חתירה.
לא ידעתי שיש הבדל
בכל אופן, פאוור קלין

פשוט תעשה מתח, התרגיל מאוד טכני ככה שרוב ההמתחילים לא יעשו אותו עם מספיק עצימות בכל מקרה.

פאוורקלין ללא ספק. גם תרגיל מניב לגמרי ומאתגר מבחינה טכנית, וגם עובד על כח מתפרץ בצורה הכי טובה (לדעתי לפחות).
גם יצא לעשות 5X5 פעם אחת עם קלין ופעם אחת עם חתירה, הסייקל הטוב יותר היה לי עם הקלין.

אם אין לך מישהו מבין שמדריך אותך איך לעשות פאוור קלין, עדיף לך להחליף למתח או חתירה

• פותח/ת השרשור
קלין או פאוור קלין?
מעדיף פאוורקלין, אני גם עכשיו כנראה מתחיל ללמוד.
פאוורקלין ללא ספק. גם תרגיל מניב לגמרי ומאתגר מבחינה טכנית, וגם עובד על כח מתפרץ בצורה הכי טובה (לדעתי לפחות).
גם יצא לעשות 5X5 פעם אחת עם קלין ופעם אחת עם חתירה, הסייקל הטוב יותר היה לי עם הקלין.
המטרה שלי היא בילדינג בלבד. אז מה עדיף לי?
אם אין לך מישהו מבין שמדריך אותך איך לעשות פאוור קלין, עדיף לך להחליף למתח או חתירה
אני יודע איך לעשות אותו, ואם אני צריך גם יעזרו לי לשפר את הטכניקה. אבל אם המטרה שלי היא בילדינג בלבד. אז מה עדיף לי? פאוור קלין, מתח או חתירה?
פשוט תעשה מתח, התרגיל מאוד טכני ככה שרוב ההמתחילים לא יעשו אותו עם מספיק עצימות בכל מקרה.
מתח עדיף על חתירה? ואני עושה גם chin ups אז איך לשלב את המתח ואת זה?

אם המטרה שלך היא מסה אין לך צורך בפוואר קלין, תתמקד במתח.
וכן, בתוכנית הספציפית הזאת מתח עדיף על חתירה. (ובתכלס, כמעט בכל תוכנית עדיף מתח על חתירה, לפחות לדעתי)
הוא כתב בפירוש שהמטרה שלו היא מסה.

אם הדבר היחיד שחשוב לך זה בילדינג אל תעשה את התוכנית..אתה יכול לקבל תוצאות יותר טובות מתוכנית שתתאים יותר לצרכים שלך..

אל תקשיב לפסיכו, סתם אחד עם תחת גדול שעושה לואו באר
שים לב שבתוכנית שהוא כתב אין דגש לחזה עליון, אתה לא רוצה חזה נפ1ל

לפותח הפוסט..עזוב את כל ההטרלה מסביב, אם מה שאתה מחפש זה נטו בילדינג אל תעשה את התוכנית..
יש לך פה לא מעט אנשים שמחפשים את מה שאתה מחפש וגם הגיעו לתוצאות מאוד מאוד יפות (דוגמת elic).

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך היא מסה אין לך צורך בפוואר קלין, תתמקד במתח.
וכן, בתוכנית הספציפית הזאת מתח עדיף על חתירה. (ובתכלס, כמעט בכל תוכנית עדיף מתח על חתירה, לפחות לדעתי)
הוא כתב בפירוש שהמטרה שלו היא מסה.
אם המטרה היא בילדינג, למה אתה עושה SS?
אם הדבר היחיד שחשוב לך זה בילדינג אל תעשה את התוכנית..אתה יכול לקבל תוצאות יותר טובות מתוכנית שתתאים יותר לצרכים שלך..

לפותח הפוסט..עזוב את כל ההטרלה מסביב, אם מה שאתה מחפש זה נטו בילדינג אל תעשה את התוכנית..
יש לך פה לא מעט אנשים שמחפשים את מה שאתה מחפש וגם הגיעו לתוצאות מאוד מאוד יפות (דוגמת elic).
אל תקשיב לפסיכו, סתם אחד עם תחת גדול שעושה לואו באר
שים לב שבתוכנית שהוא כתב אין דגש לחזה עליון, אתה לא רוצה חזה נפ1ל
המטרה שלי היא בילדינג אבל לפי מה שהבנתי עדיף להתחיל בSS בשביל להעלות משקלים ואז לעשות AB, לא?
עדיף כבר לעשות AB(או תוכנית כמו FBW או ABC)?
CHIN UPS זה בסדר וזה עדיף על חתירה, לא משנה אם אתה עושה PULL UPS או CHIN UPS.
אני הוספתי כבר כתרגילי עזר chin ups ומקבילים, אז איך לשלב את הpull ups איתם? באיזה אימון לעשות כל דבר?

חלאס לזיין את השכל, אתה רוצה שאני יתחיל לספור כמה אנשים פה בפורום עם מסה הרבה יותר גדולה משל elic ? חיטוב זה שטויות, זה הרבה יותר קל ממסה, ואם רוצים לשמור על מסת שריר מעבר למה שאפשר בעזרת תזונה נכונה, כמו ש-elic עשה, אז משתמשים בקלן או חומרים אחרים

אוקיי, אם אתה מתאמן מתחיל תעשה SS. תסיים את התוכנית ואז תעבור לאיזה תוכנית בילדינג שתבחר..
בתור התחלה לא הייתי מוסיף תרגילי עזר, אלא רק לאחר שהמשקלים מתחילים לעלות. תוסיף אחרי חודש-חודשיים מתח ומקבילים ובטן אם אתה רוצה, ולקראת הסוף אולי גם תרגיל אחד ליד קידמית ותרגיל אחד ליד אחורית (לא יותר מ2 סטים לכל אחד).
חלאס לזיין את השכל, אתה רוצה שאני יתחיל לספור כמה אנשים פה בפורום עם מסה הרבה יותר גדולה משל elic ? חיטוב זה שטויות, זה הרבה יותר קל ממסה, ואם רוצים לשמור על מסת שריר מעבר למה שאפשר בעזרת תזונה נכונה, כמו ש-elic עשה, אז משתמשים בקלן או חומרים אחרים

אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי, אז נרגע עם הטונים.
Elic הגיע לאחלה תוצאות. אותם תוצאות שאפשר גם להגיע אליהם אולי בתוכנית כח, אבל עדיין אחלה של תוצאות (ואיזה קטע, הוא הגיע לתוצאות האלה עם תוכנית שבה הוא פמפם את הידיים שלו 100 פעם). אם אתה חושב שתוכניות כח הם התוכניות היחידות שאיתן אפשר להגיע לתוצאות טובות לבנאדם טבעי אתה מוזמן להמשיך לחיות בסרט הזה..
תוכניות כח הן אחלה, אבל הן לא הדרך היחידה למתאמן הטבעי. יש לא מעט אנשים עם תוצאות מרשימות שעושים גם תוכניות שהיד שלהם מתפמפמת ללא הפסקה כל אימון. זה תלוי הרבה בבנאדם ואיך שהתוכנית שלו בדיוק בנויה.
ולמקרה שאתה תוהה, אני עשיתי פעם בחיים שלי תוכנית ׳בילדינג׳, ויותר אני לא אחזור לשם. מאז עברתי לSS ועכשיו ל5X5 עם אחלה של תוצאות.
ולא, אני לא עושה את תוכנית בילדינג בגלל שאני חושב שתוכנית בילדינג לא תביא לי תוצאות, אני עושה תוכנית כח כי לי אישית היא יותר מתאימה לשירות הצבאי שלי, ולתחביבים שלי (MMA), וכי התרגילים והעומס הקשה הרבה יותר כיפיים מכל תוכנית בילדינג אחרת שתבחר.

אוקיי, אם אתה מתאמן מתחיל תעשה SS. תסיים את התוכנית ואז תעבור לאיזה תוכנית בילדינג שתבחר..
בתור התחלה לא הייתי מוסיף תרגילי עזר, אלא רק לאחר שהמשקלים מתחילים לעלות. תוסיף אחרי חודש-חודשיים מתח ומקבילים ובטן אם אתה רוצה, ולקראת הסוף אולי גם תרגיל אחד ליד קידמית ותרגיל אחד ליד אחורית (לא יותר מ2 סטים לכל אחד).

אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי, אז נרגע עם הטונים.
Elic הגיע לאחלה תוצאות. אותם תוצאות שאפשר גם להגיע אליהם אולי בתוכנית כח, אבל עדיין אחלה של תוצאות (ואיזה קטע, הוא הגיע לתוצאות האלה עם תוכנית שבה הוא פמפם את הידיים שלו 100 פעם). אם אתה חושב שתוכניות כח הם התוכניות היחידות שאיתן אפשר להגיע לתוצאות טובות לבנאדם טבעי אתה מוזמן להמשיך לחיות בסרט הזה..
תוכניות כח הן אחלה, אבל הן לא הדרך היחידה למתאמן הטבעי. יש לא מעט אנשים עם תוצאות מרשימות שעושים גם תוכניות שהיד שלהם מתפמפמת ללא הפסקה כל אימון. זה תלוי הרבה בבנאדם ואיך שהתוכנית שלו בדיוק בנויה.
ולמקרה שאתה תוהה, אני עשיתי פעם בחיים שלי תוכנית ׳בילדינג׳, ויותר אני לא אחזור לשם. מאז עברתי לSS ועכשיו ל5X5 עם אחלה של תוצאות.
ולא, אני לא עושה את תוכנית בילדינג בגלל שאני חושב שתוכנית בילדינג לא תביא לי תוצאות, אני עושה תוכנית כח כי לי אישית היא יותר מתאימה לשירות הצבאי שלי, ולתחביבים שלי (MMA), וכי התרגילים והעומס הקשה הרבה יותר כיפיים מכל תוכנית בילדינג אחרת שתבחר.
קודם כל, אל תכניס לי מילים לפה. אני לא אמרתי שתוכניות כוח זאת הדרך היחידה לראות תוצאות ואני גם לא יגיד את זה. אני כן יגיד שלמתאמן מתחיל הדרך הכי מהירה לעלות מסת שריר היא דרך תוכנית כוח.
ועכשיו אני יצטט אותך "לפותח הפוסט..עזוב את כל ההטרלה מסביב, אם מה שאתה מחפש זה נטו בילדינג אל תעשה את התוכנית.."
כמובן שמה שכתבת פה זה קשקוש מוחלט ובגלל זה הגבתי כמו שהגבתי, כי נמאס לי לראות בלבולי מוח, ולשמחתי גם תיקנת את עצמך בהודעה האחרונה, ככה שאין פה ויכוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית