הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סמינר הרמות כוח - 10/1/2014 בקרוספיט אקסטרים בסביון

• פותח/ת השרשור obzion
  • פורסם בתאריך

obzion

איש הלילה
677
493
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,669
677
493
Team Active
חברים אנחנו רוצים לעדכן שעקב הביקוש פתחנו קבוצת לימוד נוספת לסמינר באזור המרכז(סביון, קיימת תחבורה ציבורית מת"א):
ב10/1 נקיים סמינר הרמות כוח בשיתוף עם בCrossFit Extreme FTG
הסמינר מתאים לכל מי שמבצע את הרמות הכוח - סקוואט, בנצ' ודדליפט. במיוחד למתאמני SS או מתחילים בתרגילים הללו שזקוקים לליטוש והכוונה מקצועית בטכניקה.

לפרטים מלאים לחצו על הקישור בחתימה שלי/ של אביב

***מכיוון שאנחנו מגיעים עם רכב יש מספר מקומות פנויים וניתן להצטרף ללא תשלום נוסף, בתיאום מראש (אשדוד, חיפה ושאר ערים בדרך)***

אנחנו מבקשים ממי שמעוניין להגיע להירשם בהקדם, על מנת שנוכל לתאם את הסמינר בצורה אופטימלית מול המכון.

ממליץ לכל מי שיש לו אפילו ספק קטן לגבי הטכניקה של ההרמות שלו, סמינר מסוג זה יכול לחסוך המון פציעות, שפציעות זה גם בזבוז זמן וגם בזבוז כסף ... אז כמה שזה עולה די זניח .

אז יום אחד של 4 שעות תפספסו בבצפר, אפשר לחשוב.
לימוד טכניקה אחד על אחד עם בנאדם שמבין ויודע, שווה יותר מהכל, במיוחד למתחילים.

ממליץ בחום. בחו"ל תרבות הסמינר מאוד מאוד פופולרית, כמעט אין אנשים שמתאמנים כוח ללא ליווי מקצועי בכלל.

יש כבר תאריך לסמינר חוזר במרכז ? אני מאוד רוצה ללמוד כבר טכניקות על הסקוואט והדלליפט.

סביון קרוב מאוד לבית שלי,חבל מאוד שלא ראיתי:(
אשמח להגיע לסמינר הבא אם הוא יתנהל שוב בסביון,מתי הוא יהיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית