נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
כפי שחלקכם יודעים, בעיקר אלו שעוקבים אחר הלוג שלי, אני מתמקד בתקופה הקרובה בשיפור הלחיצות עם עדיפות כלשהי לבנץ׳. סגרתי אתמול 95kg בנץ׳ לשלוש חמישיות כשאני עובד בנץ׳ כל אימון כבר כמעט חודש ומזניח את הפרס מההנחה שעם בנץ׳ חזק, הפרס יתקדם מאוד בקלות. הפרס האחרון שעשיתי היה 52.5 אחרי ריסט מ57.5 בשיא והוא בוצע לפני חודש לערך. יש לי שתי אופציות:
א. להתחיל לשלב את הפרס כבר מעכשיו ולקחת סיכון שזה יפגע לי בהתקדמות הלינארית הנהדרת בבנץ׳.
או
ב. להמשיך לעבוד רק בנץ׳ וכשהוא יתקע, לעבור לחיטוב עם מתכונת טקסס ללחיצות עם ההנחה שעם בנץ׳ באזור 105-110 לשלוש חמישיות, לא תהיה לי בעיה לשבור שיאים בפרס בחיטוב ולהביא אותו מ50 לאזור ה65.
אציין, שאני לא אעשה עוד ריסט בבנץ׳ במסה הזו. אם אני נתקע, אני עובר לחיטוב.
מה אתם אומרים? תודה על העזרה. @StarDust @Billie @Aftermath @SmokingSnake @Vibryll @Psycho @obzion @zaptamaher @Blast @Beast and cheat
א. להתחיל לשלב את הפרס כבר מעכשיו ולקחת סיכון שזה יפגע לי בהתקדמות הלינארית הנהדרת בבנץ׳.
או
ב. להמשיך לעבוד רק בנץ׳ וכשהוא יתקע, לעבור לחיטוב עם מתכונת טקסס ללחיצות עם ההנחה שעם בנץ׳ באזור 105-110 לשלוש חמישיות, לא תהיה לי בעיה לשבור שיאים בפרס בחיטוב ולהביא אותו מ50 לאזור ה65.
אציין, שאני לא אעשה עוד ריסט בבנץ׳ במסה הזו. אם אני נתקע, אני עובר לחיטוב.
מה אתם אומרים? תודה על העזרה. @StarDust @Billie @Aftermath @SmokingSnake @Vibryll @Psycho @obzion @zaptamaher @Blast @Beast and cheat