עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון שיוסי הביא לך? יותר מאסה מאשר כוח?
כל הכבוד שי תמשיך לתת בראש:sporty019-49:
איך עשית 200 (אולי אני טועה) וה120 כבד לך ?
קיבלתי את הRDX שלי מידה M וזה יחסית די קטן! 😭 אני סוגר בחור הראשון, ואם אני ממש מתאמץ אז בשני 😭
עדיין יש לך את ה L?מוזר, ממש מוזר, כי הL במשקל גוף של 90 קילו הייתי סוגר על החור הראשון או השני. ובחיטוב היא הייתה גדולה עליי רצח.
עדיין יש לך את ה L?
מה המשקל וגובה שלך?קיבלתי את הRDX שלי מידה M וזה יחסית די קטן! 😭 אני סוגר בחור הראשון, ואם אני ממש מתאמץ אז בשני 😭
אין הגיון... אני 72 170מה המשקל וגובה שלך?
אני מנחש שאתה לא יודע לסגור אותה טוב...
לי היה לארג' וכששקלתי 96 הייתי בחור הכי קטן שהגיע מהיצרן.
אביב אתה מהדק אותה בעזרת הכלוב?אין הגיון... אני 72 170
אני מתפוצץ כשאני מגיע לשני, אבל אני רואה שיש הבדלים בין שתי הגרסאות שהזמנתי: http://www.ebay.com/itm/20079667100...eName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649אביב אתה מהדק אותה בעזרת הכלוב?
15.01.14-יום רביעי
בנץ' 8x78.5-91-103.5-116 כבד וממש לא נוח, אוסרים עליי להשתמש במגנזיום אז אני שם אותו בשושו ובכללי לעשוץ בנץ מתוך כלוב כאשר המוט די חופשי ולא מקובע זה לא כיף גדול.
Close grip 3x10x71 בסדר, אבל ממש כאב לי בכתף, כאב מציק. אעשה קצת עם לאקרוס בול.
Inc. DB Bench 2x25x15 בסדר.
Cable row 5x8 התנגדות 12.
בייספס.
15 דק' אליפטי.
מתיחות.
עריכה: יש לציין שבאתי לאימון עייף, אחרי "טיול" בצבא (שלחו אותנו לפנות ענפים וגזעים שנפלו בסערה לפני חודש) לא היה מספיק זמן לנוח ולאכול אבל יאללה, אדם חכם אמר פעם, תירוצים זה למוצצים.
משקל מכובד למה אתה לא עשיתה תבנץ מכלוב לבנץ רגיל ?
אתה יכול לשים תמונה למשהוא דומה שאני יראהכי אין בנץ' רגיל :'(
יש רק בנץ' בילדרים מתכוונן שהוא גבוה ויש לו ידית מציקה ככה שאי אפשר לעבוד איתו בטכניקה של PL.