הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

shum_klum's log המ0ע ל*ד 50 ואחוז שומן תלת ספרתי

• פותח/ת השרשור
10.01.14-אימון יום שישי משקל בוקר 84

באתי לאימון על הפנים, אחרי שאכלתי על האש אתמול בלילה והייתה לי חרא שינה, קמתי פעמיים שלוש לשירותים וקמתי אחרי 6-7 שעות שינה בגלל שהלכתי לשירותים ולא הצלחתי לחזור לישון. באתי לאימון נפוח, כבד ועייף.
אחרי כל התירוצים...:

דדליפט קלאסי 8x110-125-140 הרגיש חרא, לא עשיתי את התרגיל הזה תקופה ותמיד הייתה לי בעיה איתו, לא הצלחתי לכווץ את הגב תחתון כמו שצריך ולא הצלחתי לקחת אויר כמו שצריך בלי להרגיש כמו כדור.

אולימפיק סקוואט (HB ATG)י 3x12x60 סביר, פעם ראשונה בכלל שאני עושה HB.

סקוואט טכניקה 1x8x60 קל
פרס 3x8x55 סביר.
מתח 3x8xBW+15 סביר.
Leg raise
15 דק' אליפטי

דדליפט 110.

דדליפט 125.

דדליפט 140.

סקוואט 60 סט ראשון.

סקוואט 60 סט שני.

סקוואט 60 סט שלישי.

סקוואט טכניקה.

• פותח/ת השרשור
13.01.14 יום שני. עדין ללא חגורה.

סקוואט 8x82.5-95-107.5-120 ה120 די כבד,
היה לי עוד 2-3 חזרות לפי דעתי, הטכניקה משתפרת, פחות נוטה קדימה, הרגיש טוב, חסר לי אולי סנטימטר אחד של עומק.

פאוז סקוואט 3x6x65 די קל.

מתח 3x8xBW+17.5 סביר.
מקבילים 3x12xBW+21.25 סביר.
פשיטת מרפקים 3x12 (התנגדות 70 בשביל שאזכור)

בטן סטטי.
10 אליפטי.
מתיחות.

דווקא בסט הכי חשוב הצלם נדפק.

קיבלתי את הRDX שלי מידה M וזה יחסית די קטן! :( אני סוגר בחור הראשון, ואם אני ממש מתאמץ אז בשני :(

• פותח/ת השרשור
קיבלתי את הRDX שלי מידה M וזה יחסית די קטן! 😭 אני סוגר בחור הראשון, ואם אני ממש מתאמץ אז בשני 😭

מוזר, ממש מוזר, כי הL במשקל גוף של 90 קילו הייתי סוגר על החור הראשון או השני. ובחיטוב היא הייתה גדולה עליי רצח.

קיבלתי את הRDX שלי מידה M וזה יחסית די קטן! 😭 אני סוגר בחור הראשון, ואם אני ממש מתאמץ אז בשני 😭
מה המשקל וגובה שלך?
אני מנחש שאתה לא יודע לסגור אותה טוב...
לי היה לארג' וכששקלתי 96 הייתי בחור הכי קטן שהגיע מהיצרן.

אביב אתה מהדק אותה בעזרת הכלוב?
אני מתפוצץ כשאני מגיע לשני, אבל אני רואה שיש הבדלים בין שתי הגרסאות שהזמנתי: http://www.ebay.com/itm/20079667100...eName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

ו - http://www.ebay.com/itm/RDX-Power-W...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c71a884a8 בראשון הM יותר קטן. או שאני אחזיר או שאני אחיה עם זה, אני גם יכול לחורר (עם מקדחה?) כי יש לי עדיין רווח, אני חושב שהיא עדיין שימושית.

• פותח/ת השרשור
15.01.14-יום רביעי

בנץ' 8x78.5-91-103.5-116 כבד וממש לא נוח, אוסרים עליי להשתמש במגנזיום אז אני שם אותו בשושו ובכללי לעשוץ בנץ מתוך כלוב כאשר המוט די חופשי ולא מקובע זה לא כיף גדול.

Close grip 3x10x71 בסדר, אבל ממש כאב לי בכתף, כאב מציק. אעשה קצת עם לאקרוס בול.

Inc. DB Bench 2x25x15 בסדר.

Cable row 5x8 התנגדות 12.

בייספס.
15 דק' אליפטי.
מתיחות.

עריכה: יש לציין שבאתי לאימון עייף, אחרי "טיול" בצבא (שלחו אותנו לפנות ענפים וגזעים שנפלו בסערה לפני חודש) לא היה מספיק זמן לנוח ולאכול אבל יאללה, אדם חכם אמר פעם, תירוצים זה למוצצים.

נערך לאחרונה:
15.01.14-יום רביעי

בנץ' 8x78.5-91-103.5-116 כבד וממש לא נוח, אוסרים עליי להשתמש במגנזיום אז אני שם אותו בשושו ובכללי לעשוץ בנץ מתוך כלוב כאשר המוט די חופשי ולא מקובע זה לא כיף גדול.

Close grip 3x10x71 בסדר, אבל ממש כאב לי בכתף, כאב מציק. אעשה קצת עם לאקרוס בול.

Inc. DB Bench 2x25x15 בסדר.

Cable row 5x8 התנגדות 12.

בייספס.
15 דק' אליפטי.
מתיחות.

עריכה: יש לציין שבאתי לאימון עייף, אחרי "טיול" בצבא (שלחו אותנו לפנות ענפים וגזעים שנפלו בסערה לפני חודש) לא היה מספיק זמן לנוח ולאכול אבל יאללה, אדם חכם אמר פעם, תירוצים זה למוצצים.

משקל מכובד למה אתה לא עשיתה תבנץ מכלוב לבנץ רגיל ?

• פותח/ת השרשור
משקל מכובד למה אתה לא עשיתה תבנץ מכלוב לבנץ רגיל ?

כי אין בנץ' רגיל :'(
יש רק בנץ' בילדרים מתכוונן שהוא גבוה ויש לו ידית מציקה ככה שאי אפשר לעבוד איתו בטכניקה של PL.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית