- פותח/ת השרשור
אתה יכול לשים תמונה למשהוא דומה שאני יראה
משהו בסגנון הזה:
http://www.eweightplanner.com/img/vendors/atlantis/atl_p-238.jpg
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול לשים תמונה למשהוא דומה שאני יראה
בהחלט דבר מפגר
כפרסבאי?מה קרה שעברת מהגרייט שייפ
מה קרה שעברת מהגרייט שייפ
אני הולך להתעניין במספר חדרי כושר, בהמשך אתה רוצה שאני אברר גם בשבילך אם צריך עוד? או שיש לך מספיק משמרות?עשיתי קורס מדריכי חדר כושר, ולא קיבלו אותי לעבוד בגרייט שייפ (בגלל שאני עדין חייל) אז עברתי מכון, עכשיו אני גם מאמן וגם מתאמן (ולא משלם על מנוי כמובן) באותו מכון.
אני הולך להתעניין במספר חדרי כושר, בהמשך אתה רוצה שאני אברר גם בשבילך אם צריך עוד? או שיש לך מספיק משמרות?
הולמס פלייס רעננה רחוק לך? אני מעוניין לנסות את מזלי גם ברשתות גדולותאשמח אם תברר בשבילי, למרות שניסיתי בכל החדרי כושר בכפ"ס והוד"ש.
אשמח אם תברר בשבילי, למרות שניסיתי בכל החדרי כושר בכפ"ס והוד"ש.
הולמס פלייס רעננה רחוק לך? אני מעוניין לנסות את מזלי גם ברשתות גדולות
^אני מתאמן בהולמס ברעננה ומחפשים אצלנו.. אבל לא בטוח לגבי זה שאתה חייל, תנסה.אשמח אם תברר בשבילי, למרות שניסיתי בכל החדרי כושר בכפ"ס והוד"ש.
לא, אבל קרוב מאוד (גבול רעננה) והתאמנתי שם מספר פעמיםכפרסבאי?
אני עוד חודש מסיים קורס, האם יש לך אימייל שתוכל להשיג לי לשלוח קורות חיים?^אני מתאמן בהולמס ברעננה ומחפשים אצלנו.. אבל לא בטוח לגבי זה שאתה חייל, תנסה.
לא, אבל קרוב מאוד (גבול רעננה) והתאמנתי שם מספר פעמים
אני אשיג לך אבל לדעתי עדיף שתגיע בכוחות עצמך לשםאני עוד חודש מסיים קורס, האם יש לך אימייל שתוכל להשיג לי לשלוח קורות חיים?
אני אקפוץ לשם, זה בקניון ליד צומת רעננה נכון?אני אשיג לך אבל לדעתי עדיף שתגיע בכוחות עצמך לשם
כן אחי באיזור תעשיה זה קומה 4אני אקפוץ לשם, זה בקניון ליד צומת רעננה נכון?
הולמס פלייס רעננה רחוק לך? אני מעוניין לנסות את מזלי גם ברשתות גדולות
אני חושב שמחפשים מאמן בחד"כ שבקנטרי כוכב יאיר,משמרות ואימונים אישיים(אם יש לך תעודה) : סמי מנהל חד"כ- 0544661452
יום שלם ישבתי וחרשתי על כל המומנט, כל האגוניסטים, אנטגוניסטים, סינרגיסטים, שכמות(ימח שמם) וכל קבוצת שרירים אפשרית, יש לי מבחן בשלישי על כל זה, ואני עדיין לא מרגיש בטוח שאני יודע הכל כמו שצריך, ויותר גרוע מספיק להסתכל על אדי ויש לך בלאקואט... בא לי למות שי :/
איזה מנהל חרא מה הקטע ?
ויפה מאוד על האימון