הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

shum_klum's log המ0ע ל*ד 50 ואחוז שומן תלת ספרתי

• פותח/ת השרשור
מה קרה שעברת מהגרייט שייפ

עשיתי קורס מדריכי חדר כושר, ולא קיבלו אותי לעבוד בגרייט שייפ (בגלל שאני עדין חייל) אז עברתי מכון, עכשיו אני גם מאמן וגם מתאמן (ולא משלם על מנוי כמובן) באותו מכון.

עשיתי קורס מדריכי חדר כושר, ולא קיבלו אותי לעבוד בגרייט שייפ (בגלל שאני עדין חייל) אז עברתי מכון, עכשיו אני גם מאמן וגם מתאמן (ולא משלם על מנוי כמובן) באותו מכון.
אני הולך להתעניין במספר חדרי כושר, בהמשך אתה רוצה שאני אברר גם בשבילך אם צריך עוד? או שיש לך מספיק משמרות?

• פותח/ת השרשור
אני הולך להתעניין במספר חדרי כושר, בהמשך אתה רוצה שאני אברר גם בשבילך אם צריך עוד? או שיש לך מספיק משמרות?

אשמח אם תברר בשבילי, למרות שניסיתי בכל החדרי כושר בכפ"ס והוד"ש.

הולמס פלייס רעננה רחוק לך? אני מעוניין לנסות את מזלי גם ברשתות גדולות

אשמח אם תברר בשבילי, למרות שניסיתי בכל החדרי כושר בכפ"ס והוד"ש.
^אני מתאמן בהולמס ברעננה ומחפשים אצלנו.. אבל לא בטוח לגבי זה שאתה חייל, תנסה.

לא, אבל קרוב מאוד (גבול רעננה) והתאמנתי שם מספר פעמים

^אני מתאמן בהולמס ברעננה ומחפשים אצלנו.. אבל לא בטוח לגבי זה שאתה חייל, תנסה.

לא, אבל קרוב מאוד (גבול רעננה) והתאמנתי שם מספר פעמים
אני עוד חודש מסיים קורס, האם יש לך אימייל שתוכל להשיג לי לשלוח קורות חיים?

יום שלם ישבתי וחרשתי על כל המומנט, כל האגוניסטים, אנטגוניסטים, סינרגיסטים, שכמות(ימח שמם) וכל קבוצת שרירים אפשרית, יש לי מבחן בשלישי על כל זה, ואני עדיין לא מרגיש בטוח שאני יודע הכל כמו שצריך, ויותר גרוע מספיק להסתכל על אדי ויש לך בלאקואט... בא לי למות שי :/

• פותח/ת השרשור
הולמס פלייס רעננה רחוק לך? אני מעוניין לנסות את מזלי גם ברשתות גדולות

כן, יחסית רחוק. לא תמיד יש לי אוטו.

אני חושב שמחפשים מאמן בחד"כ שבקנטרי כוכב יאיר,משמרות ואימונים אישיים(אם יש לך תעודה) : סמי מנהל חד"כ- 0544661452

רחוק לי, אבל תודה.

יום שלם ישבתי וחרשתי על כל המומנט, כל האגוניסטים, אנטגוניסטים, סינרגיסטים, שכמות(ימח שמם) וכל קבוצת שרירים אפשרית, יש לי מבחן בשלישי על כל זה, ואני עדיין לא מרגיש בטוח שאני יודע הכל כמו שצריך, ויותר גרוע מספיק להסתכל על אדי ויש לך בלאקואט... בא לי למות שי :/

זה כזה חרטא, אין לך מה להיות לחוץ. 17.01.14-יום שישי, משקל בוקר 84.5.

דדליפט 4x6x146 כבד אבל בעיקר מתיש. הטכניקה הרגישה יותר טוב משבוע שעבר.

אולימפיק סקוואט (HB ATG)י 3x10x70 סביר.

פרס 3x6x65 סביר, נהיה כבד יחסית.

מתח 3x6xBW+22.5 די כבד.

סיט אפ.

• פותח/ת השרשור
20.01.14-יום שני, שבוע שלישי.

יום סיוט, המנהל בחדר כושר שאני עובד בו (בתור מדריך כמובן) החליט לזיין אותי והגביל לי את השעות אימון (האימונים שלי, בלי שום קשר למשמרת) עד לשעה 5 בצהריים, באתי ב4 וחצי, סיימתי חימום בסקוואט ב5 ורבע, הוא התסתכל במצלמה, התקשר אליי ופקד עליי ללכת הביתה, לא הסכים לי לסיים את הסקוואט. עצבני ומיואש התקשרתי ל @הקובה
שיעזור לי, בסוף הוא הצליח להכניס אותי לחדר כושר שהוא עובד בו.
המון המון תודה קובה!

טוב חפרתי, יאללה אימון:

סקוואט 5x90-105-120-130, הייתי אמור לבנות לחמישיה כבדה של 140 אבל לא הערכתי נכון אתה הכוח שלי אז יצא 8x140 מאוד מרוצה.

פאוז סקוואט 3x5x90
סביר.

מתח 3x8xBW+24 די כבד.

מקבילים 3x12xBW+26 סביר.

פשיטת מרפקים.
20 אליפטי.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית