הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

shum_klum's log המ0ע ל*ד 50 ואחוז שומן תלת ספרתי

סוף סוף אתה מתחיל לחזור לעצמך, מה המ.ג?

הסקוואט נראה מעולה ביחס למה שאני רגיל לראות ממך, מאוד נקי, לא קורס בכלל, עמוק. יפה מאוד.

תודה רבה אופיר.
87 בבוקר

05.02.14-יום רביעי, שבוע חמישי (עם חגורה ורצועות שורש כף יד)

בנץ 5x105-120,3x135 4F מאוד מאוכזב, לפני התחרות הייתי 6 קילו פחות והרמתי בדיוק אותו הדבר, עברו חודשיים, עליתי 6 קילו והבנץ לא התקדם, מאכזב. אני צריך גם להתרגל לספה של הבנץ, היא הייתה נמוכה מדי מה שלא אפשר לי להקשית בצורה מקסימאלית תוך שמירה עם עקבים על הרצפה. אם אמשיך להתאמן שם, כנראה שאשים פלטות מתחת לספסל כדי להגביהו במעט.

אינקליין 3x8x95 כבד אבל בסדר.

דאמבל בנץ' 3x12x30 לצערי אין דאמבל כבד יותר למרות שהמשקל היה בסדר.

Cable row 5x8 (התנגדות 80)

בייספס
בטן
20 דק' אליפטי
מתיחות

איפה אתה עובד ומתאמן בימים אלה?
יום ראשון אני מסיים את הקורס ואני אתחיל בשני סבב מכונים קטן, אני אזרוק גם את השם שלך (בין המכונים: גריט שיפ כפ"ס, גריטשיפ רעננה[אולי], הולמס פלייס רעננה, גו אקטיב מגדלי הים התיכון, המכון המוזר הזה שנמצא ליד הקניון, ונאוטילוס [חחחח])

איפה אתה עובד ומתאמן בימים אלה?
יום ראשון אני מסיים את הקורס ואני אתחיל בשני סבב מכונים קטן, אני אזרוק גם את השם שלך (בין המכונים: גריט שיפ כפ"ס, גריטשיפ רעננה[אולי], הולמס פלייס רעננה, גו אקטיב מגדלי הים התיכון, המכון המוזר הזה שנמצא ליד הקניון, ונאוטילוס [חחחח])

חחח
עובד כרגע בבית גיל פז (כפ"ס), מיוגה (כפ"ס), גלי רון (הוד"ש).
ומתאמן בבית גיל פז ובמיוגה.

בנץ מאוד חלש שלך מבחינה טכנית[לדעתי], גם ההקשתה וגם מפרק כף היד.
עם החגורה ההקשתה פחות טובה.

בנץ מאוד חלש שלך מבחינה טכנית[לדעתי], גם ההקשתה וגם מפרק כף היד.
עם החגורה ההקשתה פחות טובה.

אני יודע, אני כמעט בטוח שבגלל שהספסל נמוך זה השפיע לרעה, כן תירוצים אבל זה מה יש. שבוע הבא ננסה להגביה אותו.

07.02.14-יום שישי, שבוע חמישי.

סומו דדליפט 5X165,3X180(beltless), 4X195 PR כבד, אבל מרוצה.

*על משקל גוף נמוך ב6 קילו עשיתי דדליפט 5X190, אומנם נחשב מרשים יותר אבל פאק איט.

אולימפיק סקוואט 3X8X100 בסדר.

פרס 3X5X75 כבד.

מתח 3X6XBW+28.5 כבד

לג רייס

3 שעות אימון, מתיש מאוד אבל סך הכל מרוצה.

נערך לאחרונה:
10.02.14-יום שני, שבוע שישי.

סקוואט 3x145-160-175 כבד וטוב, מרוצה.
אני צריך לרדת מהר יותר כדי לנצל יותר את הבאונס. אבל טכניקה טובה לפי דעתי.

פאוז סקוואט 2x3x130 כבד אבל בסדר.

מתח 3x5xBW+31 סבבה.

מקבילים 3x10xBW+36 סבבה.

פשיטת מרפקים (64)
בטן סטטי
20 דק' מאוד
מתיחות

סך הכל מרוצה.

נראה שאתה מעט קורס\נוטה אחורה, בזמן שאני קורס(תרתי משמע) קדימה, למה ההבדלים האלו?

נראה שאתה מעט קורס\נוטה אחורה, בזמן שאני קורס(תרתי משמע) קדימה, למה ההבדלים האלו?

אני לא קורס אחורה, אני עושה היפ דרייב בצורה כזו שאני לוקח את האגן אחורה ולמעלה, זה עזר לי לשמור על המוט מעל מרכז כובד.

בוז1
איפה חגורת בנדיקט הלילה?!?!?

הספוטר ששמר עליי בסקוואט הוא גם פווארליפטר, הוא בא עם חגורת לבר של אינזר שבמקרה בדיוק במידה שלי, אז חסכתי לעצמי את הכאב ראש שבלסגור חגורה עם פרונגס.

הספוטר ששמר עליי בסקוואט הוא גם פווארליפטר, הוא בא עם חגורת לבר של אינזר שבמקרה בדיוק במידה שלי, אז חסכתי לעצמי את הכאב ראש שבלסגור חגורה עם פרונגס.
אבל פאקינג חגורת בנדיקט הלילה, איך אתה מוותר על הצבע האגדי כל כך בקלות? 😭

נראה מעולה, עמוק ואתה פשוט התגברת על הבעיה של הקריסה קדימה לגמרי, גם בסט מאוד כבד. מה עזר לך לדעתך?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית