לוג חיטוב עם הרמה אחת בלבד

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
טוב, אז אחרי שיטוט בין כל מיני תוכניות ואימונים בתקופה האחרונה אני סגור על מה שאתמקד בו בתקופה הקרובה. אני עומד לעשות ניסוי מעניין שלא עשו לפני, והוא ניסיון להתקדם בלחיצה בחיטוב ולא סתם בלחיצה רגילה אלא הגדולה החשובה והקשה ביותר הלוא היא בנץ׳ פרס.
הרעיון הוא כזה, התאוששות מירבית עם דגש על תזונה נכונה, תוספים מכל הבא ליד, 10 שעות שינה, ללא אירובי או כל פעילות אחרת. נטו גירעון קטן שאיני יודע להעריכו בדיוק. ניראה איך המשקל מגיב. בגדול, אני אוכל כמה שיותר חלבון עם 6 פרוסות לחם ביום.

אבל הקאץ׳ הוא בתוכנית האימונים, התוכנית היא UBW (Upper Body Workout)a והיא תיראה כך:

בנץ׳ 5x3
צ׳ין אפס 5x3
עבודת עזר

הרעיון הוא שבתוכנית כל כך קלה להתאוששות, הבנץ׳ יתאושש מאוד מהר ויתקדם בחיטוב. ננסה מאימון לאימון, יהיה קשה נחתוך לבנץ׳ קל באמצע שבוע ואם עדיין אז נעבור למתכונת טקסס.

לכל אלא שמעוניינים לדעת מה המטרה שלי אז היא כזו: להתקדם בבנץ׳.

תודה רבה ולילה טוב

אתה מודע לזה שחיטוב הזה המשקל היחידי שתרד יהיה כל המאסה ברגליים [אם בכלל], כן?

טוב, אז אחרי שיטוט בין כל מיני תוכניות ואימונים בתקופה האחרונה אני סגור על מה שאתמקד בו בתקופה הקרובה. אני עומד לעשות ניסוי מעניין שלא עשו לפני, והוא ניסיון להתקדם בלחיצה בחיטוב ולא סתם בלחיצה רגילה אלא הגדולה החשובה והקשה ביותר הלוא היא בנץ׳ פרס.
הרעיון הוא כזה, התאוששות מירבית עם דגש על תזונה נכונה, תוספים מכל הבא ליד, 10 שעות שינה, ללא אירובי או כל פעילות אחרת. נטו גירעון קטן שאיני יודע להעריכו בדיוק. ניראה איך המשקל מגיב. בגדול, אני אוכל כמה שיותר חלבון עם 6 פרוסות לחם ביום.

אבל הקאץ׳ הוא בתוכנית האימונים, התוכנית היא UBW (Upper Body Workout)a והיא תיראה כך:

בנץ׳ 5x3
צ׳ין אפס 5x3
עבודת עזר

הרעיון הוא שבתוכנית כל כך קלה להתאוששות, הבנץ׳ יתאושש מאוד מהר ויתקדם בחיטוב. ננסה מאימון לאימון, יהיה קשה נחתוך לבנץ׳ קל באמצע שבוע ואם עדיין אז נעבור למתכונת טקסס.

לכל אלא שמעוניינים לדעת מה המטרה שלי אז היא כזו: להתקדם בבנץ׳.

תודה רבה ולילה טוב
מעניין... כמה זמן אתה מתכוון לרוץ עם התוכנית?
מעניין אותי לעקוב ולראות כמה משקל תוריד מהבנץ' בתוכנית הזו?...😉

לא מבין גדול,
אבל לחיצת חזה בלי פרס במקביל לא נראית לי מומלצת
פוטנציאל השיפור בבנץ' מצומצם, אני בספק אם תוכל להתקדם יותר משלושה שבועות
הבנץ' הוא תרגיל עם פוטנציאל פציעות גבוה אז תשמור על עצמך

סתם הערה כללית, לרובנו יש נטייה לחשוב שאנחנו 'מיוחדים' וצריכים תוכנית מיוחדת שמותאמת לנו. אבל אני כמעט בטוח שתוכנית רגילה תתאים לך באותה מידה.

לא מבין גדול,
אבל לחיצת חזה בלי פרס במקביל לא נראית לי מומלצת
פוטנציאל השיפור בבנץ' מצומצם, אני בספק אם תוכל להתקדם יותר משלושה שבועות
הבנץ' הוא תרגיל עם פוטנציאל פציעות גבוה אז תשמור על עצמך

סתם הערה כללית, לרובנו יש נטייה לחשוב שאנחנו 'מיוחדים' וצריכים תוכנית מיוחדת שמותאמת לנו. אבל אני כמעט בטוח שתוכנית רגילה תתאים לך באותה מידה.
תן לו. הוא יבין עוד מעט.

פרס עוזר לשיפור בבנץ פרס?
אני עושה AB בלי פרס.. אבל אני עושה דחיקת משקולות בכתפיים שזה כמו פרס?
תסבירו לי בבקשה ואיך זה אמור לעזור

פרס עוזר לשיפור בבנץ פרס?
אני עושה AB בלי פרס.. אבל אני עושה דחיקת משקולות בכתפיים שזה כמו פרס?
תסבירו לי בבקשה ואיך זה אמור לעזור
חיזוק הכתפיים, אחת הבעיות הקשות בבנץ פרס הם דלקות בכתפיים. ופרס חזק יעשה תעבודה, בנוסף לכך פרס הוא תרגיל מצווין שהוא גם תרגיל שיכול לעזור לך באופן פונקציונלי במהלך היום. לדוג' להרים ארגזים מעל הראש, הרמת אלונקות וכו' וכו'.

בכל זאת עבדת הרבה זמן על סקוואט
חבל שמה שהרווחת הן בכוח והן במסת שריר, ירד לטמיון

לא חושב שלהוסיף עבודת סקוואט מינימלית ודדליפט אחד בשבוע , יעכב אותך בצורה משמעותית

נערך לאחרונה:

לא חושב שלהוסיף עבודת סקוואט מינימלית ודדליפט אחד בשבוע , יעכבו אותך בצורה משמעותית
להפך לדעתי רק יתרום.

• פותח/ת השרשור

לא חושב שלהוסיף עבודת סקוואט מינימלית ודדליפט אחד בשבוע , יעכב אותך בצורה משמעותית

אתה צודק, כנראה שבאימון האחרון של השבוע אני אוסיף סקוואט ודדליפט כבדים.

• פותח/ת השרשור
80 היה לך קשה? עשית לא מזמן 95 או שאני מתבלבל?

היה אימון בתנאים לא אידאליים בלשון המעטה משקל גוף: התחלתי חיטוב על 95 אולי טיפה יותר, אחרי שבוע 93 ועכשיו 91.7. ירידה של 1.3 קילו. מאוד מרוצה. השיטה עובדת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית