נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
טוב, אז אחרי שיטוט בין כל מיני תוכניות ואימונים בתקופה האחרונה אני סגור על מה שאתמקד בו בתקופה הקרובה. אני עומד לעשות ניסוי מעניין שלא עשו לפני, והוא ניסיון להתקדם בלחיצה בחיטוב ולא סתם בלחיצה רגילה אלא הגדולה החשובה והקשה ביותר הלוא היא בנץ׳ פרס.
הרעיון הוא כזה, התאוששות מירבית עם דגש על תזונה נכונה, תוספים מכל הבא ליד, 10 שעות שינה, ללא אירובי או כל פעילות אחרת. נטו גירעון קטן שאיני יודע להעריכו בדיוק. ניראה איך המשקל מגיב. בגדול, אני אוכל כמה שיותר חלבון עם 6 פרוסות לחם ביום.
אבל הקאץ׳ הוא בתוכנית האימונים, התוכנית היא UBW (Upper Body Workout)a והיא תיראה כך:
בנץ׳ 5x3
צ׳ין אפס 5x3
עבודת עזר
הרעיון הוא שבתוכנית כל כך קלה להתאוששות, הבנץ׳ יתאושש מאוד מהר ויתקדם בחיטוב. ננסה מאימון לאימון, יהיה קשה נחתוך לבנץ׳ קל באמצע שבוע ואם עדיין אז נעבור למתכונת טקסס.
לכל אלא שמעוניינים לדעת מה המטרה שלי אז היא כזו: להתקדם בבנץ׳.
תודה רבה ולילה טוב
הרעיון הוא כזה, התאוששות מירבית עם דגש על תזונה נכונה, תוספים מכל הבא ליד, 10 שעות שינה, ללא אירובי או כל פעילות אחרת. נטו גירעון קטן שאיני יודע להעריכו בדיוק. ניראה איך המשקל מגיב. בגדול, אני אוכל כמה שיותר חלבון עם 6 פרוסות לחם ביום.
אבל הקאץ׳ הוא בתוכנית האימונים, התוכנית היא UBW (Upper Body Workout)a והיא תיראה כך:
בנץ׳ 5x3
צ׳ין אפס 5x3
עבודת עזר
הרעיון הוא שבתוכנית כל כך קלה להתאוששות, הבנץ׳ יתאושש מאוד מהר ויתקדם בחיטוב. ננסה מאימון לאימון, יהיה קשה נחתוך לבנץ׳ קל באמצע שבוע ואם עדיין אז נעבור למתכונת טקסס.
לכל אלא שמעוניינים לדעת מה המטרה שלי אז היא כזו: להתקדם בבנץ׳.
תודה רבה ולילה טוב