נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
- פותח/ת השרשור
בנץ׳ 82.5 5x3
מתח עם 2.5 5x3
סקוואט 85 5x3
עזר
מתח עם 2.5 5x3
סקוואט 85 5x3
עזר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה אימון בתנאים לא אידאליים בלשון המעטה משקל גוף: התחלתי חיטוב על 95 אולי טיפה יותר, אחרי שבוע 93 ועכשיו 91.7. ירידה של 1.3 קילו. מאוד מרוצה. השיטה עובדת.
לאיזה משקל אתה רוצה להגיע בחיטוב הזה ?
יצא לי לשפר את הבנץ שלי בחיטוב לינארית ב5 קילו ל 5 חזרות.
(על 93 קילו משקל גוף)
אחרי זה כבר הוא נחלש ולא הצלחתי להגיע לאותם המשקלים (הגעתי בסוף ל 80 קילו משקל גוף) אבל היחס השתפר.
בהצלחה
עכשיו ראיתי את ההמשךתודה. כפי שאתה רואה, התוכנית שלי עכשיו קצת יותר מורכבת מהמתוכנן אבל עדיין התזונה והתאוששות מקסימליים ככה שאני אופטימי מאוד ומרגיש מצוין.
עכשיו ראיתי את ההמשך
מאוד מזכיר את התוכנית שלי כשהייתי בחיטוב בשלב האקוטי של הפציעה שלי ( סקוואט קל ו3 פעמים בשבוע מתח על חשבון הדדליפט)
אתה אמור להתאושש טוב בתוכנית הזאת...
איזה תוספים אתה לוקח? מה האחוז שומן?
למה לעזאזל אתה מציע למתאמן מתחיל לעבוד על RM1 בתדירות כל כך גבוהה?תעשה אימוני נפח(8X5) ואימוני עצימות(3X3-5RM) , תעשה גם אימוני מקסימום (1RM) פעם בשבועיים-שלוש.
טעות לא לאמן פלג גוף תחתון גם , לא חייב אימוני 1RM לפלג גוף תחתון אבל שיהיה לו גם אימוני נפח ועצימות , אם יהיה לך בסיס חזק הלחיצות התחזקו בהתאם. כנל תתאמן פרס.
תראה שהטכניקת לחיצה שלך נכונה , טכניקה נכונה יכולה לעלות לך את המשקל על המוט ב20קילו.
סתכל מאיזה שעה ההודעה , הייתי שיכור.למה לעזאזל אתה מציע למתאמן מתחיל לעבוד על RM1 בתדירות כל כך גבוהה?
בנץ חזק.
אתה משקיע הרבה זמן בלעשות גשר ולהכנס למיקום טוב(אני מניח) וחזק ואז פתאום אתה מוציא את המוט ולפני זה אתה משחרר את המיקום שהיה לך ונהיה כמעט ושטוח על הספה.. יש סיבה או שזה טעות או משהו?