הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב עם הרמה אחת בלבד

• פותח/ת השרשור
פרס 55 5x3 PR
מתח פרונציה רחב נקי ומלא 5x3 PR
פרונט סקוואט 60 5x3 PR
עזר
היה אימון בתנאים לא אידאליים בלשון המעטה משקל גוף: התחלתי חיטוב על 95 אולי טיפה יותר, אחרי שבוע 93 ועכשיו 91.7. ירידה של 1.3 קילו. מאוד מרוצה. השיטה עובדת.

90.7 מבסוט לאללה

יצא לי לשפר את הבנץ שלי בחיטוב לינארית ב5 קילו ל 5 חזרות.
(על 93 קילו משקל גוף)
אחרי זה כבר הוא נחלש ולא הצלחתי להגיע לאותם המשקלים (הגעתי בסוף ל 80 קילו משקל גוף) אבל היחס השתפר.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יצא לי לשפר את הבנץ שלי בחיטוב לינארית ב5 קילו ל 5 חזרות.
(על 93 קילו משקל גוף)
אחרי זה כבר הוא נחלש ולא הצלחתי להגיע לאותם המשקלים (הגעתי בסוף ל 80 קילו משקל גוף) אבל היחס השתפר.
בהצלחה

תודה. כפי שאתה רואה, התוכנית שלי עכשיו קצת יותר מורכבת מהמתוכנן אבל עדיין התזונה והתאוששות מקסימליים ככה שאני אופטימי מאוד ומרגיש מצוין.

תעשה אימוני נפח(8X5) ואימוני עצימות(3X3-5RM) , תעשה גם אימוני מקסימום (1RM) פעם בשבועיים-שלוש.
טעות לא לאמן פלג גוף תחתון גם , לא חייב אימוני 1RM לפלג גוף תחתון אבל שיהיה לו גם אימוני נפח ועצימות , אם יהיה לך בסיס חזק הלחיצות התחזקו בהתאם. כנל תתאמן פרס.
תראה שהטכניקת לחיצה שלך נכונה , טכניקה נכונה יכולה לעלות לך את המשקל על המוט ב20קילו.

תודה. כפי שאתה רואה, התוכנית שלי עכשיו קצת יותר מורכבת מהמתוכנן אבל עדיין התזונה והתאוששות מקסימליים ככה שאני אופטימי מאוד ומרגיש מצוין.
עכשיו ראיתי את ההמשך
מאוד מזכיר את התוכנית שלי כשהייתי בחיטוב בשלב האקוטי של הפציעה שלי ( סקוואט קל ו3 פעמים בשבוע מתח על חשבון הדדליפט)
אתה אמור להתאושש טוב בתוכנית הזאת...

איזה תוספים אתה לוקח? מה האחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
עכשיו ראיתי את ההמשך
מאוד מזכיר את התוכנית שלי כשהייתי בחיטוב בשלב האקוטי של הפציעה שלי ( סקוואט קל ו3 פעמים בשבוע מתח על חשבון הדדליפט)
אתה אמור להתאושש טוב בתוכנית הזאת...

איזה תוספים אתה לוקח? מה האחוז שומן?

יש דדליפט. פעם בשבוע.

קריאטין קפאין. וויטמינים יגיעו בקרוב

תעשה אימוני נפח(8X5) ואימוני עצימות(3X3-5RM) , תעשה גם אימוני מקסימום (1RM) פעם בשבועיים-שלוש.
טעות לא לאמן פלג גוף תחתון גם , לא חייב אימוני 1RM לפלג גוף תחתון אבל שיהיה לו גם אימוני נפח ועצימות , אם יהיה לך בסיס חזק הלחיצות התחזקו בהתאם. כנל תתאמן פרס.
תראה שהטכניקת לחיצה שלך נכונה , טכניקה נכונה יכולה לעלות לך את המשקל על המוט ב20קילו.
למה לעזאזל אתה מציע למתאמן מתחיל לעבוד על RM1 בתדירות כל כך גבוהה?

• פותח/ת השרשור
עצימות שלשות
בנץ׳ 92.5
מתח סופינציה 106
סקוואט 102.5
דדליפט 112.5
עזר

• פותח/ת השרשור
אימון מאתמול
בנץ׳ 85 5x2 1x4 אחרי צום פחמימות, כנראה ממשיך להעלות
סקוואט 87.5 5,4,2 הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים, כמעט התעלפתי עם המוט עלי, ממשיך להעלות.
פאוורקלין 60 3x2 זוועת עולם
מתח פרונציה רחב 6x3

התוכנית:
שלישי - נפח
בנץ׳ 5x3
סקוואט 5x3
פאוורקלין 3x3
מתח סופינציה עם משקל 5x3

חמישי - התאוששות
פרס 5x3
סקוואט קל 5x2
מתח סופינציה עם משקל 5x3

שבת - עצימות
בנץ׳ 1x3
סקוואט 1x3
דדליפט 1x3
פרס 1x3
מתח סופינציה עם משקל 5x3

* בסוף כל אימון בייספס ותאומים התאוששות
פרס 57.5 5x3 PR
סקוואט קל 70 5x2
מתח פרונציה רחב עם 10 קילו 5x3 קצת צ׳יט באחרונות
כל מיני שטויות ועזר

בנץ חזק.
אתה משקיע הרבה זמן בלעשות גשר ולהכנס למיקום טוב(אני מניח) וחזק ואז פתאום אתה מוציא את המוט ולפני זה אתה משחרר את המיקום שהיה לך ונהיה כמעט ושטוח על הספה.. יש סיבה או שזה טעות או משהו?

• פותח/ת השרשור
בנץ חזק.
אתה משקיע הרבה זמן בלעשות גשר ולהכנס למיקום טוב(אני מניח) וחזק ואז פתאום אתה מוציא את המוט ולפני זה אתה משחרר את המיקום שהיה לך ונהיה כמעט ושטוח על הספה.. יש סיבה או שזה טעות או משהו?

הגשר יותר בשביל להוציא את המוט, די נוח לי עם פוזיציה כזו אבל אולי יש מקום לשיפור.

• פותח/ת השרשור
זהו, תודות לאתר הגדול והמפורסם שכולנו מזמינים ממנו תוספים שמאחרים בחמישה שבועות ותודות לעובדה שאני משלשל כל פעם שאני נוגע במוצרי חלב, אני מתחיל לשרוף שריר. תודה רבה ויטה קוסט (אני יודע שזה ייערך). מעניין אם זה עילא לתביעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית