הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית לחיטוב

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מכיוון שתכניות בסגנון 531 והלינארית מתגמלות אותי אפילו במאזן ניטרלי , בדריכה במקום בעיקר
חשבתי על רעיון להתאמן כמו SS רק עם שינויים קלים כמו
יום קל
דדליפט אחד בשבוע
לעשות 2X5 במקום 3X5 ואז באק אוף כלשהו לנאמר 8 חזרות

דעתכם ?

אני חושב שאנשים מייחסים יותר מידי חשיבות לתוכנית בחיטוב.
הסיבה העיקרית שאתה תחלש בחיטוב היא לא בגלל שאתה בגרעון קלורי, אלא כי אתה מאבד משקל גוף וleverages.
אני ממליץ ללכת על תוכנית שעבדה לך טוב כשעלית במשקל, היא בד"כ תהיה טובה גם בחיטוב.
ואם זה לא מובן, ברמה שלך אתה אמור לצאת מנקודת הנחה שאתה תחלש (במיוחד בסקוואט ובנצ'), וכל עוד אתה מצליח לשמור על המשקלים ולרדת במשקל גוף אתה 'מתקדם'.

• פותח/ת השרשור
תראה הנקודה היא כזאת , אני לא רחוק מאיפה שהייתי בסיום SS
הדדליפט קצת יותר 217X5 - 240X2
השאר זהה בערך

אפילו על ניטרלי הלינארית לא תורמת לי שום דבר , וזה לא כי אני מתאמן מתקדם כאמור אלא כי אני אישית צריך תכנית עצימה

לכן השאלה שלי האם התכנית שהצעתי היא "הגיונית" , כי החלופות הן רעיון לא מוצלח . הקפצה @SmokingSnake

התוכנית שהבאת טובה, למרות שלהתקדם לא תוכל ואתה תכשל הרבה צריך לחשוב אולי להתקדם פעם בשבוע או משהו כזה.
מנסיוני הייתי מעדיף תוכנית עם תדירות גבוהה ונפח בינוני-נמוך. הייתי מנצל את החיטוב להתנסות בכל מיני קונדישנינג מגניבים- hill sprints, farmers walk, yoke, prowler כמובן עם התאמות למה שאפשרי מבחינת ציוד ובטיחות (משהו אומר לי שתתקשה לארגן YOKE של 300-400 קילו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית