הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB מהפורטל

Hai Dahan

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
היי ,
גיל 21 וחצי משקל 77
אני עושה את התוכנית אחד לאחד.
אוכל תפריט מדוייק ומאוזן.(רמות טסט 15.7 בבדיקה האחרונה)
מעלה בדי הרבה שומן לדעתי אך גם יש עליה במשקלים (אני לא בטוח אם אני עולה בשריר או לא.
אני בדדליפט מתקדם יפה בערך 2.5 קילו מאימון לאימון עושה 3^6 חזרות כרגע עם 77.5 קילוגרמים.
בסקוואט לעומת זאת אני תקוע ב 40 קילו של סקוואט מלא(לעומת זאת בסקוואט עד 90 מעלות יכול להוסיף עוד המון משקל.
הידיים שלי קטנות ביחס לשאר הגוף (גב ממש חזק חזה ממש גדול ורגליים סבבה)
השאלות שלי הן כאלו -
מה לעשות בשביל לתקן את הפרופורציה?
השאלה השניה היא האם זה שאני עולה במשקלים אומר בהכרח שאני עולה במסה?
אני מתחיל קריאטין - האם המסה שנצברת ממנו (נוזלים) כולה יורדת או שנשארת לאור העליה בכח?
תודה רבה

1.אתה לא יכול לעשות הרבה זה עניין גנטי,תקפיד להתקדם במשקלים גם בתרגילי עזר ליד הקדמית,ממליץ לך על barbell curl יד קדמית עם מוט אולימיפי כי איתו אתה יכול להתקדם בצורה יותר לינארית מאשר דאמבלים. תעבוד כבד ויהיה בסדר אל תדאג בקשר לזה.
2.לא תמיד, תלוי אם אתה אוכל מספיק. כל עוד אתה מבצע progressive overload ואוכל במאזן קלורי חיובי עם כמות מספקת של חלבון, אתה תגדל.
3.לא יודע, לא כזה רלוונטי ואני לא חושב שנוזלים זה נושא שצריך לעניין אותך,זה בסך הכל נוזלים מה זה משנה? הוא יתן לך כוח וזה מה שחשוב.

Back
למעלה תחתית