לוג חזרה לאימונים

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להסביר מה זה כתף קדמית ומה זה כתף חיצונית?
או שעדיף תביא את השם באנגלית ככה אני ימצא תמונה ( מהחיפוש בעברית לא מצאתי שום דבר )
כתף קדמית זנ interior deltoid אם אנלא טועה
כתף חיצונית זה lateral deltoid..
אתה יכול להסביר מה זה כתף קדמית ומה זה כתף חיצונית?
או שעדיף תביא את השם באנגלית ככה אני ימצא תמונה ( מהחיפוש בעברית לא מצאתי שום דבר )
כתף קדמית זנ interior deltoid אם אנלא טועה
כתף חיצונית זה lateral deltoid..

אז אני מבין שאדום interior deltoid קידמית
ירוק זה lateral deltoid חיצונית
וכחול זה Posterior part of deltoid אחורית. שמתי לב שאתה מפריד כתף קדמית וחיצונית מכתף אחורית.
אתה יכול להסביר בבקשה איזה תרגילים אתה עושה באימון קדמית וחיצונית ואילו תרגלים אתה עושה בכתף אחורית ( בפירוט עד כמה שתסכים )
תודה רבה מראש ( כתפיים תמיד היו החלק הכי חלש שלי ואשמח תמיד ללמוד משהו חדש שיוכל לעזור לי )

• פותח/ת השרשור
משקל בוקר ירד ל89 קיצצתי את הכריות נוגט מהתפריט ;)
גב
דאדלאפט
חימום 60-100-125
עבודה
153*5 היה יותר קל מה148 בשישי
פולי פול אובר בנט אובר כתף אחורית וחצי שעה אירובי

• פותח/ת השרשור

אז אני מבין שאדום interior deltoid קידמית
ירוק זה lateral deltoid חיצונית
וכחול זה Posterior part of deltoid אחורית. שמתי לב שאתה מפריד כתף קדמית וחיצונית מכתף אחורית.
אתה יכול להסביר בבקשה איזה תרגילים אתה עושה באימון קדמית וחיצונית ואילו תרגלים אתה עושה בכתף אחורית ( בפירוט עד כמה שתסכים )
תודה רבה מראש ( כתפיים תמיד היו החלק הכי חלש שלי ואשמח תמיד ללמוד משהו חדש שיוכל לעזור לי )
כתפיים גדלו אצלי רק כי אני מכניס אותןפעמיים בשבוע באימון כתפיים וכתף קדמיצ וחיצונית באימוני חזה וכתף אחורית באימוני גב
נותן רק תרגיל אחד בימי חזה וגב
ובימי כתפיים שני תרגילים לכל ראש
בחזה אני עושה סופר סט של ככתף קדמית עם חיצונחת בכבל יד יד בלי מנוחה בין הסטים ארבעה סטים של 8-12 חזרות כשבשני הסטים האחרונים כבר קשה להזיז את הכתף מרוב הכשל.
לכתף אחורית אני נותן פרפר הפוך בכבלים מלמעלה ובמכונה
וואו... גבר, תירגע...
מה עשיתי???

כתפיים גדלו אצלי רק כי אני מכניס אותןפעמיים בשבוע באימון כתפיים וכתף קדמיצ וחיצונית באימוני חזה וכתף אחורית באימוני גב
נותן רק תרגיל אחד בימי חזה וגב
ובימי כתפיים שני תרגילים לכל ראש
בחזה אני עושה סופר סט של ככתף קדמית עם חיצונחת בכבל יד יד בלי מנוחה בין הסטים ארבעה סטים של 8-12 חזרות כשבשני הסטים האחרונים כבר קשה להזיז את הכתף מרוב הכשל.
לכתף אחורית אני נותן פרפר הפוך בכבלים מלמעלה ובמכונה
מה עשיתי???
אז יוצא שאתה עובד 6 פעמים בשבוע על כתפיים הבנתי נכון?
תודה רבה על המידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית