אתה יכול להסביר מה זה כתף קדמית ומה זה כתף חיצונית?כתף קדמית וחיצונית
או שעדיף תביא את השם באנגלית ככה אני ימצא תמונה ( מהחיפוש בעברית לא מצאתי שום דבר )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להסביר מה זה כתף קדמית ומה זה כתף חיצונית?כתף קדמית וחיצונית
כתף קדמית זנ interior deltoid אם אנלא טועהאתה יכול להסביר מה זה כתף קדמית ומה זה כתף חיצונית?
או שעדיף תביא את השם באנגלית ככה אני ימצא תמונה ( מהחיפוש בעברית לא מצאתי שום דבר )
כתף קדמית זנ interior deltoid אם אנלא טועהאתה יכול להסביר מה זה כתף קדמית ומה זה כתף חיצונית?
כתפיים גדלו אצלי רק כי אני מכניס אותןפעמיים בשבוע באימון כתפיים וכתף קדמיצ וחיצונית באימוני חזה וכתף אחורית באימוני גב![]()
אז אני מבין שאדום interior deltoid קידמית
ירוק זה lateral deltoid חיצונית
וכחול זה Posterior part of deltoid אחורית. שמתי לב שאתה מפריד כתף קדמית וחיצונית מכתף אחורית.
אתה יכול להסביר בבקשה איזה תרגילים אתה עושה באימון קדמית וחיצונית ואילו תרגלים אתה עושה בכתף אחורית ( בפירוט עד כמה שתסכים )
תודה רבה מראש ( כתפיים תמיד היו החלק הכי חלש שלי ואשמח תמיד ללמוד משהו חדש שיוכל לעזור לי )
מה עשיתי???וואו... גבר, תירגע...
לא אבל יש שמועות שהוא יגיע ל180 בחודש הבאהדדליפט שלך מתחיל להפחיד אותי. הוא לא נושך או משהו, נכון?
לא אבל יש שמועות שהוא יגיע ל180 בחודש הבא
חחחחח אפילו הרבה יותרשוקל 89? חשבתי הרבה פחות
יפה אבלל
אני לא
אז יוצא שאתה עובד 6 פעמים בשבוע על כתפיים הבנתי נכון?כתפיים גדלו אצלי רק כי אני מכניס אותןפעמיים בשבוע באימון כתפיים וכתף קדמיצ וחיצונית באימוני חזה וכתף אחורית באימוני גב
נותן רק תרגיל אחד בימי חזה וגב
ובימי כתפיים שני תרגילים לכל ראש
בחזה אני עושה סופר סט של ככתף קדמית עם חיצונחת בכבל יד יד בלי מנוחה בין הסטים ארבעה סטים של 8-12 חזרות כשבשני הסטים האחרונים כבר קשה להזיז את הכתף מרוב הכשל.
לכתף אחורית אני נותן פרפר הפוך בכבלים מלמעלה ובמכונה
מה עשיתי???
אמרתי פעמיים . אז פעמייםםאז יוצא שאתה עובד 6 פעמים בשבוע על כתפיים הבנתי נכון?
תודה רבה על המידע
פעמיים בימים של הכתפיים ועוד בימים של חזה ובימים של גב.אמרתי פעמיים . אז פעמייםם
פעמיים בימים של הכתפיים ועוד בימים של חזה ובימים של גב.
אולי לא הבנתי נכון . אתה לא מפריד את הגב והחזה אחד מהשני לימים שונים?
במקום להתעצבן (מה אלי זה מהטרן? 😛)איך פעמיים באימוני כתפיים?????
כניראה שיכולת ההבנה שלי לא בשמיים.אני מכניס אותןפעמיים בשבוע באימון כתפיים וכתף קדמיצ וחיצונית באימוני חזה וכתף אחורית באימוני גב