הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חזרה לאימונים

אתה צריך לשאול מי אמר שזה מרשים אם כבר . כי זה פח

תמשיכי עם הבילדינג איילה .

ממש לא בגלל המשקלי עבודה,
בגלל השינוי שבילדר טבעי צעיר לא עושה, ואני יגיד משהו ולא יכליל את כולם אבל אני יודע שרוב, המתאמנים של דני (אלה שעולים לבמה לפחות) על חומרים אבל אני לא סגור על זה ובגלל זה אני לא מבסס אותי על סמך זה אלא על סמך התמונות שלך אלי.

לא מבין מה אתם רוצים ממנו חח
כוח של קצת יותר מססניק ממוצע
מסת שריר של ביצה
תהיו בריאים

לא מבין מה אתם רוצים ממנו חח
כוח של קצת יותר מססניק ממוצע
מסת שריר של ביצה
תהיו בריאים
אני לא רוצה כלום אני לא באתי להעביר ביקורת, כוח לא מיוחד לגילו אבל השינוי שעשה מילד קציצה לוירדים בכתפיים והיקף 44 יד או משהו כזה אין לי כוח לחפש פה בעמודים,תוך שנתיים... אני בטוח שיש שימוש בטסט וכו

חח אני מדדתי לאלי דונט 43 . והוא כולו מלא נוזלים ובא"ש גבוה
ותסתכל על מרכזי המסה הגדולים , לא על תופעת לוואי נפוצה של בילדרים - ידיים גדולות
אין מסת שריר מפתיעה לדעתי

יד 43
אין טסט
אני מתאמן קרוב לשלוש שנים
גם כשהיייתי בן 8 היה לי ורידים בכתפיים חחחחחח

יד 43
אין טסט
אני מתאמן קרוב לשלוש שנים
גם כשהיייתי בן 8 היה לי ורידים בכתפיים חחחחחח
לא הבנת תכוונה של הורידים, וראיתי תחיטוב התחרותי שלך בכללי קשה לי להאמין שאתה טבעי אבל לא חשוב לא נפתח פה דיון עלזה

אלי אתה טבעי ?
אני מבין שאתה עושה צחוק בכל מקרה אני לא אומר אתזה בגלל הגודל שלו כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא נחשב גדול, אבל בגלל השינוי המהיר הזה שמתאמן טבעי לא יכול לדעתי, במיוחד עם גנטיקה של שמן, אני כן חושב שהוא סייקל כמה פעמים כדי לקבל בוסט

אני מבין שאתה עושה צחוק בכל מקרה אני לא אומר אתזה בגלל הגודל שלו כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא נחשב גדול, אבל בגלל השינוי המהיר הזה שמתאמן טבעי לא יכול לדעתי, במיוחד עם גנטיקה של שמן, אני כן חושב שהוא סייקל כמה פעמים כדי לקבל בוסט
טעות בידך

מה שאתה עושה זה קצת כמו לנסות להציץ לו בתוך התחתונים ומה לעשות שלא מעניין מה יש לו שם ויותר מזה לא בא לו שתציץ לו...

מה שאתה עושה זה קצת כמו לנסות להציץ לו בתוך התחתונים ומה לעשות שלא מעניין מה יש לו שם ויותר מזה לא בא לו שתציץ לו...
אין לי שם כלום :(

אימון חזה היום די מבואס מעצמי
משקל 90 קילו בוקר
בנץ' חימום 20-60-80
עבודה 105*6
100*5 דרופ ל80 עוד 4 או 5 חזרות

עליון 33 קילו כל יד ל6~
פרפרים וכו'

מה הדרך הטובה ביותר לעבוד על בייספס מבחינת סוג התרגיל (משקוליות יד\מוט W\ פולי תחתון וכו' )?
האם ישנם דגשים שכדאי להקפיד בביצוע התרגיל?

@EliC
@Tom

מה הדרך הטובה ביותר לעבוד על בייספס מבחינת סוג התרגיל (משקוליות יד\מוט W\ פולי תחתון וכו' )?
האם ישנם דגשים שכדאי להקפיד בביצוע התרגיל?

@EliC
@Tom
התרגיל שאתה מרגיש שעובד אצלך הכי טוב.

התרגיל שאתה מרגיש שעובד אצלך הכי טוב.
אתמול דפקתי אם פטיש של 5 קילו על סטרטר במשך 5 דקות(מתחת למוכנית) בכל הכוח והרגשתי אחרי שהיד כולה בפמפ מפחיד ונתפסס לי לכמה דקות אחורית וקדמית,יש מצב שזה התרגיל שעובד עלי הכי טוב ? רציני .

גב
דדליפט חימום
60-100
עבודה 150*8
130*10

בנט אובר 60*10*3
פולים למיניהם
בייספס
כתף אחורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית