נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
180 חצי סקוואט לטבעי , זה מרשים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי אמר ?180 חצי סקוואט לטבעי , זה מרשים
מדוע הספק עדידימי אמר ?
אני לא רוצה כלום אני לא באתי להעביר ביקורת, כוח לא מיוחד לגילו אבל השינוי שעשה מילד קציצה לוירדים בכתפיים והיקף 44 יד או משהו כזה אין לי כוח לחפש פה בעמודים,תוך שנתיים... אני בטוח שיש שימוש בטסט וכולא מבין מה אתם רוצים ממנו חח
כוח של קצת יותר מססניק ממוצע
מסת שריר של ביצה
תהיו בריאים
לא הבנת תכוונה של הורידים, וראיתי תחיטוב התחרותי שלך בכללי קשה לי להאמין שאתה טבעי אבל לא חשוב לא נפתח פה דיון עלזהיד 43
אין טסט
אני מתאמן קרוב לשלוש שנים
גם כשהיייתי בן 8 היה לי ורידים בכתפיים חחחחחח
אני מבין שאתה עושה צחוק בכל מקרה אני לא אומר אתזה בגלל הגודל שלו כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא נחשב גדול, אבל בגלל השינוי המהיר הזה שמתאמן טבעי לא יכול לדעתי, במיוחד עם גנטיקה של שמן, אני כן חושב שהוא סייקל כמה פעמים כדי לקבל בוסטאלי אתה טבעי ?
טעות בידךאני מבין שאתה עושה צחוק בכל מקרה אני לא אומר אתזה בגלל הגודל שלו כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא נחשב גדול, אבל בגלל השינוי המהיר הזה שמתאמן טבעי לא יכול לדעתי, במיוחד עם גנטיקה של שמן, אני כן חושב שהוא סייקל כמה פעמים כדי לקבל בוסט
מה שאתה עושה זה קצת כמו לנסות להציץ לו בתוך התחתונים ומה לעשות שלא מעניין מה יש לו שם ויותר מזה לא בא לו שתציץ לו...אני מבין שאתה עושה צחוק בכל מקרה אני לא אומר אתזה בגלל הגודל שלו כי עם כל הכבוד הוא עדיין לא נחשב גדול, אבל בגלל השינוי המהיר הזה שמתאמן טבעי לא יכול לדעתי, במיוחד עם גנטיקה של שמן, אני כן חושב שהוא סייקל כמה פעמים כדי לקבל בוסט
אין לי שם כלום :(מה שאתה עושה זה קצת כמו לנסות להציץ לו בתוך התחתונים ומה לעשות שלא מעניין מה יש לו שם ויותר מזה לא בא לו שתציץ לו...
אתמול דפקתי אם פטיש של 5 קילו על סטרטר במשך 5 דקות(מתחת למוכנית) בכל הכוח והרגשתי אחרי שהיד כולה בפמפ מפחיד ונתפסס לי לכמה דקות אחורית וקדמית,יש מצב שזה התרגיל שעובד עלי הכי טוב ? רציני .התרגיל שאתה מרגיש שעובד אצלך הכי טוב.