הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה ונוזלים

builder

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הקטע עם ההעמסות תמיד מבלבל אותי. אחרי העמסה אני ממש מתנפח, בקטע ממש מציק שמסתיר את החיטוב ולוקח לזה משהו כמו יומיים לרדת עד שאני חוזר למצב ה"יבש", ואני לא מצליח להבין מה המצב האמיתי שלי בגלל זה, הרי ברגע שאסיים את החיטוב אני לא אשאר במצב ה"יבש" כמו בדל פחמימה, אז מה יהייה כשאסיים את החיטוב ואעבור לנייטרלי? אחזור לאט לאט למראה כמו של אחרי העמסה? כי זה פשוט נראה כאילו לא ירדתי בשומן בכלל אחרי העמסה.
אולי זה קשור לזה שאני לא מתכנן את ההעמסות כמו שצריך, ופשוט אוכל ממש המון ואז יוצא שהעמסתי יותר מדי אפילו?

אולי עדיף לי להיות בחיטוב רגיל בלי הרבה כאבי ראש ומצב ממש "יבש", וכך אראה את הירידה האיטית והאמיתית בשומן, ולא אתנפח כל יום העמסה ונושא הנוזלים לא יבלבל אותי יותר.

14-15 אחוז שומן
אני על 70~75 גרם פחמימה, 4 אימוני אירובי בשבוע + 3 אימוני כוח.

אין צורך לעשות העמסה זה סתם המצאה של שמנים
גם אין צורך שתעשה דל פחמימה למה שלא תתחטב על 120-180 פחמימה?

גם אסור לעשות דדליפט כי זה מרחיב את המותן ובחיטוב צריך לאכול חזה עוף יבש עם פירכיות אורז כל 3 שעות, אחרת הכתף תתחיל להתפרק....

• פותח/ת השרשור
גם אסור לעשות דדליפט כי זה מרחיב את המותן ובחיטוב צריך לאכול חזה עוף יבש עם פירכיות אורז כל 3 שעות, אחרת הכתף תתחיל להתפרק....

ברור לי שכל X זמן אני אצטרך לעשות העמסה, אבל תוכל לעזור ולענות לי מה אתה חושב שכדאי לי לעשות?

סתם סבל, לא ראיתי עדין בנאדם נורמלי שלא יכול להתחטב גם בחיטוב עם פחמימה נמוכה ולא מתחת ל100

• פותח/ת השרשור
סתם סבל, לא ראיתי עדין בנאדם נורמלי שלא יכול להתחטב גם בחיטוב עם פחמימה נמוכה ולא מתחת ל100
ומה לגבי עניין הנוזלים? כשמסיימים חיטוב רגיל (120 גרם פחמימה נגיד) תהייה בסוף החיטוב הזה עלייה דרסטית בנוזלים, או שזה יהייה די דומה למשקל בחיטוב?

ומה לגבי עניין הנוזלים? כשמסיימים חיטוב רגיל (120 גרם פחמימה נגיד) תהייה בסוף החיטוב הזה עלייה דרסטית בנוזלים, או שזה יהייה די דומה למשקל בחיטוב?
נוזלים באים לאיפה שיש שומן, אם לא שרפת מספיק שומן אתה תעלה נוזלים בהתאם.

יש צורך בהעמסה כדי לאזן את רמות הלפטין.

יש צורך בהעמסה כדי לאזן את רמות הלפטין.

מסכים לגמרי, אם לא תאזן אותו אז בטווח הארוך השריפת שומן תרד דרסטית, וגם יש הרבה שצריכים פוש פסיכולוגי לשבוע חדש של שמירה מדוייקת או משהו שיגיד להם לעזוב את השטויות עכשיו תכף יש העמסה ואז יהיה אפשר לאכול את זה..

אני יודע על עצמי שהייתי שנה וחצי בדיאטה (הייתי שמן מאוד אז הזמן ארוך ממש) ולא הרשתי לעצמי לזוז מילימטר מהתפריט, ופעם אחת שנגעתי במשהו אסור הגעתי למצב שאכלתי עד שכמעט הקאתי..

כמה גרם פחמימה נחשב להעמסה?

Back
למעלה תחתית