הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרינטים בSS

כשאני לא עושה סינגלים זה עוד יותר גרוע..

מסכים על החלק הראשון.
לא מסכים על החלק השני.

בוא נחזור להגדרה של מתאמן מתחיל, לפי ריפטו: אחד שמסוגל להעלות משקלים בכל אימון.
אין קשר לידע וטכניקה.
נכון שאדם שמעולם דרך בחדר כושר או, לחלופין כאלו שנהנים להשתמש במכ5נות ומשקולות וורודות לא יכולים ישר להתחיל בתכנית, אלא עליהם ללמוד ראשית את כל הטכניקה של התרגילים.
אתן לך עצמי לדוגמא, במשך חצי השנה הראשונה שלי, עשיתי וואריאציה של SS, עד שלמדתי לבצע את ה-PC. וכששאלו אותי מה התכנית שאני עושה, עניתי את התשובה הנ"ל. לא אמרתי שאני עושה SS נקי, לפי הספר.

בנוסף ובהתאם להגדרה ריפטו, אדם מתחיל יכול למשוך התכנית יותר משנה וחצי אפילו. מזכיר לך שהאינקרמנטים של העליה במשקלים הולכים וקטנים. אני, אישית, הייתי על התכנית כמעט שנה וחצי.

ועכשיו תסביר לי, בבקשה, כיצד מתאמן בריא ומתחיל שבקושי עושה סקוואט של 50 קילו ודוחק בקושי 20 מעל הראש, נתקע אחרי חדשים?
איך אתה מצטט את ריפטו כ"כ טוב כשהספר שלך נעול בארונית שלי כבר 4 חודשים?...🙌

קרא את החתימה שלי...

להתווכח על שמות זה דבר הכי מטומטם בעולם כמו שהשלד אמר. אל תגיד SS כן תגיד SS מה זה משנה בכלל? חוץ מזה הטיעונים של רן לגיטימים לגמריי בעוד של דורון קצת קטנוניים...

להתווכח על שמות זה דבר הכי מטומטם בעולם כמו שהשלד אמר. אל תגיד SS כן תגיד SS מה זה משנה בכלל? חוץ מזה הטיעונים של רן לגיטימים לגמריי בעוד של דורון קצת קטנוניים...
אם תשאל אותי כל הויכוח היה נמנע אם היו מתייגים את האנשים הנכונים. אני אתקן את זה ואסגור את הויכוח :
@Rippetoe @Bill Starr.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית