עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני קם פעם ולפעמים פעמיים, ויצא לי לחשוב על זה..
תכלס לא נשמע הגיוני שזה מפריע.
ניסיתי לא לשתות אבל לצערי-לא צלח.לא מפריע, זה גם לא ניתן לשינוי כ"כ, תנסה לשתות פחות לפני השינה.
http://www.lbs.co.il/threads/1460/אני לא ידוע בדיוק אם צריך 8 שעות שינה רצופות..אבל גם לי לא נראה שזה כזה משנה אם קמים לשירותים בלילה.
ניסיתי לא לשתות אבל לצערי-לא צלח.
כידוע, השינה מתבצעת במחזורים. מאחר ואתה מתאר התעוררות טבעית בגלל הצורך להשתין, היא קורית בחלק שלהמחזור בו השינה שטחית. אם אתה נרדם מהר יחסית אחרי הקימה לשירותים לא נגרם נזק ממשי למחזוריות והכל בסדר.השאלה שלי האם זה פוגע לי בגדילה ואני חייב לישון שינה רציפה בלי לקום לשירותים?
תודה רבה על התשובה!כידוע, השינה מתבצעת במחזורים. מאחר ואתה מתאר התעוררות טבעית בגלל הצורך להשתין, היא קורית בחלק שלהמחזור בו השינה שטחית. אם אתה נרדם מהר יחסית אחרי הקימה לשירותים לא נגרם נזק ממשי למחזוריות והכל בסדר.
אל תנסה לא לשתות לפני השינה, זה דווקא נוהג מומלץ שעשוי למנוע ממך צרות בדמות של אבנים בדרכי השתן - תסמונת בה לוקים כ-10% מהגברים, והיא תענוג קטן מאד.
כידוע, השינה מתבצעת במחזורים. מאחר ואתה מתאר התעוררות טבעית בגלל הצורך להשתין, היא קורית בחלק שלהמחזור בו השינה שטחית. אם אתה נרדם מהר יחסית אחרי הקימה לשירותים לא נגרם נזק ממשי למחזוריות והכל בסדר.
אל תנסה לא לשתות לפני השינה, זה דווקא נוהג מומלץ שעשוי למנוע ממך צרות בדמות של אבנים בדרכי השתן - תסמונת בה לוקים כ-10% מהגברים, והיא תענוג קטן מאד.