הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה

• פותח/ת השרשור Shayx
  • פורסם בתאריך

Shayx

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי לכולם..

אני יודע שצריך שינה של 8 שעות כדי לגדול.

אני ישן בלילה אך השינה שלי היא לא רציפה בגלל שאני קם לשירותים בלילה פעם אחת.

השאלה שלי האם זה פוגע לי בגדילה ואני חייב לישון שינה רציפה בלי לקום לשירותים?

תודה 😁

גם אני קם פעם ולפעמים פעמיים, ויצא לי לחשוב על זה..
תכלס לא נשמע הגיוני שזה מפריע.

לא מפריע, זה גם לא ניתן לשינוי כ"כ, תנסה לשתות פחות לפני השינה.

• פותח/ת השרשור
גם אני קם פעם ולפעמים פעמיים, ויצא לי לחשוב על זה..
תכלס לא נשמע הגיוני שזה מפריע.

אני לא ידוע בדיוק אם צריך 8 שעות שינה רצופות..אבל גם לי לא נראה שזה כזה משנה אם קמים לשירותים בלילה.
לא מפריע, זה גם לא ניתן לשינוי כ"כ, תנסה לשתות פחות לפני השינה.
ניסיתי לא לשתות אבל לצערי-לא צלח.

השאלה שלי האם זה פוגע לי בגדילה ואני חייב לישון שינה רציפה בלי לקום לשירותים?
כידוע, השינה מתבצעת במחזורים. מאחר ואתה מתאר התעוררות טבעית בגלל הצורך להשתין, היא קורית בחלק שלהמחזור בו השינה שטחית. אם אתה נרדם מהר יחסית אחרי הקימה לשירותים לא נגרם נזק ממשי למחזוריות והכל בסדר.

אל תנסה לא לשתות לפני השינה, זה דווקא נוהג מומלץ שעשוי למנוע ממך צרות בדמות של אבנים בדרכי השתן - תסמונת בה לוקים כ-10% מהגברים, והיא תענוג קטן מאד.

• פותח/ת השרשור
כידוע, השינה מתבצעת במחזורים. מאחר ואתה מתאר התעוררות טבעית בגלל הצורך להשתין, היא קורית בחלק שלהמחזור בו השינה שטחית. אם אתה נרדם מהר יחסית אחרי הקימה לשירותים לא נגרם נזק ממשי למחזוריות והכל בסדר.

אל תנסה לא לשתות לפני השינה, זה דווקא נוהג מומלץ שעשוי למנוע ממך צרות בדמות של אבנים בדרכי השתן - תסמונת בה לוקים כ-10% מהגברים, והיא תענוג קטן מאד.
תודה רבה על התשובה!

Back
למעלה תחתית