עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק מתחיל באתר לפי מה שהבנתי אני צריך לפרסם בפורום הזה 10 פעמים ורק אז אני יכול לפרסם איפה שאני רוצהזה מתאים לפורום פציעות ספורט
את מתכוונת "אתה מבצע סקווט או סקווט חלקי (ירכיים מקבילות לרצפה)"אתה מבצע סקוואט מלא או רגיל (ירכיים מקבילות לרצפה)?
אני עושה סקוואט יריכיים מקבילות לרצפה low barאת מתכוונת "אתה מבצע סקווט או סקווט חלקי (ירכיים מקבילות לרצפה)"
בפולנית יגידו על זה אוי גוועלד. צלם סרטון ביצוע ותעלה לפה.אני עושה סקוואט יריכיים מקבילות לרצפה low bar
למה אוי גוועלד? ואני יעלה סרטון בראשוןבפולנית יגידו על זה אוי גוועלד. צלם סרטון ביצוע ותעלה לפה.
לא הבנתי את השאלה נכון אני שובר את המקביל בקטנהלמה אוי גוועלד? ואני יעלה סרטון בראשון
יכול להיות שהבעיה היא בטכניקה כי אני עושה דדליפט יותר גבוה ושם הגב שלי בסדר..לדעתי קיימות 2 אופציות:
1. בעיה בטכניקה שלך, בשביל לשפוט את זה צריך שתעלה סרטון המתעד את הביצוע שלך.
2. שרירי הגב שלך חלשים(כנראה הזוקפים) ודורשים חיזוק.
יכול להיות שהבעיה היא בטכניקה כי אני עושה דדליפט יותר גבוה ושם הגב שלי בסדר..
כן נראלי שאני נוטה עם הגב בגלל זהנראה שהמשקל הוא מעבר למה שהרגליים שלך יכולים לשאת ואתה משתמש בגב על מנת להרים את המשקל בחלק מהתנועה, יכול להיות שזה קשור לחוסר יציבות שלך בתרגיל. נראה שבעלייה אתה נוטה קדימה עם המשקל ואתה מנסה להתאזן בעזרת הגב במקום עם הרגליים.
אתה חייב להיות יציב בתרגיל הזה, וזה נכון לגביי רוב התרגילים.
אם אתה נח בין החזרות כי קשה לך ולא בשביל הסרטון, קח את זה בתור רמז גדול לזה שאתה מעבר למשקל שלך.