הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי גב בזמן סקוואט

• פותח/ת השרשור Failte
  • פורסם בתאריך

Failte

משתמש מתחיל
40
53
נק' מוניטין:
238
40
53
אני מתאמן SS כבר שלושה חודשים וסה"כ מתאמן 9 חודשים.
יש לי כאבי גב כשאני מגיע למוט ומרים אותו אחרי שאני הולך אחורה הכל מסתדר ואני מצליח לעשות סוואט בסדר. ביום שאחרי הגב שלי תפוס חזק יחסית. יש סיבה לזה? אני צריך לדאוג?

• פותח/ת השרשור
זה מתאים לפורום פציעות ספורט
אני רק מתחיל באתר לפי מה שהבנתי אני צריך לפרסם בפורום הזה 10 פעמים ורק אז אני יכול לפרסם איפה שאני רוצה

אתה מבצע סקוואט מלא או רגיל (ירכיים מקבילות לרצפה)?

• פותח/ת השרשור
לדעתי קיימות 2 אופציות:
1. בעיה בטכניקה שלך, בשביל לשפוט את זה צריך שתעלה סרטון המתעד את הביצוע שלך.
2. שרירי הגב שלך חלשים(כנראה הזוקפים) ודורשים חיזוק.

• פותח/ת השרשור
לדעתי קיימות 2 אופציות:
1. בעיה בטכניקה שלך, בשביל לשפוט את זה צריך שתעלה סרטון המתעד את הביצוע שלך.
2. שרירי הגב שלך חלשים(כנראה הזוקפים) ודורשים חיזוק.
יכול להיות שהבעיה היא בטכניקה כי אני עושה דדליפט יותר גבוה ושם הגב שלי בסדר..

• פותח/ת השרשור
הנה סרטון של היום 90X5 סט שני תגידו לי איך הטכניקה תודה 😃

נראה שהמשקל הוא מעבר למה שהרגליים שלך יכולים לשאת ואתה משתמש בגב על מנת להרים את המשקל בחלק מהתנועה, יכול להיות שזה קשור לחוסר יציבות שלך בתרגיל. נראה שבעלייה אתה נוטה קדימה עם המשקל ואתה מנסה להתאזן בעזרת הגב במקום עם הרגליים.
אתה חייב להיות יציב בתרגיל הזה, וזה נכון לגביי רוב התרגילים.
אם אתה נח בין החזרות כי קשה לך ולא בשביל הסרטון, קח את זה בתור רמז גדול לזה שאתה מעבר למשקל שלך.

• פותח/ת השרשור
נראה שהמשקל הוא מעבר למה שהרגליים שלך יכולים לשאת ואתה משתמש בגב על מנת להרים את המשקל בחלק מהתנועה, יכול להיות שזה קשור לחוסר יציבות שלך בתרגיל. נראה שבעלייה אתה נוטה קדימה עם המשקל ואתה מנסה להתאזן בעזרת הגב במקום עם הרגליים.
אתה חייב להיות יציב בתרגיל הזה, וזה נכון לגביי רוב התרגילים.
אם אתה נח בין החזרות כי קשה לך ולא בשביל הסרטון, קח את זה בתור רמז גדול לזה שאתה מעבר למשקל שלך.
כן נראלי שאני נוטה עם הגב בגלל זה
תודה D:

Back
למעלה תחתית