עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קפה שחור לבד לא שורף קלוריות אלא אם תוסיף בצד עוגת שוקולד ואז זה שורף קלוריות.
קראתי מחקר אחר על מזון תרמוגני ולא ממש הבנתיאני מופתע מהתשובות פה...
הייתי בטוח שכן, אבל ערערתם לי את הבטחון.
קפאין הוא לא תרמוגני?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2333832
קראתי מחקר אחר על מזון תרמוגני ולא ממש הבנתי
כאילו אם אני אוכל עכשיו 300 גרם חזה עוף שזה 300 קלוריות נגיד
30% מהקלוריות האלו נשרפות ויוצא שאכלתי רק 200 קלוריות?
אז ירקות (מלפפון, חסה, עגבניה) הם חסרי קלוריות וקפה בבוקר שורף?זה להתעסק בחרטא.
אולי מדדו את זה פעם, אני לא יודע. אם כן, אז זה יהיה משהו בסביבות האחוזים הבודדים אם לא פחות.
עריכה:
ווידיפידיה אומר שזה הרבה יותר. אבל זה עדיין לא משנה לצורך חישוב ההוצאה הקלורית. במקום לאכול 300 קל' ולקוות ששלושים ישרפו, עדיף לא לאכול את השלושים האלה.
אז ירקות (מלפפון, חסה, עגבניה) הם חסרי קלוריות וקפה בבוקר שורף?
טוב תודהלא לחלק הראשון. וכן לחלק השני, למיטב הבנתי.
כנראה כן, אבל לא ברור עד כמה זה משמעותי. המחקר שהבאת (המלא כאן - זהירות, PDF), למשל, נערך על 6 נחקרים, ומדד את התגובה בשלוש השעות שלאחר השתיה, כך שאי אפשר לדעת איך הגוף הגיב בסופו של יום על כל התרגיל הזה. לפחות באופן תיאורטי ייתכן שאחרי הזמן הזה הוא פיצה על האובדן ע"י הקטנת הפעילות. לי זה מזכיר את הניסויים לגבי חלון ההזדמנויות שמדדו יצירת חלבונים בשעות שלאחר אימוני התנגדות עם או בלי נטילת חלבון, במקום לבדוק את העליה במסת השריר אחרי תקופה של כמה שבועות או חודשים. לא ברורות לי גם היחידות בנוסחה שהם נותנים בסוף, כך שאין לי מושג מה הערך האבסולוטי של הקלוריות העודפות שנשרפו בניסוי - חבל שהם לא תרגמו את הנוסחה לטבלה עם התוצאות המספריות. אבל אולי אני לא עושה צדק עם המחקר והמסקנות, אני מודה שלא התעמקתי.קפאין הוא לא תרמוגני?
מה שכן, עליה של 10 מ"מ כספית בלחץ הדם הסיסטולי קצת מורידה מהחשק שלי לצרוך קפאין לפני אימון.
לא הרבה. ידעתי שקפאין מעלה לחץ דם, אבל משום מה אף פעם לא שאלתי את עצמי בכמה זה מתבטא. אני מניח שזה חסר משמעות עבור אנשים צעירים עם לחץ דם תקין... בכל מקרה, העליה של 10 מ"מ היתה אחרי נטילת 400 מ"ג קפאין, הרבה יותר ממה שאתה שותה בכוס קפה לפני האימון.אתה יכול להרחיב על זה?
לא הרבה. ידעתי שקפאין מעלה לחץ דם, אבל משום מה אף פעם לא שאלתי את עצמי בכמה זה מתבטא. אני מניח שזה חסר משמעות עבור אנשים צעירים עם לחץ דם תקין... בכל מקרה, העליה של 10 מ"מ היתה אחרי נטילת 400 מ"ג קפאין, הרבה יותר ממה שאתה שותה בכוס קפה לפני האימון.
בלי שום קשר לשאלה שלך פעמיים קפה ביום מוריד את היעילות שלו אחרי כמה זמן.רגע, אז אם אני לוקח 200 שזה הסטנדט זה בסדר, אבל מה אם אני לוקח אחד בבוקר של 200 ואחד נניח בערב? (סתם מסקרנות...)
עד שתיקח את הכדור השני ההשפעה של הראשון כבר פגה, כך שאין לך מה לדאוג, זה לא יצטבר. גם ההערה של asdb1 נכונה.רגע, אז אם אני לוקח 200 שזה הסטנדט זה בסדר, אבל מה אם אני לוקח אחד בבוקר של 200 ואחד נניח בערב? (סתם מסקרנות...)
עגבניה מכילה קצת פחמימות ולפיכך קלוריות (18 קלוריות ל 100 גרם, עפ"י FoodsDictionary). גם מלפפון וחסה מכילים קלוריות במספר דומה (חדש בשבילי).אז ירקות (מלפפון, חסה, עגבניה) הם חסרי קלוריות