הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה להתאמן במחזור?

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אני קצת לא מבין בזה (אני גבר) יש לי מתאמנת ששאלתי אותה אם היא מגיעה לאימון היום, היא ענתה לי בעייתי קיבלתי מחזור! מזה אומר לגבי אימונים? קשה לכם להתאמן ככה? יותר חלשות? יש סימנים שלילים שיכולים להפריע? בבקשה חשוב לי לדעת, היא די חדשה אצלי כך שלא נעים לי לשאול אותה מה הקשר..

זה משתנה. נשים שונות מגיבות בהצורה שונה למחזור, להרבה יש כאבי בטן.
חוץ מזה, כדאי להמנע מעמידות נר/ראש/היפוכים למינהם.

יש בנות שמקבלות כאבים בזמן המחזור ואז...באסה.
יש כאלה שאין להן שום בעייה להתאמן במחזור...לגמרי אינדיבידואלי

כנראה שלמתאמנת שלך פחות נח להתאמן במחזור
או שהיא מתעצלת לבוא להתאמן:)

תכלס תירוץ.
אמנם יש כאבי בטן וגם גב (לרוב חזקים יותר דווקא לפני קבלת המחזור ובאופן כללי ככל שהמתאמנת צעירה יותר תופעות הלוואי חריפות יותר) אבל אלא אם כן מדובר במקרה קיצוני יש כאן פשוט שיקוף של תרבות: בבית הספר זה תירוץ להתחמקות משיעור ספורט, בצבא פטור ממה שאפשר וזה נשאר איתנו לאזרחי..

• פותח/ת השרשור
אם כבר יש פה בנות עוד שאלה קטנה, יש לי עוד מתאמנת קצת מלאה בת 40פלוס,
בקיצר ההיא שרוטה על הקטע הזה של להתאמן עם שעון דופק ורצועה, הבעיה שהיא אומרת שהרצועה מפריע לה עם החזייה והרצועה תמיד משתחררת, יש למישהי פיתרון יצירתי? היא בא פה אחי בטענה של לעזור לה למצוא פתרון שהרצועה לא תברח לה כל הזמן (אז השעון לא מצליח לקרוא את הדופק) תודה

לא מבינה למה ואיך הרצועה משתחחרת (לי זה מעולם לא קרה) אבל שתנסה ללבוש גוזייה מעל. יש גם חזיות ספורט שהן גמישות יותר ואולי יציקו לה פחות מאשר חזייה.
אני מניחה שאין טעם להסביר לה שהגוף שורף אותו הדבר עם ובלי רצועה...

• פותח/ת השרשור
לא מבינה למה ואיך הרצועה משתחחרת (לי זה מעולם לא קרה) אבל שתנסה ללבוש גוזייה מעל. יש גם חזיות ספורט שהן גמישות יותר ואולי יציקו לה פחות מאשר חזייה.
אני מניחה שאין טעם להסביר לה שהגוף שורף אותו הדבר עם ובלי רצועה...
חחח כן ברור שרוטה כרזאת רוצה לדעת כמה קלוריות היא שורפת...
הכוונה הייתה שהרצועה זזה מהמקום שמאלה ימינה למטה למעלה... ואז השעון לא מצליח לקרוא אותה

האמת שאין שום סיבה שלא תגיע. אני מאלו שסובלות מכאבים ובחילות וכו' וכו' ובאמת שאין בעיה.
ספורט דווקא עוזר לכאבים במחזור בזכות הפרשת אנדורפינים (אם אני לא טועה, ואני דיי בטוחה שלא).
אז שתקח אדוויל (או משכך אחר שיעזור לה יותר פסיכולוגית), תעלה על בגדי ספורט ותתאמן 😃

ועוד טיפ - נשים אוהבות לתרץ. אתה רק צריך למצוא דרך לעקוף את זה:P:

נשים אוהבות לתרץ. אתה רק צריך למצוא דרך לעקוף את זה
מסכימה!
אם היית 'מוכר' לה מחקר עדכני שמצא שאימון בזמן מחזור שורף פי 2 יותר או יעיל יותר בשריפת שומנים...
אז היא היית מוצאת תירוצים אחרים להבריז משאר האימונים!

מצטערת, אבל לומר שזה 'סתם תירוץ' זו פשוט בורות...
אז כן, אצל רוב הבנות זה מגיע בדמות כאבי בטן, כאבי שרירים בגב ולעיתים גם בארבע ראשי, מה שלחלוטין לא מפריע להתאמן, אבל יש כאלה (לא מניסיון, אבל מכירה אישית) שיכולות אף להקיא או להתעלף מכאב (בטן לרוב עד כמה שידוע לי).
ממליצה לגשת לנושא ברגישות, אם היא מספרת לך מיוזמתה על הסיבה להיעדרות, אולי זה לא יפריע לה.. אם אתה חושש, אולי כדאי לעזוב אותה לנפשה,גם ככה זה רק כמה ימים בחודש:-) 😃

לומר שזה 'סתם תירוץ' זו פשוט בורות
בורות?
תגידי לי, כשהיית בתיכון, כמה בנות ניצלו את הוצאת הפטור כמה ימים משיעור ספורט בגלל מחזור?
כמה בצבא 'ניצלו את עניין המחזור' כי לא יכלו לעשות פקלים? או הוציאו סתם ככה ב'?
נשים ינצלו כל דבר שהן יכולות בשביל לתרץ ושיהיה טוב לעצמן.
נכון, יש נשים שיכולות להקיא או להתעלף מכאב (*מנופפת ביד* היי, אני גם הייתי כזאת עד ללקיחת גלולות שהורידו לי את מינוני הכאב), הן מעטות מאוד(!).
רוב הנשים סובלות מכאבים, חלקן אפילו לא מרגישות. אבל ב99% מהמקרים היא יכולה לקחת כל משכך כאבים אם היא חייבת וללכת להתאמן. אין שום סיבה לא להתאמן במחזור - ואפילו להפך, זה עוזר לך כשאת עושה ספורט במחזור וזה מומלץ.

במידה והמתאמנת באמת הצהירה על התעלפויות מכאב או כל סיבה 'מוגזמת' אחרת לא לעשות ספורט זה משהו אחר, אבל אני בספק..

בורות?
תגידי לי, כשהיית בתיכון, כמה בנות ניצלו את הוצאת הפטור כמה ימים משיעור ספורט בגלל מחזור?
כמה בצבא 'ניצלו את עניין המחזור' כי לא יכלו לעשות פקלים? או הוציאו סתם ככה ב'?
נשים ינצלו כל דבר שהן יכולות בשביל לתרץ ושיהיה טוב לעצמן.
נכון, יש נשים שיכולות להקיא או להתעלף מכאב (*מנופפת ביד* היי, אני גם הייתי כזאת עד ללקיחת גלולות שהורידו לי את מינוני הכאב), הן מעטות מאוד(!).
רוב הנשים סובלות מכאבים, חלקן אפילו לא מרגישות. אבל ב99% מהמקרים היא יכולה לקחת כל משכך כאבים אם היא חייבת וללכת להתאמן. אין שום סיבה לא להתאמן במחזור - ואפילו להפך, זה עוזר לך כשאת עושה ספורט במחזור וזה מומלץ.

במידה והמתאמנת באמת הצהירה על התעלפויות מכאב או כל סיבה 'מוגזמת' אחרת לא לעשות ספורט זה משהו אחר, אבל אני בספק..

בתור מדריכה, היית לוקחת סיכון?

תגובות מהסוג הזה, אגב, עושות עעוול להמון נשים שמעולם לא הפסידו אימון או תחרות באף אמתלה, לא מחזור, לא מחלה ולא שום דבר..
ובמיוחד בפורום הזה, אני בטוחה שיש המון בנות כאלה.
ואם כבר, מישהי שמתחמקת ממדס בצבא זה שונה מאוד ממישהי שמבטלת אימון בחיים הבוגרים עם המדריך שלה.
בנוסף לכך, במקרה שהגברת באמת השתמשה במחזור כתירוץ, אנחנו לא קוראים מחשבות לצערי, ולכן לא נוכל להצביע על הסיבה האמיתית, שעלולה להיות רגישה.
הנקודה שלי היא, שעדיף לגלות רגישות כלפי המתאמנות ולא להשמיצן בטענה לפיה '99% מהמקרים' מדובר בעניין פתיר.
אנחנו לא סטטיסטיקאים.

תגובות מהסוג הזה, אגב, עושות עעוול להמון נשים שמעולם לא הפסידו אימון או תחרות באף אמתלה, לא מחזור, לא מחלה ולא שום דבר..
ובמיוחד בפורום הזה, אני בטוחה שיש המון בנות כאלה.
ואם כבר, מישהי שמתחמקת ממדס בצבא זה שונה מאוד ממישהי שמבטלת אימון בחיים הבוגרים עם המדריך שלה.
בנוסף לכך, במקרה שהגברת באמת השתמשה במחזור כתירוץ, אנחנו לא קוראים מחשבות לצערי, ולכן לא נוכל להצביע על הסיבה האמיתית, שעלולה להיות רגישה.
הנקודה שלי היא, שעדיף לגלות רגישות כלפי המתאמנות ולא להשמיצן בטענה לפיה '99% מהמקרים' מדובר בעניין פתיר.
אנחנו לא סטטיסטיקאים.

זה לא עושה עוול לשום נשים, תפסיקו לייפות כבר את עצמכן ולמצוא תירוצים לכל דבר.
אולי בצבא שונה מבחינת אימון אישי כי 'אין לה כוח לעשות' אבל בתכל'ס זה same shit סליחה על הביטוי.
בכל מקרה, בתור מדריכה הייתי אומרת לה שדווקא שהיא במחזור זו סיבה מעולה לעשות ספורט כי זה מקל על הכאב ואם היא תטען שהיא שוכבת במיטה בלי יכולת לזוז מרוב כאבים הייתי משחררת.
הבעיה פה שזה בחור שאין לו מושג בעניין הזה והוא בא לפה לעזרה - אז אנחנו נותנים לו אותה.
ובאימונים ובספורט לא צריך לגלות שום רגישות - בשביל להגיע למטרה שלך את צריכה לתת 100% מעצמך והם בתור מאמנים אמורים לא לתת לך לוותר לעצמך ולתפוס הכל עם הציפורניים. זה שהיא בחרה לא לעשות אימון כי היא במחזור זה בד"כ נשים שמחפשות תירוץ לשכב בסלון כל היום או לא יודעת מה, העיקר למצוא תירוץ לא לעשות ספורט.

זה לא עושה עוול לשום נשים, תפסיקו לייפות כבר את עצמכן ולמצוא תירוצים לכל דבר.
אולי בצבא שונה מבחינת אימון אישי כי 'אין לה כוח לעשות' אבל בתכל'ס זה same shit סליחה על הביטוי.
בכל מקרה, בתור מדריכה הייתי אומרת לה שדווקא שהיא במחזור זו סיבה מעולה לעשות ספורט כי זה מקל על הכאב ואם היא תטען שהיא שוכבת במיטה בלי יכולת לזוז מרוב כאבים הייתי משחררת.
הבעיה פה שזה בחור שאין לו מושג בעניין הזה והוא בא לפה לעזרה - אז אנחנו נותנים לו אותה.
ובאימונים ובספורט לא צריך לגלות שום רגישות - בשביל להגיע למטרה שלך את צריכה לתת 100% מעצמך והם בתור מאמנים אמורים לא לתת לך לוותר לעצמך ולתפוס הכל עם הציפורניים. זה שהיא בחרה לא לעשות אימון כי היא במחזור זה בד"כ נשים שמחפשות תירוץ לשכב בסלון כל היום או לא יודעת מה, העיקר למצוא תירוץ לא לעשות ספורט.

באיזה סוג של ספורט ובאיזו רמה את עוסקת?
מעניין אותי פשוט אם את מדברת מניסיון שמצדיק. רמת האגרסיביות של התגובות שלך ('תפסיקו לייפות את עצמכן? למי את פונה בדיוק?) .
לא צריך רגישות בספורט? את חושבת שמגיעים לרמה מקצועית באמצעות מאמנים אטומים לבעיות?
אם כן, קטונתי..

Back
למעלה תחתית