הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה כזאת יכולה לעבוד?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
אני שוקל 73 וגובה 1.79
אני מגיע ל150 גרם חלבון, 45 גרם שומן ו30-50 גרם פחמימה וסה"כ 1100-1300 קלוריות
ומעמיס פחמימה פעם ב12-14 יום למשך יומיים
הRMR שלי הוא 2150
זה בסדר לעשות כזה תפריט?

אחי, להוריד אחרי שבוע אחד בדיאטה 400 קלוריות זה קיצוני, בטח כשאתה גם ככה בגרעון של 400.
התחלת טוב, למה עשית את זה? לא ראית ירידה? היית צריך לחכות מינימום שבועיים, וגם אז, להוריד 100-200.
אתה צריך סבלנות, זה תהליך.

• פותח/ת השרשור
אחי, להוריד אחרי שבוע אחד בדיאטה 400 קלוריות זה קיצוני, בטח כשאתה גם ככה בגרעון של 400.
התחלת טוב, למה עשית את זה? לא ראית ירידה? היית צריך לחכות מינימום שבועיים, וגם אז, להוריד 100-200.
אתה צריך סבלנות, זה תהליך.
אז כל שבוע להוריד 200 קלוריות זה בסדר?

לא! אתה לא יורד לסוף דעתי.
אמרתי, תן לזה זמן. אתה יכול לשמור במשך שבוע לדוגמא ולא לרדת גרם, ואז בשבוע השני (בלי להוריד קלוריות) אתה תתחיל לראות ירידה.
במידה ולאחר שבועיים אתה לא רואה ירידה, אז תנסה להוריד 200, ולעקוב אחר העניינים.

• פותח/ת השרשור
לא! אתה לא יורד לסוף דעתי.
אמרתי, תן לזה זמן. אתה יכול לשמור במשך שבוע לדוגמא ולא לרדת גרם, ואז בשבוע השני (בלי להוריד קלוריות) אתה תתחיל לראות ירידה.
במידה ולאחר שבועיים אתה לא רואה ירידה, אז תנסה להוריד 200, ולעקוב אחר העניינים.
אתה אומר שאני יכול להיות עכשיו בגרעון של 400 קלוריות ולא לרדת כלום? במשך שבוע?
תרשום יותר ברור כל כמה זמן אני יכול להוריד עוד קלוריות באמת שאני לא מבין תתשובות שלך אחי...

אני מסביר לך שמורידים ברגע שנעצרים או שלא רואים התקדמות, וגם זה במידה, כלומר בין 100 ל-200.
אם התחלת ממינוס 400 ולא ירדת, היית צריך להמשיך עם אותו גרעון עוד שבוע לפחות.

בשום מצב בנאדם לא צריך להגיע לאכול 1100-1300 קלוריות, זאת הרעבה. אפילו בחורות לא צריכות להגיע לזה
500-700 קלוריות גרעון ותוסיף אירובי.

לא הבנתי עדיין איך אני יגמור עם שומן אם אני בגרעון של 1000 ובמידה אני יהיה בגרעון של 700-800 לאן אני יגיע?

מעולם לא דיברתי איתך על גרעון של 700, זה עדיין המון..אם היית קורא את המאמרים הנכונים, היית מבין שמתחילים מגרעון של 300, כשנתקעים יורדים לאט לאט.

אבל אם אתה נחוש לעשות נזק אני לא אעצור אותך

• פותח/ת השרשור
אני מסביר לך שמורידים ברגע שנעצרים או שלא רואים התקדמות, וגם זה במידה, כלומר בין 100 ל-200.
אם התחלת ממינוס 400 ולא ירדת, היית צריך להמשיך עם אותו גרעון עוד שבוע לפחות.
סבבה, אני רוצה עכשיו להתחיל מחדש ממחר אז בניתי לי תפריט שכל יום אני שורף 250 קלוריות
וביום אימון יוצא שאני שורף 650 ובסוף שבוע יוצא שכל יום בממוצע שרפתי 400 קלוריות זה בסדר?
או לעשות גרעון יומי של 400 ולאכול בהתאם ביום אימון? ואני מגיע ל190 גרם פחמימה זה בסדר?

סבבה, אני רוצה עכשיו להתחיל מחדש ממחר אז בניתי לי תפריט שכל יום אני שורף 250 קלוריות
וביום אימון יוצא שאני שורף 650 ובסוף שבוע יוצא שכל יום בממוצע שרפתי 400 קלוריות זה בסדר?
או לעשות גרעון יומי של 400 ולאכול בהתאם ביום אימון? ואני מגיע ל190 גרם פחמימה זה בסדר?

אני חייב להגיד שלא הבנתי כלום, תאכל בגרעון קלורי של 300 קלוריות מתחת לRMR שלך. עם קצת אירובי ותשקל כל שבוע באותו יום אותה שעה אותו משקל, עדיפות בבוקר אחרי השירותים.

עבר שבוע ולא קרה כלום תוריד 30 גר' פחמימה. חכה עוד שבוע, כל עוד שמשהו עובד אתה לא משנה כלום..ממשיך איתו.
כשתגיע לגרעון של בערך 500-600 מהתזונה, ואתה תקוע תתחיל לעשות יותר אירובי..

מבחינת אוכל אל תאכל פחות מגרעון של 500-600 (בסוף החיטוב..לא בהתחלה כי אז אין לאן להתקדם)

• פותח/ת השרשור
אני חייב להגיד שלא הבנתי כלום, תאכל בגרעון קלורי של 300 קלוריות מתחת לRMR שלך. עם קצת אירובי ותשקל כל שבוע באותו יום אותה שעה אותו משקל, עדיפות בבוקר אחרי השירותים.

עבר שבוע ולא קרה כלום תוריד 30 גר' פחמימה. חכה עוד שבוע, כל עוד שמשהו עובד אתה לא משנה כלום..ממשיך איתו.
כשתגיע לגרעון של בערך 500-600 מהתזונה, ואתה תקוע תתחיל לעשות יותר אירובי..

מבחינת אוכל אל תאכל פחות מגרעון של 500-600 (בסוף החיטוב..לא בהתחלה כי אז אין לאן להתקדם)
מה שבאתי לשאול אם ביום אחד למשל אני יכול לשרוף 200 וביום אימון אני יכול לשרוף 400. ואז בסוף שבוע יצא כאילו שרפתי 300 במומצע כל יום.
ואפשר אולי להתחיל עם 400 גרעון? והמקסימום שאפשר להגיע בחיטוב זה רק 500-600 אי אפשר 700?
ושאני מגיע לאחוז שומן נמוך 12 נגיד הדיאטה היחידה שאני יכול לעשות כדי לרדת עוד היא דל פחמימה?

שבוע ראשון הייתי בגרעון של 400
שבוע שני הייתי בגרעון של 800
עכשיו אני רוצה לעשות גרעון של 1000
זה בסדר? או שלחכות עוד שבוע?
אתה ממהר מידי , החילוף חומרים שלך יצנח ותתקע מהר .
אם אתה רוצה להיות בגרעון גבוה על מנת להתחטב כמה שיותר מהר בצורה "בריאה" PSMF (איך שלא קוראים לזה).

מה שבאתי לשאול אם ביום אחד למשל אני יכול לשרוף 200 וביום אימון אני יכול לשרוף 400. ואז בסוף שבוע יצא כאילו שרפתי 300 במומצע כל יום.
אם זה שאלה אז כן

ואפשר אולי להתחיל עם 400 גרעון? והמקסימום שאפשר להגיע בחיטוב זה רק 500-600 אי אפשר 700?
אפשר להתחיל עם 400, אבל בערך 20 פעם אמרו לך כאן להתחיל עם 300, אם אין לך רצון לקבל את הדעות של אנשים למה אתה שואל?

ושאני מגיע לאחוז שומן נמוך 12 נגיד הדיאטה היחידה שאני יכול לעשות כדי לרדת עוד היא דל פחמימה?
לא, אבל בדרך כלל מגיעים לזה כי מורידים ומורידים ועד. באחוזי שומן נמוכים מה שעובד עובד ואין כל כך חוקים, ואנשים שונים מגיבים אחרת

• פותח/ת השרשור
אם זה שאלה אז כן

אפשר להתחיל עם 400, אבל בערך 20 פעם אמרו לך כאן להתחיל עם 300, אם אין לך רצון לקבל את הדעות של אנשים למה אתה שואל?

לא, אבל בדרך כלל מגיעים לזה כי מורידים ומורידים ועד. באחוזי שומן נמוכים מה שעובד עובד ואין כל כך חוקים, ואנשים שונים מגיבים אחרת
אז ביום רגיל אני שורף 200 קלוריות, ביום אימון אני שורף 400 קלוריות(שורף 500 אבל מוסיף עוד קצת אוכל) אם אני רואה ירידה אחרי שבוע
אני מוסיף עוד גרעון של 200 קלוריות ובמידה ולא ירדתי להישאר על אותו גרעון ולהוריד פחמימה. הבנתי נכון?

אז ביום רגיל אני שורף 200 קלוריות, ביום אימון אני שורף 400 קלוריות(שורף 500 אבל מוסיף עוד קצת אוכל) אם אני רואה ירידה אחרי שבוע
אני מוסיף עוד גרעון של 200 קלוריות ובמידה ולא ירדתי להישאר על אותו גרעון ולהוריד פחמימה. הבנתי נכון?

יכול להיות שאני מאוד עייף, או שאתה כותב בבלאגן.

בוא ניישר קו.

אם הRMR שלך הוא 2500, תאכל 2200, בכל הימים, בלי קשר אם יש אימון או אין אימון.
תעשה אירובי, ותתעד את כמות האירובי שעשית בדקות.

עבר שבוע, תשקל שוב. ירדת? יופי כל הכבוד תמשיך ככה.
לא ירדת, תוריד איזה כוס אורז מהתפריט.

אחרי שלושה-ארבעה שבועות של חיטוב, אם תתקע שוב תתחיל להוסיף אירובי (תפסיק לגעת בגרעון - במידה ותגיע לגרעון של 500-600)

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאני מאוד עייף, או שאתה כותב בבלאגן.

בוא ניישר קו.

אם הRMR שלך הוא 2500, תאכל 2200, בכל הימים, בלי קשר אם יש אימון או אין אימון.
תעשה אירובי, ותתעד את כמות האירובי שעשית בדקות.

עבר שבוע, תשקל שוב. ירדת? יופי כל הכבוד תמשיך ככה.
לא ירדת, תוריד איזה כוס אורז מהתפריט.

אחרי שלושה-ארבעה שבועות של חיטוב, אם תתקע שוב תתחיל להוסיף אירובי (תפסיק לגעת בגרעון - במידה ותגיע לגרעון של 500-600)
אתה מבין אחי שוב דילגת איתי על שלב מתי אני צריך להעלות תגרעון במצב שאני יורד? כי עכשיו רשמת לי להמשיך אם ירדתי.
ושאתה אומר לאכול 2200 וסה"כ לשרוף 300 קלוריות אני מחשב גם את האירובי נכון? או מה שאתה אומר לי כאן
זה לאכול 2200 + אירובי של 100 קלוריות שיוצא ששרפתי 400, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית