עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Gvt מישהו חושב שהיא הטובה ביותר למסה?
ABC 5
חלוקה ל:
A - Push
B - Pull
C- Legs
אין חוק קבוע לתוכנית, כך שלא תוכל גם למצוא תוכנית לדוגמא ספציפית.אפשר בבקשה את התכנית? ומהם הימים שהיית עובד עם התכנית? ABCXAB זה בסדר? אתה יכול גם להסביר בפרטי אם לא מתאים פה זה באמת חשוב לי תכנית Push Pull Legs טובה כי לא מצאתי עד עכשיו באינטרנט.
אין חוק קבוע לתוכנית, כך שלא תוכל גם למצוא תוכנית לדוגמא ספציפית.
הבסיס כמובן הוא חלוקה למשיכות/דחיקות/רגליים.
העצימות והנפח עשויים להשתנות ממתאמן למתאמן לפי מטרות, יכולות אישיות, ושאר פרמטרים.
יש לרכוש ידע באימונים וביצוע תרגילים בכלל, לפני שניגשים להרכבת תוכנית
אתה גם צריך לדעת היטב מה המטרות שלך, היכולות ומה אתה מכניס או לא לתוכנית
באמת שקשה לי לעזור לך במקרה הזה.
אתה יכול לפרסם תוכנית ABC 5 לביקורת באשכול בנפרד
תנסה גם לחפש בפורום תוכנית בחלוקה כזו, תראה אילו הערות נתנו וכדומה
אפשר בבקשה את התכנית? ומהם הימים שהיית עובד עם התכנית? ABCXAB זה בסדר? אתה יכול גם להסביר בפרטי אם לא מתאים פה זה באמת חשוב לי תכנית Push Pull Legs טובה כי לא מצאתי עד עכשיו באינטרנט.
אפשר בבקשה את התכנית? ומהם הימים שהיית עובד עם התכנית? ABCXAB זה בסדר? אתה יכול גם להסביר בפרטי אם לא מתאים פה זה באמת חשוב לי תכנית Push Pull Legs טובה כי לא מצאתי עד עכשיו באינטרנט.
GVT עם עלייה של שלושה קילו ב3 שבועות (לא יודע כמה אחוז זה שומן וכמה זה שריר, אכילה נקייה מאוד יחסית, 600 קלוריות מעל הנייטרלי להתאוששות)
אבל לא עשיתי 6 מחזורי אימון, כי זה נורא משעצם התכנית ...
ולא היה לך עמוס מידי? לפי מה שטריינר ציין פה זה אמור להתאים יותר לכאלה שעל חומרים
יש מצב שאתה מביא לינק של זה ?נייטמן מתוד הביאה לי את רוב המאסה.
אימונים ראשוניםולא היה לך עמוס מידי? לפי מה שטריינר ציין פה זה אמור להתאים יותר לכאלה שעל חומרים