הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקר : תכנית האימונים שהכי קידמה אותכם

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
איזה תכנית אימונים עד היום ראיתם את ההתקדמות הכי גדולה במסת שריר (לא כוח).

בעקרון עניין הקידום זה גם עניין יחסי, כי מתאמן מתחיל התקדם יותר מן הסתם מfbw או ss מאשר abcd, אז אני מתייחס בעיקר למתאמנים שאחרי תחילת הדרך.

ABC 5
חלוקה ל:
A - Push
B - Pull
C- Legs

אפשר בבקשה את התכנית? ומהם הימים שהיית עובד עם התכנית? ABCXAB זה בסדר? אתה יכול גם להסביר בפרטי אם לא מתאים פה זה באמת חשוב לי תכנית Push Pull Legs טובה כי לא מצאתי עד עכשיו באינטרנט.

אפשר בבקשה את התכנית? ומהם הימים שהיית עובד עם התכנית? ABCXAB זה בסדר? אתה יכול גם להסביר בפרטי אם לא מתאים פה זה באמת חשוב לי תכנית Push Pull Legs טובה כי לא מצאתי עד עכשיו באינטרנט.
אין חוק קבוע לתוכנית, כך שלא תוכל גם למצוא תוכנית לדוגמא ספציפית.
הבסיס כמובן הוא חלוקה למשיכות/דחיקות/רגליים.
העצימות והנפח עשויים להשתנות ממתאמן למתאמן לפי מטרות, יכולות אישיות, ושאר פרמטרים.

יש לרכוש ידע באימונים וביצוע תרגילים בכלל, לפני שניגשים להרכבת תוכנית
אתה גם צריך לדעת היטב מה המטרות שלך, היכולות ומה אתה מכניס או לא לתוכנית

באמת שקשה לי לעזור לך במקרה הזה.

אתה יכול לפרסם תוכנית ABC 5 לביקורת באשכול בנפרד

תנסה גם לחפש בפורום תוכנית בחלוקה כזו, תראה אילו הערות נתנו וכדומה

אין חוק קבוע לתוכנית, כך שלא תוכל גם למצוא תוכנית לדוגמא ספציפית.
הבסיס כמובן הוא חלוקה למשיכות/דחיקות/רגליים.
העצימות והנפח עשויים להשתנות ממתאמן למתאמן לפי מטרות, יכולות אישיות, ושאר פרמטרים.

יש לרכוש ידע באימונים וביצוע תרגילים בכלל, לפני שניגשים להרכבת תוכנית
אתה גם צריך לדעת היטב מה המטרות שלך, היכולות ומה אתה מכניס או לא לתוכנית

באמת שקשה לי לעזור לך במקרה הזה.

אתה יכול לפרסם תוכנית ABC 5 לביקורת באשכול בנפרד

תנסה גם לחפש בפורום תוכנית בחלוקה כזו, תראה אילו הערות נתנו וכדומה

אני כרגע אחרי חצי שנה (קצת יותר) של AB בעיקרון, ומחפש יותר נפח. עובד כמובן עם כל המורכבים ויודע טכניקות, תוכל לשלוח לי רק את התכנית שעבדת איתה בערך בשביל שאוכל לראות את הנפח הכללי ולהבין את העיקרון טוב יותר?

• פותח/ת השרשור

תפתח עלזה אשכול בנפרד לא פה, ואני יכול להמליץ לך על הabc שיש בקליוגרם

GVT עם עלייה של שלושה קילו ב3 שבועות (לא יודע כמה אחוז זה שומן וכמה זה שריר, אכילה נקייה מאוד יחסית, 600 קלוריות מעל הנייטרלי להתאוששות)
אבל לא עשיתי 6 מחזורי אימון, כי זה נורא משעצם התכנית ...

די בטוח שSS קידמה אותי הכי הרבה בהכל, למרות שמבחינת מאסה יכול להיות שה(סוג של)טקסס שאני עושה עכשיו כבר העלתה אותי יותר.

• פותח/ת השרשור
GVT עם עלייה של שלושה קילו ב3 שבועות (לא יודע כמה אחוז זה שומן וכמה זה שריר, אכילה נקייה מאוד יחסית, 600 קלוריות מעל הנייטרלי להתאוששות)
אבל לא עשיתי 6 מחזורי אימון, כי זה נורא משעצם התכנית ...

ולא היה לך עמוס מידי? לפי מה שטריינר ציין פה זה אמור להתאים יותר לכאלה שעל חומרים

ולא היה לך עמוס מידי? לפי מה שטריינר ציין פה זה אמור להתאים יותר לכאלה שעל חומרים

לא בהכרח, לא ניסיתי אותה.
באימונים אין שחור ולבן, כשאתה עובר את שלב המתאמן המתחיל צריך לבדוק דברים שונים על מנת לגלות מה עובד עלייך הכי טוב.

Bariah לפי מה שהבנתי הטקסס כמעט כמו באסאס רק 5x5 עם כמה שינויים קטנים ,איך לדעתך זה גורם לעליה במסה לעומת אסאס

עשיתי טקסס אחרי שסיימתי SS, כשאתה יכול להתקדם פעמיים-שלוש בשבוע אין סיבה לעשות תכנית שהמטרה שלה זה להתקדם פעם בשבוע.
איך אני מתקדם יותר מהר במאסה בטקסס אין לי מושג...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית