דיון סקר : תכנית האימונים שהכי קידמה אותכם

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
איזה תכנית אימונים עד היום ראיתם את ההתקדמות הכי גדולה במסת שריר (לא כוח).

בעקרון עניין הקידום זה גם עניין יחסי, כי מתאמן מתחיל התקדם יותר מן הסתם מfbw או ss מאשר abcd, אז אני מתייחס בעיקר למתאמנים שאחרי תחילת הדרך.

Ss במתכונת הבאה:

סקוואט 3x5
בנץ 3x3-5 עם עצירה כל חזרה
מתח בנות 5 של מקסימום

סקוואט קל
פרס 3x5
דדליפט 1x5 / פאוורקלין 1x3

סקוואט 3x5
בנץ 3x3-5 עם עצירה
מתח בנות 5 של מקסימום

המתח בנות הגדיל לי את הגב כמו לא יודע מה וגם הבנץ נתן לא מעט היפרטרופיה

• פותח/ת השרשור
Ss במתכונת הבאה:

סקוואט 3x5
בנץ 3x3-5 עם עצירה כל חזרה
מתח בנות 5 של מקסימום

סקוואט קל
פרס 3x5
דדליפט 1x5 / פאוורקלין 1x3

סקוואט 3x5
בנץ 3x3-5 עם עצירה
מתח בנות 5 של מקסימום

המתח בנות הגדיל לי את הגב כמו לא יודע מה וגם הבנץ נתן לא מעט היפרטרופיה
דווקא לגב עליון, מתח רגיל(רחב) אמור לעזור הרבה יותר מצ'ין אפס, היתרון של הצין אפ על הרגיל הוא רק בשיפור היד קידמית...מסכים או לא?

דווקא לגב עליון, מתח רגיל(רחב) אמור לעזור הרבה יותר מצ'ין אפס, היתרון של הצין אפ על הרגיל הוא רק בשיפור היד קידמית...מסכים או לא?
לא...
מתח בנות מערב יותר את הגב

הוא מערב בנוסף את היד קדמית + כתפיים ולכן עושים גם יותר משקל אבל הטווח תנועה הרבה יותר גדול ככה שזה תרגיל שגם עובד על יותר שרירים וגם יותר על השרירים שעובדים כלומר הלאטסימוס עובד יותר ....

• פותח/ת השרשור
לא...
מתח בנות מערב יותר את הגב

הוא מערב בנוסף את היד קדמית + כתפיים ולכן עושים גם יותר משקל אבל הטווח תנועה הרבה יותר גדול ככה שזה תרגיל שגם עובד על יותר שרירים וגם יותר על השרירים שעובדים כלומר הלאטסימוס עובד יותר ....
מוזר אז שהוא נחשב כתרגיל עזר ולא כתרגיל שפותח את האימון גב(כמו מתח רגיל)
מה זה טקסס
מה זה PHAT
תחפש בגוגל לא פה אחי

Gvt קידמה אותי הכי הרבה במסה, עלייה של 4 קילו ב5 שבועות ובלי שומן אפילו ירדתי קצת
פיששש מעניין 4 קילו בחודש ועוד ירדת אחוז שומן תאכלס לפי העובדות והמחקרים בשטח אתה עלית הכי הרבה שריר בתקופה של חודש מכל בן אדם שקיים כמעט הלוואי עלי .

פיששש מעניין 4 קילו בחודש ועוד ירדת אחוז שומן תאכלס לפי העובדות והמחקרים בשטח אתה עלית הכי הרבה שריר בתקופה של חודש מכל בן אדם שקיים כמעט הלוואי עלי .
תקרא על כל בן אדם שמספר על התוצאות של gvt. יספרו לך סיפור דומה, וגם יותר טוב משלי. לא מאמין? תנסה. תעשה הכל by the book ואתה תודהם מהתוצאות. ואני עוד הארדגיינר ועשיתי את ההתקדמות הזאת

קראתי על התוכנית
יש מצב אתה מפרט לנו על הגרסה שעשית ? Gvt
אני עשיתי 10x10 כסופרסט - מה שגיליתי אחרי זה שזה טעות ואמורים לנוח בין תרגילים.
עשיתי בעצם 10 חזרות בנץ ואז 10 חזרות פולי עליון ואז 100 שניות מנוחה. טמפו לא הקפדתי מספיק, אבל כן עשיתי אקצנטרי איטי.
אז יצא שאני עשיתי
A
בנץ+פולי עליון 10x10 עם 100 שניות מנוחה בין סופרסטים
פלייס בשיפוע חיובי+חתירה בדאמבל 3x12 אולי 4 סטים, לא בטוח. 90 שניות מנוחה בין סטים
B
סקוואט 10x10 עם 100 שניות מנוחה
לאנצים+כפיפת ברך במכונה- לא זוכר בדיוק מה עשיתי פה.. אולי בטן?.. לא זוכר ממש..
C
פרס+דדליפט 10x10 - לא הצלחתי לעשות 10x10 סקוואט ודדליפט (כי עשיתי סופרסט ולא מנוחה בניהם) אז העברתי את הדדליפט לc
כפיפת מרפק בפריצר+מקבילים צר 4x12

הסמולב מאוד חיזק אותי
הSS יצר אצלי בסיס חזק, מאוד מרוצה מהתכנית.
אני די מאוכזב מהסטפן קורטה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית