עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נייטמן מתוד הביאה לי את רוב המאסה.
מצטרף לבקשה של tonyyש מצב שאתה מביא לינק של זה ?
ניסתי למצוא בגוגל בכמה ניסוחים, לא מצא.
דווקא לגב עליון, מתח רגיל(רחב) אמור לעזור הרבה יותר מצ'ין אפס, היתרון של הצין אפ על הרגיל הוא רק בשיפור היד קידמית...מסכים או לא?Ss במתכונת הבאה:
סקוואט 3x5
בנץ 3x3-5 עם עצירה כל חזרה
מתח בנות 5 של מקסימום
סקוואט קל
פרס 3x5
דדליפט 1x5 / פאוורקלין 1x3
סקוואט 3x5
בנץ 3x3-5 עם עצירה
מתח בנות 5 של מקסימום
המתח בנות הגדיל לי את הגב כמו לא יודע מה וגם הבנץ נתן לא מעט היפרטרופיה
לא...דווקא לגב עליון, מתח רגיל(רחב) אמור לעזור הרבה יותר מצ'ין אפס, היתרון של הצין אפ על הרגיל הוא רק בשיפור היד קידמית...מסכים או לא?
מה זה טקססדי בטוח שSS קידמה אותי הכי הרבה בהכל, למרות שמבחינת מאסה יכול להיות שה(סוג של)טקסס שאני עושה עכשיו כבר העלתה אותי יותר.
מה זה PHATמבחינת כוח אז ללא ספק SS.
מבחינת מסה PHAT של ליין נורטון.
מוזר אז שהוא נחשב כתרגיל עזר ולא כתרגיל שפותח את האימון גב(כמו מתח רגיל)לא...
מתח בנות מערב יותר את הגב
הוא מערב בנוסף את היד קדמית + כתפיים ולכן עושים גם יותר משקל אבל הטווח תנועה הרבה יותר גדול ככה שזה תרגיל שגם עובד על יותר שרירים וגם יותר על השרירים שעובדים כלומר הלאטסימוס עובד יותר ....
תחפש בגוגל לא פה אחימה זה טקסס
מה זה PHAT
פיששש מעניין 4 קילו בחודש ועוד ירדת אחוז שומן תאכלס לפי העובדות והמחקרים בשטח אתה עלית הכי הרבה שריר בתקופה של חודש מכל בן אדם שקיים כמעט הלוואי עלי .Gvt קידמה אותי הכי הרבה במסה, עלייה של 4 קילו ב5 שבועות ובלי שומן אפילו ירדתי קצת
תקרא על כל בן אדם שמספר על התוצאות של gvt. יספרו לך סיפור דומה, וגם יותר טוב משלי. לא מאמין? תנסה. תעשה הכל by the book ואתה תודהם מהתוצאות. ואני עוד הארדגיינר ועשיתי את ההתקדמות הזאתפיששש מעניין 4 קילו בחודש ועוד ירדת אחוז שומן תאכלס לפי העובדות והמחקרים בשטח אתה עלית הכי הרבה שריר בתקופה של חודש מכל בן אדם שקיים כמעט הלוואי עלי .
באשכול אחר בקשהקראתי על התוכנית
יש מצב אתה מפרט לנו על הגרסה שעשית ? Gvt
אני עשיתי 10x10 כסופרסט - מה שגיליתי אחרי זה שזה טעות ואמורים לנוח בין תרגילים.קראתי על התוכנית
יש מצב אתה מפרט לנו על הגרסה שעשית ? Gvt
למה ? הרי ביקשת דיון על תוכניתבאשכול אחר בקשה