עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא סותר את מה שיוגב כתב, אבל אולי לא מיותר להפנות להודעה ישנה שלי.כמה במאסה וכמה בחיטוב ? או שזה לא משנה ..?
לבן אדם בריא זה לא כל כך משנה, מי שבחיטוב ולא רוצה לספוח יותר מדי נוזלים אז 3000 יהיה המקסימום, קח בחשבון שלמשל בקופסת קוטג' יש 1000
4 ג' ביום זה הרבה. הכמות המקובלת (ברפואה) היא עד 2.3 ג' ביום.לבן אדם בריא זה לא כל כך משנה, מי שבחיטוב ולא רוצה לספוח יותר מדי נוזלים אז 3000-4000 יהיה המקסימום, קח בחשבון שלמשל בקופסת קוטג' יש 1000
אני לא סותר את מה שיוגב כתב, אבל אולי לא מיותר להפנות להודעה ישנה שלי.
לדעתי אין בעיה.אז נגיד ולי יש 2800 נתרן בתפריט
אין בעיה אם אתה בן אדם בריאאז נגיד ולי יש 2800 נתרן בתפריט לפי מחשבון בFOODSDICTIONARY ואני בתקופת המאסה כרגע ... יש בעיה בזה ?
מתאמן AB 4 פעמים ו2 אירובי בשבוע
השאלה שיש לתת עליה את הדעת היא האם ערכי נתרן גבוהים בתפריט היומי לא עלולים לגרום לו להפוך לאדם לא בריא.אין בעיה אם אתה בן אדם בריא
אני לא רופא, אבל אם הייתי צריך להגיד כן או לא אז אני אומר שלא. הערכי נתרן שלו לא גבוהים מאוד ובנוסף הוא עוסק בפעילות גופנית.השאלה שיש לתת עליה את הדעת היא האם ערכי נתרן גבוהים בתפריט היומי לא עלולים לגרום לו להפוך לאדם לא בריא.
מה אתה אוכל שאתה מגיע ל-2.8 גרם נתרן ביום?
מה שאתה מחשב במחשבון זה נתון יבש, כלומר רק האוכל עצמו,
אל תשכח, כשמבשלים מוסיפים עוד מלח ורטבים, אז כמעט בטוח שיוצא יותר מ-2800 מ"ג.
גבינות ופסטרמה.האמת ... את האוכל הכי פרימיטיבי .. אורז .. חזה עוף ... גבינות .. פסטרמה .. לחם מלא .. ביצים ..טונה ..
לא יודע למה זה יצא לי 2800 ... ואני מכין הכל לעצמי ואני לא מוסיף שום מלח ושום תוספות
גבינות ופסטרמה.
אם אתה מכין לעצמך אז תבדוק את אריזות המוצרים. גם בלחם יש כמות לא מועטה.וואלה ? 3 פרוסות פרסטרמה וגבינה ביום ... טוב בסדר קיבלתי תשובה .