הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה נתרן מותר לצרוך ביום ?

לבן אדם בריא זה לא כל כך משנה, מי שבחיטוב ולא רוצה לספוח יותר מדי נוזלים אז 3000-4000 יהיה המקסימום, קח בחשבון שלמשל בקופסת קוטג' יש 1000

לבן אדם בריא זה לא כל כך משנה, מי שבחיטוב ולא רוצה לספוח יותר מדי נוזלים אז 3000 יהיה המקסימום, קח בחשבון שלמשל בקופסת קוטג' יש 1000

לבן אדם בריא זה לא כל כך משנה, מי שבחיטוב ולא רוצה לספוח יותר מדי נוזלים אז 3000-4000 יהיה המקסימום, קח בחשבון שלמשל בקופסת קוטג' יש 1000
4 ג' ביום זה הרבה. הכמות המקובלת (ברפואה) היא עד 2.3 ג' ביום.

• פותח/ת השרשור
מה אתה אוכל שאתה מגיע ל-2.8 גרם נתרן ביום?
מה שאתה מחשב במחשבון זה נתון יבש, כלומר רק האוכל עצמו,
אל תשכח, כשמבשלים מוסיפים עוד מלח ורטבים, אז כמעט בטוח שיוצא יותר מ-2800 מ"ג.

השאלה שיש לתת עליה את הדעת היא האם ערכי נתרן גבוהים בתפריט היומי לא עלולים לגרום לו להפוך לאדם לא בריא.
אני לא רופא, אבל אם הייתי צריך להגיד כן או לא אז אני אומר שלא. הערכי נתרן שלו לא גבוהים מאוד ובנוסף הוא עוסק בפעילות גופנית.

• פותח/ת השרשור
מה אתה אוכל שאתה מגיע ל-2.8 גרם נתרן ביום?
מה שאתה מחשב במחשבון זה נתון יבש, כלומר רק האוכל עצמו,
אל תשכח, כשמבשלים מוסיפים עוד מלח ורטבים, אז כמעט בטוח שיוצא יותר מ-2800 מ"ג.

האמת ... את האוכל הכי פרימיטיבי .. אורז .. חזה עוף ... גבינות .. פסטרמה .. לחם מלא .. ביצים ..טונה ..
לא יודע למה זה יצא לי 2800 ... ואני מכין הכל לעצמי ואני לא מוסיף שום מלח ושום תוספות

האמת ... את האוכל הכי פרימיטיבי .. אורז .. חזה עוף ... גבינות .. פסטרמה .. לחם מלא .. ביצים ..טונה ..
לא יודע למה זה יצא לי 2800 ... ואני מכין הכל לעצמי ואני לא מוסיף שום מלח ושום תוספות
גבינות ופסטרמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית