הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הגדלת כוח מתחילה בבאדי בילדינג

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
שימו לב לאליוט , זה בחור שמבין דבר או שניים מהחיים ... הוא מסביר בצורה טובה מאוד למה חשוב לשלב בין בילדינג לבין תוכניות כוח למנהן (כמו SS ).

נקודה מעניינת נוספת שהוא מזכיר , שברגע שאתה נתקע בתוכנית כוח , תעשה ממנה הפסקה , תעבור לווליום יותר גבוהה (משקל כמובן נמוך) על מנת להגדיל את מסת השריר ( אפרופו SS שתקלטו מה באמת מגדיל שריר וזה לא SS וחברותיה)

אני אתעלם מהכל הודעות האנטי ליפטינג שרצות פה ואגיד שאם מישהו חושב שמתאמן כח(מתחיל עד בינוני) צריך עבודה מיוחדת נוספת להגדלת השריר(במקרה הזה מדברים על סקוואט) ברגליים אז הוא טועה. מישהו באמת חושב שיש דרך יותר מהירה להגדיל מסה של רגל של מתאמן מתחיל מתוכנית כח כמו SS? גם כמו במקרה שאליוט מדבר עליו, מתאמן מתחיל שנתקע ב-100 ק"ג, ההמלצה המוכרת היא לקחת ריסט ולתת לגוף להתאושש עם משקלים יותר קלים, אני לא חושב שיש סיבה ברמה הזאת להכנס לתקופת נפח כדי לעבור מחסום שבטח קשור לבעית טכניקה/אוכל וכו'.
ברמות גבוהות כמובן זה כבר סיפור אחר.

• פותח/ת השרשור
כוח הוא לא בהכרח פונקציה של מסת שריר, וגם לא להיפך. כך שגם ריפטו, וגם אליוט מבלבלים בביצים. זה גם משתנה מאוד מתרגיל לתרגיל.
לא חסרות דוגמאות של שחיפים עם דדליפט 200+, כך שהם יותר "חזקים" מהרבה אנשים ששוקלים 100 ק"ג (ואני לא מדבר על פדלאות כורסה), אבל יש להם בנץ' פח (כי זה למשל תרגיל שכן מגיב טוב מאוד לאימוני היפרטרופיה).

אני בדרך לא לא ממהר להסכים אם תגובות נחרצות כאלה אבל קבל לייק פראי ממני כי לדעתי אתה צודק ב 100% .... אם אני חושב על זה שוב , יש לא מעט דוגמאות של חברה שאתה מסתכל עלהם והם שחיפים רצח ולא נראים בכלל ששהרימו בוטן מהריצפה בחיים שלהם אבל מרימים חמש שש ושבע פלטות בדדליפט לדוגמא

אני בדרך לא לא ממהר להסכים אם תגובות נחרצות כאלה אבל קבל לייק פראי ממני כי לדעתי אתה צודק ב 100% .... אם אני חושב על זה שוב , יש לא מעט דוגמאות של חברה שאתה מסתכל עלהם והם שחיפים רצח ולא נראים בכלל ששהרימו בוטן מהריצפה בחיים שלהם אבל מרימים חמש שש ושבע פלטות בדדליפט לדוגמא

אז לאיזו מסקנה הגעת?

יש בזה משהו, תסתכל בסרטוני מוטבציה של כל מיני מפתחי גוף, אם זה ברמה אולימפית ואם זה אפילו פיטנס/אסתטי, לרוב המשקלים שלהם לא מרשימים במיוחד, נמוכים בהרבה משל ליפטרים ברמה זה לתחום שלהם מבחינת יחס אבל גדולים פי כמה מאותם ליפטרים ואני לא מקשיר חומרים לתאוריה הנכונה הזאת
אבל אין ספק שכמה שיהיו יותר פלטות על המוט זה ישפיע על היפרטרופיה, לכן באמת צריך לשלב בין השניים.

כוח הוא לא בהכרח פונקציה של מסת שריר, וגם לא להיפך. כך שגם ריפטו, וגם אליוט מבלבלים בביצים. זה גם משתנה מאוד מתרגיל לתרגיל.
לא חסרות דוגמאות של שחיפים עם דדליפט 200+, כך שהם יותר "חזקים" מהרבה אנשים ששוקלים 100 ק"ג (ואני לא מדבר על פדלאות כורסה), אבל יש להם בנץ' פח (כי זה למשל תרגיל שכן מגיב טוב מאוד לאימוני היפרטרופיה).
אני חושב שהדוגמא הכי טובה למה שאתה אומר זה המניף האולימפי naim suleymanoglu
יש בזה משהו, תסתכל בסרטוני מוטבציה של כל מיני מפתחי גוף, אם זה ברמה אולימפית ואם זה אפילו פיטנס/אסתטי, לרוב המשקלים שלהם לא מרשימים במיוחד, נמוכים בהרבה משל ליפטרים ברמה זה לתחום שלהם מבחינת יחס אבל גדולים פי כמה מאותם ליפטרים ואני לא מקשיר חומרים לתאוריה הנכונה הזאת
אבל אין ספק שכמה שיהיו יותר פלטות על המוט זה ישפיע על היפרטרופיה, לכן באמת צריך לשלב בין השניים.
חרטא.
לא ראיתי מניף אולימפי, ברמה אולימפית ,שלא עובד במשקלים גבוהים באימונים.
אתה מוזמן לתת לי סרטון של מתאמן אולימפי שעובד על סנאץ' 15 סטים ש 15 במשקלי נוצה.

אני חושב שהדוגמא הכי טובה למה שאתה אומר זה המניף האולימפי naim suleymanoglu
חרטא.
לא ראיתי מניף אולימפי, ברמה אולימפית ,שלא עובד במשקלים גבוהים באימונים.
אתה מוזמן לתת לי סרטון של מתאמן אולימפי שעובד על סנאץ' 15 סטים ש 15 במשקלי נוצה.
מניף אולימפי ?? מדבר איתך על מפתחי גוף כנראה לא הבנת מה רשמתי
אני חיזקתי פשוט את מstardust אמר

כן טעות שלי. בלבלת אותי עם המשפט 'תסתכל בסרטוני מוטבציה של כל מיני מפתחי גוף, אם זה ברמה אולימפית '
רק בריאות אחי.

• פותח/ת השרשור
אז לאיזו מסקנה הגעת?

מסקנה פשוטה , שכוח לא מחייב שהבן אדם שמתאמן בזה יהיה איזה רוני קולמן מבחינת מסת שריר. כלומר גם שחיף בן יומו יכול להרים הרבה יותר מאחד שבעל מסת שריר מרובעת ומחומשת משלו.

מסקנה פשוטה , שכוח לא מחייב שהבן אדם שמתאמן בזה יהיה איזה רוני קולמן מבחינת מסת שריר. כלומר גם שחיף בן יומו יכול להרים הרבה יותר מאחד שבעל מסת שריר מרובעת ומחומשת משלו.
לדעתי כולם פה יסכימו איתך עם זה, ליפטרים מתענינים בכוח ולא בפיתוח גוף(לא עוברים תשש חזרות בכלל), בגלל זה חלק גדול מהם שמנים,
כלומר המסקנה שהגעת אליה היא אכן נכונה, אבל בכל זאת שילוב אימוני כוח רצוי גם למתפחי גוף

לדעתי כולם פה יסכימו איתך עם זה, ליפטרים מתענינים בכוח ולא בפיתוח גוף(לא עוברים תשש חזרות בכלל), בגלל זה חלק גדול מהם שמנים,
כלומר המסקנה שהגעת אליה היא אכן נכונה, אבל בכל זאת שילוב אימוני כוח רצוי גם למתפחי גוף
בולשיט טהור, אתה עוד אחד שיש לו סטריוטיפים על ליפטרים
לא חסר ליפטרים שריריים וחטובים שגם עובדים מעל 10 חזרות

בולשיט טהור, אתה עוד אחד שיש לו סטריוטיפים על ליפטרים
לא חסר ליפטרים שריריים וחטובים שגם עובדים מעל 10 חזרות
זה לא סטריוטיפ זה עובדתי.
בגלל זה זה שני תחומים שונים בילדינג וליפטינג, אמנם יש כאלה שמשלבים בין השניים אבל ההצלחה הגדולה מגיעה שמתמקדים באחד.
ולא חסר גם בילדרים שעובדים עם 1-4 חזרות.

בוא תיקח ליפטר שמתאמן נכון 5 שנים ובילדר שמתאמן בבילדינג נכון 5 שנים, במידה ולשינהם יש אותו גנטיקה מי נראה לך יקח מבחינת בילדינג?

זה לא סטריוטיפ זה עובדתי.
בגלל זה זה שני תחומים שונים בילדינג וליפטינג, אמנם יש כאלה שמשלבים בין השניים אבל ההצלחה הגדולה מגיעה שמתמקדים באחד.
ולא חסר גם בילדרים שעובדים עם 1-4 חזרות.

בוא תיקח ליפטר שמתאמן נכון 5 שנים ובילדר שמתאמן בבילדינג נכון 5 שנים, במידה ולשינהם יש אותו גנטיקה מי נראה לך יקח מבחינת בילדינג?
כמובן שבדרך כלל בילדר אבל זה כי זה הספורט ספציפיק שלו
ולהגיד שליפטרים הם שמנים זה סטריוטיפ

כמובן שבדרך כלל בילדר אבל זה כי זה הספורט ספציפיק שלו
ולהגיד שליפטרים הם שמנים זה סטריוטיפ
היית רושם מראש שהתייחסת רק למשפט הזה.
בכל מקרה רשמתי "חלק גדול מהם" ואני עדיין מסכים עם זה, זה ממש לא סטריוטיפ - מתוך ההכרות שיש והיה לי עם עשרות ליפטרים רובם מעל ה14 אחוז שומן (במקרה הטוב) במהלך השנה וזה בצדק כי הם אוכלים המון בשביל הכוח. ואני לא אומר שלא קיים ליפטרים חטובים אבל מדבר על הליפטר הממוצע

ובכל מצב בלי קשר לדיון שמנים לא שמנים, ההודעה הראשונה שרשמתי לקוקו לגבי המסקנה שלו היא נכונה.

היית רושם מראש שהתייחסת רק למשפט הזה.
בכל מקרה רשמתי "חלק גדול מהם" ואני עדיין מסכים עם זה, זה ממש לא סטריוטיפ - מתוך ההכרות שיש והיה לי עם עשרות ליפטרים רובם מעל ה14 אחוז שומן (במקרה הטוב) במהלך השנה וזה בצדק כי הם אוכלים המון בשביל הכוח. ואני לא אומר שלא קיים ליפטרים חטובים אבל מדבר על הליפטר הממוצע

ובכל מצב בלי קשר לדיון שמנים לא שמנים, ההודעה הראשונה שרשמתי לקוקו לגבי המסקנה שלו היא נכונה.
אתה מודע לכך ש14% שומן זה אחוז השומן הממוצע אצל בנאדם מהשורה ובני נוער? [שלא מתאמנים]

אתה מודע לכך ש14% שומן זה אחוז השומן הממוצע אצל בנאדם מהשורה ובני נוער? [שלא מתאמנים]
נו ? ורשמתי ש14 זה במקרה הטוב ולרוב זה מעל, כלומר לרוב מעל הממוצע, ובתור מישהו שמפתח גוף לא הייתי מצפה להיות במהלך השנה מעל 14

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית