הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הגדלת כוח מתחילה בבאדי בילדינג

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
שימו לב לאליוט , זה בחור שמבין דבר או שניים מהחיים ... הוא מסביר בצורה טובה מאוד למה חשוב לשלב בין בילדינג לבין תוכניות כוח למנהן (כמו SS ).

נקודה מעניינת נוספת שהוא מזכיר , שברגע שאתה נתקע בתוכנית כוח , תעשה ממנה הפסקה , תעבור לווליום יותר גבוהה (משקל כמובן נמוך) על מנת להגדיל את מסת השריר ( אפרופו SS שתקלטו מה באמת מגדיל שריר וזה לא SS וחברותיה)

אני התאמנתי במשך 3 שנים ב AB ו ABC שקלתי 55 על 14% שומן
התאמנתי ב SS חצי שנה, הגעתי ל 75 עם 16% שומן, ומסה מאוד מאוד מרשימה (היו שואלים אותי אם אני לוקח סטרואידים) והייתי מקפיץ את החזה שלי כל הזמן, כי סוף סוף אחרי 3.5 שנים אני יכול (^^)
איך זה יכול להיות?

לבריאות מותק אולי יבוא יום ואני ישנה את דעתי אבל נכון לעכשיו לאחר ניסיון עם התכניות אני ממשיך לעלות מסת שריר בabc

קולמן התחיל בליפטינג. אני גם התחלתי בקרדיו.
מאזן קלורי
נפח ab של 9-12 סטים לשריר גדול ו6-9 לשריר קטן
חזרות 5-8 שריר גדול 8-12 שריר קטן

ווסגוס, בסופו של דבר אני פועל על פי הניסיון שלי הייתי עם כל מיני תכניות ושיטות אימון, וב ss כן ראיתי עלייה אבל לא משמעותית כמו שעשו פה ממנה.
אני יכול להעיד על עצמי שאני מתקדם מאוד יפה במסת שריר ואני 10-12 א'ש אז אני לא רוצה להטעות אנשים אבל אני ממשיך בשלי-מתקדם מעולה רואה כל הזמן עלייה על המשקל ובלי לעלות כמעט שומן(פה גםתורמת הגנטיקה שלי)
על איזה משקלי עבודה "סיימת SS" שלא ראית גדילה משמעותית?
כמה עלית במשקל גוף במהלך כל התוכנית?
כמה זמן היא נמשכה?

אני התאמנתי במשך 3 שנים ב AB ו ABC שקלתי 55 על 14% שומן
התאמנתי ב SS חצי שנה, הגעתי ל 75 עם 16% שומן, ומסה מאוד מאוד מרשימה (היו שואלים אותי אם אני לוקח סטרואידים) והייתי מקפיץ את החזה שלי כל הזמן, כי סוף סוף אחרי 3.5 שנים אני יכול (^^)
איך זה יכול להיות?

באיזה גילאים התאמנת בAB וACB ובאיזה גיל התאמנת בSS?

על איזה משקלי עבודה "סיימת SS" שלא ראית גדילה משמעותית?
כמה עלית במשקל גוף במהלך כל התוכנית?
כמה זמן היא נמשכה?

לא אותי שאלת אבל אני אענה לך לגבי עצמי כדי לראות לאן אתה חותר ומה אתה בא להוכיח.
סיימתי SS על 132.5 סקוואט, 140 דדליפט, 75 בנץ' ובאיזור ה45 פרס.
עליתי באיזור ה6-8 קילו.
היא נמשכה כ4 חודשים שכללו ריסטים.
מה המסקנה שאתה בא להסיק?

ברמה הטבעית כדאי לעלות במסת שריר צריך להתחזק.
התחזקות באה לידי ביטוי ב:
העלאת משקל
יותר חזרות
יותר סטים
חזרות יותר מהירות עם אותו משקל
מנוחות קצרות יותר
ואפילו טכניקה טובה יותר

אז גם כשאתה עושה abcdefgh המטרה שלך היא להתחזק...
ההבדלים היחידים הם

בפרופורציות
פיצולים לא נותנים לך יותר מסה אלא נותנים לך אפשרות לבחור איך אזורים בגוף יראו ....(שבסופו של יום תראה טוב)
טקסס 5/3/1 ושאר הירקות ייתנו לך (הרבה) יותר מסה אוברול בכל הגוף....

וסדר עדיפויות שבא לידי ביטוי בדיאטה
מי שמעוניין במראה טוב יעדיף להרגיש חלש יותר ופחות טוב אבל להישאר על נגיד מתחת ל-12/11 א״ש..
מי שהחשיבות הראשית היא המשקלים הוא יצטרך לוותר על להיראות הכי טוב שהוא יכול(הוא עדיין יכול להיראות טוב זה ממש לא נוגד והבאנו דוגמאות).

בן אדם שרוצה סה״כ להתאמן חזק להיראות סבבה לדעתי הכי טוב זה Fbw וab פלג גוף עליון/תחתון אחרי תקופה כלשהי ב-ss
ודיאטה לא נוקשה כל כך והזמן יעשה את שלו.

זאת לפחות דעתי בדיון שהתחיל פה 😃

ברמה הטבעית כדאי לעלות במסת שריר צריך להתחזק.
התחזקות באה לידי ביטוי ב:
העלאת משקל
יותר חזרות
יותר סטים
חזרות יותר מהירות עם אותו משקל
מנוחות קצרות יותר
ואפילו טכניקה טובה יותר

בן אדם שרוצה סה״כ להתאמן חזק להיראות סבבה לדעתי הכי טוב זה Fbw וab פלג גוף עליון/תחתון אחרי תקופה כלשהי ב-ss
ודיאטה לא נוקשה כל כך והזמן יעשה את שלו.

זאת לפחות דעתי בדיון שהתחיל פה 😃
פחות או יותר הכוונה שלי, והמשפט הראשון זה לא רק "להתחזק" אלא לקרוע לשריר תצורה, מה שנקבל בנפח גבוהה וככה השריר נבנה גדול יותר עם הזמן

פחות או יותר הכוונה שלי, והמשפט הראשון זה לא רק "להתחזק" אלא לקרוע לשריר תצורה, מה שנקבל בנפח גבוהה וככה השריר נבנה גדול יותר עם הזמן
זה רק להתחזק.
להוסיף נפח זה נקרא להתחזק ....
״לקרוע את השרירים״ ״לגרות את השריר״ זה שטויות לטבעיים מבחינתי 😃

אבל אני מסכים שמי שרוצה להיראות טוב צריך לפצל ולפמפם שרירים קטנים למרות שזה לא נותן לו יותר מסה אוברול. (הדרך הכי מהירה להתחזק זה העלאת משקלים).

• פותח/ת השרשור
ברור אחי כי ג'יי קטלר טבעי כמו מיץ תפוזים סחוט טרי 100% טבעי
כל הבילדרים המוכרים טבעיים כמו אורית פ1קס, וככה גם הליפטרים הגדולים.

מי אמר ?? ברור שהם על חומרים אבל אנחנו מדברים על מראה וויזואלי.... לא תמצא בילדר שנראה כמו חזיר יבלות מאלו שמשתתפים בתחריות של בנץ פרס או דדליפט או אירון מאן ... יש מבין?

מי אמר ?? ברור שהם על חומרים אבל אנחנו מדברים על מראה וויזואלי.... לא תמצא בילדר שנראה כמו חזיר יבלות מאלו שמשתתפים בתחריות של בנץ פרס או דדליפט או אירון מאן ... יש מבין?
תמיד יש יוצאי דופן, ככה שהטענה שלך שגויה.

קראתי את כל התגובות לא מצאתי כאן תשובה חד משמעית לשאלה שיש לי
נגיד שמישהו הגיע לקצה היכולת בss בתקופה מסויימת ,האינסטינקט הוא לעבור לטקסס וכו, אבל מה שהוא העלה כאן ,אולי לא הוכח מבחינה מדעית ,אבל זה יכול להיות רעיון טוב בשביל לתת לגוף לנוח קצת מה מהמשקלים הכבדים לאיזה חודש חודשיים ועדיין לשמור בערך על מה שבנה ב ss עם abc או משהו בסגנון ,לי לפחות ,מבחינה הגיונית נשמע טוב
לדוגמא מישהו שסיים ss עם 100 קג סקווט
אפשר לעשות ABa bab
ובחודשיים של הab אפשר לעשות לדוגמא סקווט -אימון ראשון נגיד לעשות 65 קג 7חזרות ,אימון שני 9 חזרות אימון שלישי 11 ולאחר מכן להוסיף משקל ,נגיד לה 75 ולחזור שוב על התהליך
מה דעתכם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית