עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שאפשר להתחיל SS על אחוז שומן יחסית גבוה (~15%) ולעלות נקי בערך?התוכנית המקורית לא מיועדת ל"מסה נקייה" ואכילה "נקייה", חוץ מאנשים שמתחילים אותה על אחוז שומן בינוני-גבוה.
אני כרגע 60 קילו מטר 71 (לפני חודשיים הייתי 53 קילו 11% שומן מטר 70) ואני ממש לא רוצה להשמין (ואני רוצה לפתח גוף) לעשות SS?SS לא מתעסקת במראה, אבל כשמבצעים אותה גדלים בצורה מאוד משמעותית. יש אנשים שגדלים איתה יחסית נקי, ואחרים שלא, זה תלוי בעיקר במבנה הגוף והגנטיקה שאיתם אתה מתחיל.
התוכנית המקורית לא מיועדת ל"מסה נקייה" ואכילה "נקייה", חוץ מאנשים שמתחילים אותה על אחוז שומן בינוני-גבוה.
מי שמתחיל אותה "שחיף" יתקשה מאוד לבצע אותה בתפריט "נקי", והוא יתקע מהר מאוד, כמעט ללא יוצא מהכלל. לא מומלץ.
זו פונקצייה של מאזן קלורי. אגב לא התכוונתי לתפריט עם 0 פחמימה, אלא לתפריט עם יחסית מעט ביחס לחלבון ושומן.תזונה שמתבססת על חלבון ושומן היא בכלל פרקטית כשהמטרה היא עלייה במסת שריר וכוח? תמיד חשבתי שבלי פחמימות לא תגיע רחוק...
כן, זו תוכנית מצויינת בדיוק בשבילך. אתה יכול וצריך להתקדם בה מהר מאוד.אני כרגע 60 קילו מטר 71 (לפני חודשיים הייתי 53 קילו 11% שומן מטר 70) ואני ממש לא רוצה להשמין (ואני רוצה לפתח גוף) לעשות SS?
ועם מסה נקייה RMR+500 כה?זו פונקצייה של מאזן קלורי. אגב לא התכוונתי לתפריט עם 0 פחמימה, אלא לתפריט עם יחסית מעט ביחס לחלבון ושומן.
כן, זו תוכנית מצויינת בדיוק בשבילך. אתה יכול וצריך להתקדם בה מהר מאוד.
לשחיפים לא (יותר נכון לא בצורה שקרובה לאידיאלית)ועם מסה נקייה RMR+500 כה?
אז מה אתה ממליץ לי לעשות?לשחיפים לא (יותר נכון לא בצורה שקרובה לאידיאלית)
SS עושים כאשר יש אפשרות להתקדם בקצב של מתאמן מתחיל. זה יכול להיות כי אתה מתאמן מתחיל, זה יכול להיות כי היית ברמה גבוהה יותר אבל נפצעת ועכשיו אתה חוזר אז אתה חוזר עם תוכנית של מתחיל, זה יכול להיות שיצאת מחיטוב ואז אתה בהתחלה בכל מקרה יכול להתקדם יחסית מהר אז בהמון מקרים SS תתאיםאז מה אתה ממליץ לי לעשות?
ובאם עושים ss פעם אחת או פעם הכמה זמן
זה מומלץ גם אם הדבר שהכי חשוב לי זה גוף יפה ?SS עושים כאשר יש אפשרות להתקדם בקצב של מתאמן מתחיל. זה יכול להיות כי אתה מתאמן מתחיל, זה יכול להיות כי היית ברמה גבוהה יותר אבל נפצעת ועכשיו אתה חוזר אז אתה חוזר עם תוכנית של מתחיל, זה יכול להיות שיצאת מחיטוב ואז אתה בהתחלה בכל מקרה יכול להתקדם יחסית מהר אז בהמון מקרים SS תתאים
וכו'
בגלל שאתה יכול, אני ממליץ על SS
ה -ss תגרום לך להגיע למקסימום משקל שאתה יכול להרים ואז אתה תוכל לשלב אימונים עם יותר נפח ו להשיג ( היפרתרופיה)זה מומלץ גם אם הדבר שהכי חשוב לי זה גוף יפה ?