הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
האם אפשר לעשות SS בזמן שעושים מסה נקייה האם זה יהיה יעיל ויהיה אפשר לקבל גם גוף יפה מזה(כמו שעושים AB או שABC)?

SS לא מתעסקת במראה, אבל כשמבצעים אותה גדלים בצורה מאוד משמעותית. יש אנשים שגדלים איתה יחסית נקי, ואחרים שלא, זה תלוי בעיקר במבנה הגוף והגנטיקה שאיתם אתה מתחיל.
התוכנית המקורית לא מיועדת ל"מסה נקייה" ואכילה "נקייה", חוץ מאנשים שמתחילים אותה על אחוז שומן בינוני-גבוה.
מי שמתחיל אותה "שחיף" יתקשה מאוד לבצע אותה בתפריט "נקי", והוא יתקע מהר מאוד, כמעט ללא יוצא מהכלל. לא מומלץ.

15% זה לא גבוה. מה שקורה אצל אנשים שמתחילים אותה על אחוז שומן גבוה זה שהם נשארים בערך על אותו משקל אבל יורדים בשומן ועולים בשריר. זה לא נמשך לנצח, וזה דורש תזונה שמתבססת על חלבון ושומן.

עלייה נקייה היא יותר אפשרית ככל שאחוז השומן עולה, וזו רק תיאורייה כי בפועל כאשר אחוז השומן עולה גם האסטרוגן עולה, והאיזון ביניהם נמצא איפשהו במקום שתלוי בגנטיקה והגיל.

בכל מקרה זה לא משהו פרקטי שיש מה לעשות איתו, השורה התחתונה היא שאם אתה מתאמן מתחיל, יש כמה עשרות קילוגרמים שחסרים לך לסקוואט.

תזונה שמתבססת על חלבון ושומן היא בכלל פרקטית כשהמטרה היא עלייה במסת שריר וכוח? תמיד חשבתי שבלי פחמימות לא תגיע רחוק...

• פותח/ת השרשור
SS לא מתעסקת במראה, אבל כשמבצעים אותה גדלים בצורה מאוד משמעותית. יש אנשים שגדלים איתה יחסית נקי, ואחרים שלא, זה תלוי בעיקר במבנה הגוף והגנטיקה שאיתם אתה מתחיל.
התוכנית המקורית לא מיועדת ל"מסה נקייה" ואכילה "נקייה", חוץ מאנשים שמתחילים אותה על אחוז שומן בינוני-גבוה.
מי שמתחיל אותה "שחיף" יתקשה מאוד לבצע אותה בתפריט "נקי", והוא יתקע מהר מאוד, כמעט ללא יוצא מהכלל. לא מומלץ.
אני כרגע 60 קילו מטר 71 (לפני חודשיים הייתי 53 קילו 11% שומן מטר 70) ואני ממש לא רוצה להשמין (ואני רוצה לפתח גוף) לעשות SS?

תזונה שמתבססת על חלבון ושומן היא בכלל פרקטית כשהמטרה היא עלייה במסת שריר וכוח? תמיד חשבתי שבלי פחמימות לא תגיע רחוק...
זו פונקצייה של מאזן קלורי. אגב לא התכוונתי לתפריט עם 0 פחמימה, אלא לתפריט עם יחסית מעט ביחס לחלבון ושומן.

אני כרגע 60 קילו מטר 71 (לפני חודשיים הייתי 53 קילו 11% שומן מטר 70) ואני ממש לא רוצה להשמין (ואני רוצה לפתח גוף) לעשות SS?
כן, זו תוכנית מצויינת בדיוק בשבילך. אתה יכול וצריך להתקדם בה מהר מאוד.

• פותח/ת השרשור
זו פונקצייה של מאזן קלורי. אגב לא התכוונתי לתפריט עם 0 פחמימה, אלא לתפריט עם יחסית מעט ביחס לחלבון ושומן.

כן, זו תוכנית מצויינת בדיוק בשבילך. אתה יכול וצריך להתקדם בה מהר מאוד.
ועם מסה נקייה RMR+500 כה?

אני כרגע 76 קילו, 1.76, באזור ה-12-15 א"ש. כרגע בתוכנית ABC אבל גם ככה אם אני לא אוכל בעודף קלורי גדול יחסית אני מתקשה להתאושש מאימונים אז הפלוס הקלורי שלי יכול להגיע גם ל-800-900 קלוריות. אם בין כה וכה אני מעלה בשומן אז חשבתי להתחיל תוכנית כוח ולא ABC. שווה לי להתחיל SS? יכול להתאים לי? היא מתאימה למסה נקייה (במידה ואני מוריד את הפלוס הקלורי הגדול)?

אז מה אתה ממליץ לי לעשות?
ובאם עושים ss פעם אחת או פעם הכמה זמן
SS עושים כאשר יש אפשרות להתקדם בקצב של מתאמן מתחיל. זה יכול להיות כי אתה מתאמן מתחיל, זה יכול להיות כי היית ברמה גבוהה יותר אבל נפצעת ועכשיו אתה חוזר אז אתה חוזר עם תוכנית של מתחיל, זה יכול להיות שיצאת מחיטוב ואז אתה בהתחלה בכל מקרה יכול להתקדם יחסית מהר אז בהמון מקרים SS תתאים
וכו'

בגלל שאתה יכול, אני ממליץ על SS

• פותח/ת השרשור
SS עושים כאשר יש אפשרות להתקדם בקצב של מתאמן מתחיל. זה יכול להיות כי אתה מתאמן מתחיל, זה יכול להיות כי היית ברמה גבוהה יותר אבל נפצעת ועכשיו אתה חוזר אז אתה חוזר עם תוכנית של מתחיל, זה יכול להיות שיצאת מחיטוב ואז אתה בהתחלה בכל מקרה יכול להתקדם יחסית מהר אז בהמון מקרים SS תתאים
וכו'

בגלל שאתה יכול, אני ממליץ על SS
זה מומלץ גם אם הדבר שהכי חשוב לי זה גוף יפה ?

זה מומלץ גם אם הדבר שהכי חשוב לי זה גוף יפה ?
ה -ss תגרום לך להגיע למקסימום משקל שאתה יכול להרים ואז אתה תוכל לשלב אימונים עם יותר נפח ו להשיג ( היפרתרופיה)
וזה יקדם אותך יותר מהר למטרה
ככל שהמשקל שאתה מרים יהיה גדול ככה גם תגדל העליה במסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית